Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Θα εξοντώσουν πάλι τους «μικρούς μασόνους»;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι επαναστάσεις που ανατρέπουν την πορεία της ανθρωπότητος εδραιώνονται μόνο με αίμα. Πολύ αίμα, σύμφωνα με την Ιστορία. Έτσι ενεργούν πάντα αυτοί που υποκινούν τις επαναστάσεις διότι οι ψυχές τους είναι αιμοβόρες σαν τον θεό τους. Ακόμη και το «Πολυτεχνείο» έπρεπε να έχει αίμα για να εδραιωθεί. Ζούμε την αρχή μιας παγκοσμίου επαναστάσεως, με μια διαφορά. Πρώτη φορά συνασπίσθηκαν τόσο συνεκτικά οι Κυβερνήσεις των χωρών και επαναστατούν εναντίον των λαών τους. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσαν τις μάζες, τώρα δεν τις χρειάζονται και τις οδηγούν σε αφανισμό με πρωτοφανείς μεθόσους.

Αλλά οι επαναστάσεις έχουν και κάποια σταθερά χαρακτηριστικά τα οποία αποκρύπτονται επιμελώς διότι εάν μαθευτούν υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν οι λαοί και τότε το όλο σκηνικό θα καταρρεύσει. Διότι όπως λένε και οι ίδιοι οι γνωστοί-άγνωστοι υποδαυλιστές των επαναστάσεων ότι «αν μάθουν τα γκόιμ τι πραγματικά κάνουμε, δεν θα έχουμε μέρος για να κρυφτούμε». Γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος της απάτης τους.

Μελετώντας κανείς τις επαναστάσεις, πέρα των κοινών φανερών στοιχείων που έχουν, έχουν και κοινά κρυφά στοιχεία. 

Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ