Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

8 Μαρτίου εορτή τής Εσθήρ .

Η περίφημη  ιστορία των «διακοπών»: 23 Φεβρουαρίου παλιό ημερολόγιο, 8 Μαρτίου, νέο!

 

Στη Ρωσία, το Γρηγοριανό ημερολόγιο εισήχθη το 1918 με διάταγμα του Συμβουλίου των Λαϊκών Επιτρόπων, σύμφωνα με το οποίο ακολούθησαν μετά τις 31 Ιανουαρίου 1918, 14 Φεβρουαρίου 1918. Και ήταν την ημέρα του Εβραϊκού Πουρίμ που προσπάθησαν πρώτα να κάνουν πραξικόπημα στην Τσαρική Ρωσία - 23 Φεβρουαρίου 1917! Από εκεί προέρχεται η ημερομηνία των «ανδρικών διακοπών», την οποία γιορτάζουμε σήμερα ως «Υπερασπιστής της Πατρίδας». 
{Στις 23 Φεβρουαρίου 1918, οι άθεοι  Μπολσεβίκοι  δέχτηκαν το τελεσίγραφο από τη Γερμανία και  συνήψαν την επαίσχυντη ειρηνευτική συνθήκη Μπρεστ-Λιτόφσκ.Αλλά οί μπολσεβίκοι τήν έθεσαν ώς εορτή τών "ανδρών" {εδώ}, μιά εορτή πού πρίν τήν επιβολή τού κομμουνισμού εορταζότανε στίς 6 Μαϊου , ημέρα τού Αγίου Γεωργίου τού Νικηφόρου. Μέ τήν αλλαγή ημερολογίου η 23 Φεβρουαρίου έγινε 8 Μαρτίου , ημέρα τής Εσθήρ {Εδώ} τής Γυναίκας μέ ότι συνεπάγεται αυτό γιά τήν επιβολή επί τού ανδρός.}
 
Την ίδια ημέρα, στις 23 Φεβρουαρίου 1917, την ημέρα του εορτασμού του αιματηρού πογκρόμ του Πουρίμ και του δοξασμού της Εσθήρ, χρονολογούνται ταραχές των φερόμενων ως λιμοκτονών κατοίκων του Πετρούγκραντ. Είναι η 8 Μαρτίου η Ημέρα της Γυναίκας που ξεκινά την ακατανόητη ιστορία της.

Τι σχέση έχει όμως η 23 Φεβρουαρίου με αυτό;

Είναι τόσο απλό! 23 Φεβρουαρίου είναι το παλιό ημερολόγιο. Όμως, μόλις η Ρωσία άλλαξε σε νέο ημερολόγιο - η 23η Φεβρουαρίου έγινε 8 Μαρτίου! Οι Εβραίοι δεν απέτυχαν ούτε εδώ. Τώρα πρέπει απλώς να θυμόμαστε ότι η έλευση της Εβραϊκής Διεθνούς στην εξουσία στη Ρωσία συνδέθηκε με μια αλλαγή στο ημερολόγιο, και να ρωτήσουμε: πότε γιορτάστηκε η ημέρα, που τώρα ονομάζεται 8 Μαρτίου, στους επαναστατικούς κύκλους της προ-επαναστατικής Ρωσίας;

Αποδεικνύεται ότι η 8η Μαρτίου στο νέο  είναι  23 Φεβρουαρίου στο παλιό . Εδώ είναι μια ιδέα γιατί η ημέρα των "ανδρών" και ατή των  "γυναικών" είναι τόσο κοντά μεταξύ τους και γιατί η διαφορά μεταξύ αυτών των διακοπών είναι ακριβώς 13 ημέρες. Ήταν για 13 ημέρες που οι ημερομηνίες των ημερολογίων ήταν διαφορετικές ανάλογα με το παλιό , το οποίο χρησιμοποιούταν στην Τσαρική Ρωσία, και το νέο , το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την Ευρώπη.

Έτσι, για πρώτη φορά - ένα χτύπημα, όπως λένε, κάτω από τη ζώνη. Η 23η Φεβρουαρίου είναι στην πραγματικότητα ίδια με την 8η Μαρτίου - αλλά σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο του Ιουλιανού. Όπως και το παλιό νέο έτος, αυτές οι γιορτές φύλου απέχουν 13 ημέρες.

Ο υπερασπιστής της Πατρίδας είναι πλέον μια ανεπίσημη αργία. Στην ΕΣΣΔ, πιστεύεται ότι αυτή η γιορτή προέκυψε το 1918 ως τα γενέθλια του Κόκκινου Στρατού για τον εορτασμό της νίκης στη Νάρβα και στο Ψικόφ επί των Γερμανών κατακτητών. Ωστόσο ... εκείνη την εποχή ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε ακόμη σχηματιστεί και δεν υπήρχαν νίκες. Καμία από τις εφημερίδες εκείνης της εποχής δεν περιείχε ούτε ένα κομμάτι ειδήσεων για τέτοια χαρούμενα γεγονότα, όπως ακριβώς δεν υπήρχαν γραμμές για την επέτειο της νίκης στις εφημερίδες του 1919.

Η ημερομηνία της πρώτης εμφάνισης των εορτών "23 Φεβρουαρίου" χρονολογείται στο 1922, ήταν τότε που αυτή η ημερομηνία πήρε το όνομά της - η Ημέρα του Κόκκινου Στρατού. Ωστόσο, ακόμη και ένα χρόνο πριν από τις 23 Φεβρουαρίου 1918, η Pravda γράφει ότι τον Φεβρουάριο στις 23 είναι μια γιορτή: "Πολύ πριν από τον πόλεμο, η προλεταριακή Διεθνής όρισε τις 23 Φεβρουαρίου ως διεθνή γιορτή των γυναικών." Αυτή η "ασυνέπεια" εξηγείται από το γεγονός ότι πριν από τη μετάβαση του Ιουλιανού ημερολογίου στο Γρηγοριανό ημερολόγιο, το σύγχρονο 8 Μαρτίου έπεσε στις 23 Φεβρουαρίου. Και  κατ 'αναλογία με τα «παλιά» και «νέα» νέα χρόνια, οι άνθρωποι άρχισαν να γιορτάζουν τις ίδιες διακοπές δύο φορές, γεγονός που συνέβαλε στη διαμόρφωση νέων παραδόσεων .

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά και να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα στο πλαίσιο της χώρας, η οποία φέρει το μυστικό της ημερομηνίας αυτής ως κατάρα (όπως στις 8 Μαρτίου). Μια πολύ λασπώδης, σκοτεινή και ανεπιτήδευτη ιστορία αυτών των ημερομηνιών, που συνδέεται και πάλι με μασονικές συνωμοσίες και μυστικά, σχεδόν συνδεδεμένη με σατανικές τελετουργικές ενέργειες.

Ας θυμηθούμε ότι ο μπολσεβικός στρατός (και αυτή η ημερομηνία ορίστηκε ειδικά για αυτόν τον στρατό) δημιουργήθηκε, πρώτα απ 'όλα, ως θεομαχικός, για την κατάργηση του Θεού: την καταστροφή των Εκκλησιών, την ανάδειξη των πιστών μπαγιονέτ και η καταστροφή του μοναχισμού και της ιεροσύνης: εκτελέσεις, βασανιστήρια, άνθρωποι θάφτηκαν ζωντανοί, πετάχτηκαν από τους καμπαναριό, έβραζαν σε καζάνια για μαγείρεμα φαγητού στο μοναστήρι κ.λπ. , από κάθε άποψη, της χώρας μας.
 
Υπάρχει κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Δεν είναι καιρός να σπάσουμε αυτό το «τελετουργικό ξόρκι», μια ημερομηνία τυλιγμένη σε ένα σκοτεινό μυστήριο και να δημιουργήσουμε τη δική μας φωτεινή, σαφή, δικαιολογημένη ημερομηνία για τον εορτασμό των γενναίων,  Ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων΄'

Και, φυσικά, για κάθε μασονικό αστέρι πέντε σημείων στη φόρμα - ένα σύμβολο του παγκόσμιου Τεκτονισμού, εγκεκριμένο από τους Ελευθεροτέκτονες για τον Μπολσεβίκικο στρατό ως ένδειξη της δύναμής τους, και δεν υπήρχε ζήτημα για το πραγματικά Μεγάλο Ρωσικό Κράτος.

Είναι το ίδιο από τις 8 Μαρτίου. Θαμπό, ασυνήθιστα, ξεκάθαρα άθεο: φεμινίστριες, λεσβίες και πόρνες στη Γαλλία. Κλάρα Ζέτκιν και Ρόζα Λούξεμπουργκ ... - στην ιστορία των «διακοπών».

Και πάλι, όλη η ώρα πέφτει στην αυστηρότερη Σαρακοστή πριν το Πάσχα. Κάποιες ύποπτα καταστροφικές διακοπές. Υπάρχει και υπήρξε, τελικά, η Ημέρα των Μυρικών Συζύγων (η δεύτερη Ανάσταση μετά το Πάσχα είναι πάντα) - τι δεν είναι η Ορθόδοξη Ημέρα της Γυναίκας (υπό όρους); Το κύριο πράγμα είναι να προκαλέσουμε τη συνείδηση ​​του κοινού σε αυτό, να επιστρέψουμε στα αληθινά εθνικά θεμέλια και παραδόσεις τους ... Ο Θεός θα βοηθήσει σε αυτό, καλό - να ξεκινήσει.


Για αναφορά:

Ο David Duke (στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=qmnDfsn4K7o) παραθέτει έναν από τους επικεφαλής ραβίνους της Αμερικής, τον Shmul Herzveld. Αυτός ο Shmul από την εθνική συναγωγή των ΗΠΑ εξηγεί στο κοπάδι του ότι το μάθημα του Purim είναι ότι οι Εβραίοι πρέπει να ακολουθήσουν μια πολιτική γενοκτονίας ανεξάρτητα από τη γνώμη του υπόλοιπου κόσμου για αυτό το θέμα και το κύριο λάθος που μπορεί να κάνει ένας Εβραίος στη ζωή του είναι ότι όταν λυπάται για τους goim ...

Στις σιωνιστικές διακοπές SURRIFICE του Purim, πραγματοποιήθηκαν τα εξής:

- Λειτουργία καταιγίδας ερήμου. Ήττα του Ιράκ στις 28 Φεβρουαρίου 1991 (ακριβώς την ημέρα του PURIM)
- Ultimatum και η έναρξη του πολέμου ενάντια στο Ιράκ στις 18 Μαρτίου 2003 (ακριβώς την ημέρα του PURIM)
- Η έναρξη του πυραύλου του ΝΑΤΟ και του πολέμου βομβών ("ανθρωπιστικός βομβαρδισμός") κατά της Γιουγκοσλαβίας στις 23 Μαρτίου 1999 (21 Μαρτίου είναι η ημέρα του PURIM)
- Σκοτώθηκε ο Σ. Μιλόσεβιτς, Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας στις 11 Μαρτίου 2006, Χάγη (3 ημέρες πριν από το PURIM) - Η αρχή της εισβολής στη Λιβύη στις 19 Μαρτίου 2011 (ακριβώς την ημέρα του PURIM) και. και τα λοιπά.

Προσοχή! Να είστε προσεκτικοί, μην πέφτετε σε προκλήσεις και μην αφήνετε τα παιδιά σας χωρίς επίβλεψη:


Πηγή:  Κίνημα "Αντίσταση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη"


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ὡραῖο θέμα ! Πόσα πράγματα δέν γνωρίζουμε ! Γιά πόσα ἔχουμε ἄγνοια !

    Καί ὅλα τόσο σημαντικά πού οὔτε κἄν μποροῦμε νά διανοηθοῦμε,Ὅμως εἶδες οἱ σατανάδες πῶς τά κανονίζουν ;

    Τ Ε Λ Ε Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Κ Ω Σ !

    Χρειαζόμεθα,ἐκτός τῆς ἀφυπνίσεως καί τήν μεγάλη βοήθεια τοῦ Θεοῦ.

    ΕΙΘΕ !

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Σοφία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ