Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...



Ο Max Kaiser :"Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση τυρρανίας και προδοσίας" ( Το οργανωμένο έγκλημα της κυβέρνησης με τα CDS και το ...ποντάρισμα στην πτώχευση)


Ο Παπανδρέου τον Δεκέμβριο του 2009 και ενώ γνώριζε πως η Ελλάδα όδευε στην χρεοκοπία, "πούλησε" για πενταροδεκάρες σε συγκεκριμένους μεγάλη ποσότητα ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).Αμέσως μετά "έτρεξε" στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της Ε.Ε ζητώντας 110 δις για να "σώσει" την Ελλάδα.Τα CDS πήγαν στον ουρανό και αυτοί που αγόρασαν φθηνά απο το Ελληνικό Κράτος αυτά τα ασφάλιστρα κινδύνου, έτρεχαν να ράψουν καινούργια παντελόνια με τεράστιες τσέπες.Το θράσος μάλιστα του Παπανδρέου ήταν τόσο μεγάλο ώστε μετά απο όλο αυτό το "στήσιμο" μιλούσε εναντίον των κερδοσκόπων που ποντάρουν στην πτώχευση της Ελλάδας.
Για να μην μιλήσουμε για την απροκάλυπτη στήριξη των κερδοσκόπων απο την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία φρόντισε να επεκτείνει την ομπρέλα προστασίας τους απο 3 ημέρες που ήταν σε 10 !!!Δηλαδή τους έδινε ακόμα μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να "σορτάρουν" εναντίον της χώρας μας.


Και τίποτα άλλο να μην είχε κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου , μόνο αυτή η πράξη αρκούσε για να την στείλει στο εδώλιο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Δείτε τι αναφέρει ο γνωστός Max Keiser και μετά αναρωτηθείτε αν τελικά υπακούμε στην προτροπή του Συντάγματος το οπο΄πιο μας καλεί να προστατεύσουμε την δημοκρατία και τήν εθνική μας ανεξαρτησία από όσους ντόπιους και ξένους την επιβουλεύονται:
άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ