Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, γνώριζε τα πάντα για τις εξαφανίσεις των παιδιών, το πώς γίνονται, από που γίνονται και που πάνε όλα αυτά τα χιλιάδες εξαφανισμένα παιδιά.



 Ήξερε για το ελιξίριο της νεότητας το αδρενοχρώμιο, που χρησιμοποιεί η ΕΛΙΤ, για να επιβραδύνει το γήρας, τον τρόπο παραγωγής και εξαγωγής του.

Γνώριζε τα πάντα για τα κυκλώματα παιδοφιλίας, γνώριζε για τους ανθρώπους «φάρους», που εκτελούσαν εντολές και δίναν πληροφορίες στους διάφορους εμπόρους παιδιών και μασόνους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος Παρασκευαϊδης

τα έργα και οι αλήθειες.

Έργα και αλήθειες του Αείμνηστου Αρχιεπίσκοπου Χριστοδούλου.

Με αφορμή τα γεγονότα και τις αποκαλύψεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες, λόγο την ψεύτικης πανδημίας του covid-19, έχουμε το ηθικό χρέος να φέρουμε στη δημοσιότητα κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία μου τα είπε ο φίλος και πρώην σύμβουλος ασφαλείας του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη.

Ο φίλος μου, που δεν θέλω προς το παρόν να αποκαλύψω το όνομά του, ήταν το μόνο άτομο που εμπιστευότανε ο Μακαριστός ! Ήξερε ότι η υπόλοιπη φρουρά του, έδινε πληροφορίες στους εχθρούς του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, γεννήθηκε στην Ξάνθη, στις 17 Ιανουαρίου του 1939.

Η Δολοφονία του.

Είναι κατά κόσμο γνωστόν, ότι τον Χριστόδουλο τον δολοφονήσανε. Μάλιστα για να μην συνεχίζει ο κόσμος να ψάχνει τα αίτια θανάτου του, είπαν επίσημα ότι πέθανε από τριπλό καρκίνο. Αυτό βέβαια ήταν ένα μεγάλο ψέμα. ( Ιατρικά γνωρίζουμε, ότι δεν υπάρχει τριπλός καρκίνος ).

Ο Χριστόδουλος, ήξερε για τον θάνατό του. Ήξερε δηλαδή, ότι θα τον δολοφονήσουν, όπως φυσικά και τους λόγους που, τον οδήγησαν στην δολοφονία του. Βέβαια, αν ήθελε δεν θα είχε θανατωθεί, αλλά θυσιάστηκε, για να φτάσουμε στο σήμερα και να καταλάβουμε τι έχει γίνει !

Αξίζει να τονίσουμε, ότι μια εβδομάδα πριν, το είχε ανακοινώσει στον φίλο μου, του είχε εμπιστευτεί δηλαδή, ότι την επόμενη εβδομάδα, θα τον σκοτώσουν.

Αυτό που ακούστηκε ότι τον δολοφονήσαν στην Αμερική, δεν ισχύει !

Η δολοφονία του έγινε, με μεταφορά χημικού, μέσω χειραψίας. Υπάρχει ένα ειδικό υγρό, το οποίο, είναι σε μορφή σπρέι και αυτό δημιουργεί ένα φιλμ σαν κάλυμμα στις μηχανές των αυτοκινήτων. Το υγρό αυτό είναι πολύ τοξικό. Αν έρθεις σε επαφή με αυτό το υγρό, θα πρέπει εντός είκοσι λεπτών, να βάλεις το μέρος το οποίο ήρθε σε επαφή, μέσα σε χλωρίνη. Αλλιώς ακολουθεί ο θάνατος.

Έτσι, ο δολοφόνος του Χριστόδουλου, ψέκασε το χέρι του με αυτό το υγρό, λίγο πριν την συνάντησή που είχε μαζί του. Το υγρό είχε αποθηκευτεί μέσα στις γραμμές που έχουν οι παλάμες των χεριών και έτσι με την χειραψία, μεταφέρθηκε και στο χέρι του πρώην Αρχιεπισκόπου.

Αυτό έγινε το 2007, πριν φυσικά ταξιδέψει για την Αμερική, στο Μαϊάμι και στο εξειδικευμένο κέντρο μεταμοσχεύσεων.

Πρέπει να τονίσουμε, ότι ο Μακαριστός Χριστόδουλος, εισχώρησε στην Μασονία, πέρασε από πολλές «στοές», για να σιγουρευτεί για τις πληροφορίες που είχε. Ακούστηκε ότι είχε φτάσει στον μέγιστο βαθμό της μασονίας, τον 33ο, πράγμα που δεν ισχύει !

Κάποιες από αυτές τις αναφέρουμε παρακάτω.

Η βασική αιτία της δολοφονίας του, ήταν ότι γνώριζε για την ελεύθερη ενέργεια, δηλαδή το δωρεάν ρεύμα, τις γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, που παράγουν αστείρευτη ηλεκτρική ενέργεια. Θα μπορούσε ο καθένας να είχε στο σπίτι του μια τέτοια συσκευή, που είχε διαστάσεις περίπου ένα μέτρο επί μισό και να παράγει συνέχεια ρεύμα, χωρίς να έχει εξάρτηση από κανέναν πάροχο.

Ο Χριστόδουλος ήθελε να βγάλει την δωρεάν ενέργεια στους Έλληνες, αλλά απειλήθηκε, για τους γνωστούς λόγους. Απειλήθηκε από την Ανθελληνική Κυβέρνηση, αλλά και από αυτούς που είχανε διάφορα συμφέροντα, αλλά και τα καρτέλ.

Είχε πει μάλιστα, στους κυβερνόντες, ότι εάν συνεχίζανε να τον απειλούνε, θα βγει δημόσια και θα αποκαλύψει ότι οι εκλογές είναι στημένες με αποδείξεις και κατ’ επέκταση, ότι όλοι οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τον κόσμο !

Μέσα από την μασονία, έμαθε ότι όλες τις πληροφορίες και εντολές που παίρνουν οι πολιτικοί, είναι από τον Πάπα. Ο Πάπας ως γνωστόν, όταν μιλούσε δημόσια και έκανε αναγγελίες, αυτές ήταν εντολές. Εμφανιζότανε δηλαδή δημοσίως και έδινε εντολές. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς ρόλους του.

Βέβαια ο Μακαριστός, γνώριζε και για την γνήσια Ιερά Μονή Εσφυγμένου στο Άγιο Όρος, την οποία ο Πάπας, ήθελε να την καταστρέψει, διότι, οι μοναχοί εκεί, θέλανε την ανεξαρτησία τους.

Δεν δεχότανε για παράδειγμα καμιά χρηματοδότηση, κανένα ΕΣΠΑ, καμιά άλλη βοήθεια η οποία θα τους έφερνε σε θέση εξάρτησης με τον Πάπα.

Η Ιερά Μονή Εσφυγμένου.

Επίσης η Ιερά Μονή Εσφυγμένου, πολιορκείται από τους ανθέλληνες πολιτικούς, γιατί κρύβει πολλούς θησαυρούς, όπως την χρυσοποίκιλτη σκηνή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, η οποία είναι αμύθητης αξίας, την οποία θέλει ο Γέροντας Μεθόδιος να την δωρίσει στους Έλληνες για να ξεχρεώσουν.

Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίος αυτός ο διωγμός, που συμβαίνει ακόμα και σήμερα.

Ο Χριστόδουλος, για τις εξαφανίσεις των παιδιών και την κακοποίησή τους.

Ο Χριστόδουλος, γνώριζε τα πάντα για τις εξαφανίσεις των παιδιών, το πώς γίνονται, από που γίνονται και που πάνε όλα αυτά τα χιλιάδες εξαφανισμένα παιδιά.

Ήξερε για το ελιξίριο της νεότητας το αδρενοχρώμιο, που χρησιμοποιεί η ΕΛΙΤ, για να επιβραδύνει το γήρας, τον τρόπο παραγωγής και εξαγωγής του.

Γνώριζε για τον άγριο βασανισμό των μικρών παιδιών, για την παραγωγή του, αλλά και για όλους τους κανιβαλισμούς, και τις θυσίες, εις βάρος όλων αυτών των παιδιών.

Επίσης, γνώριζε, για την μεγάλη αδυναμία και προτίμηση που είχε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας για τα Ελληνόπουλα. Οι βασιλική οικογένεια, προτιμούσε να απαγάγει Ελληνόπουλα, για τις θυσίες και για όλα τα υπόλοιπα αίσχη, που κάνανε.

Ακόμα γνώριζε για τις βασιλικές οικογένειες, ότι δεν ήταν ανθρώπινες.

Γνώριζε τα πάντα για τα κυκλώματα παιδοφιλίας, γνώριζε για τους ανθρώπους «φάρους», που εκτελούσαν εντολές και δίναν πληροφορίες στους διάφορους εμπόρους παιδιών και μασόνους.

Ήξερε πόσα παιδιά θανατώνονται σε Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά ήθελε να χτυπηθεί το κακό από την ρίζα του. Από το Βατικανό. Από εκεί ξεκινούσαν όλα.

Ήξερε για τις θυσίες των μικρών παιδιών στο Βατικανό !

Ήθελε να τα γνωστοποιήσει όλα αυτά στον κόσμο. Να τα μάθει όλα.

Τον είχαν χρεώσει για να τον αμαυρώσουν το όνομά του, ότι καταχράστηκε λεφτά από την εκκλησία, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Δεν καταχράστηκε ούτε σεντς.

Αντιθέτως, έφτιαξε δεκαεπτά (17) ιδρύματα, τα οποία δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, και στα οποία, στέγασε παιδιά από φτωχές οικογένειες, παιδιά που είχαν υποστεί κακοποίηση, παιδιά που είχαν άλλα δύσκολα προβλήματα και που πολλά από αυτά στην συνέχεια, πήραν τα κατάλληλα εφόδια της παιδείας και διαπρέψαν στο εξωτερικό και βοηθάνε την Ελλάδα!

Αυτό που συμβαίνει τώρα, με την επιχείρηση «Καταιγίδα», την επιχείρηση εξολόθρευσης του βαθέως κράτους, ξεκίνησε από τον αυτόν.

Ο Μακαριστός, Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ήταν αυτός που έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, στους «καλούς» της Αμερικής και έτσι αυτοί γνώριζαν τα πάντα, για όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται εις βάρος των μικρών παιδιών.

Το μυστήριο νησάκι, στην Αττική !

Θα πρέπει να αναφέρουμε ένα μικρό νησάκι κοντά στον Ν. Αττικής, το οποίο είναι ένα τουριστικό νησί, στο οποίο υπάρχει στο ένα μέρος του μια ταβέρνα και ένας ο οποίος είναι «φάρος». Αυτός κανόνιζε τα σατανικά ραντεβού των μικρών παιδιών με τους σατανιστές και παιδόφιλους.

Σε ξέρουμε κ. «φάρε», που έχεις καταπατήσει το νησί και μυρίζεις σκόρδο από χιλιόμετρα μακριά !

Σε αυτό το νησί, υπάρχει ένα μικρό σπιτάκι, το οποίο ανήκει σε έναν γιατρό, το οποίο από κάτω, οδηγεί σε ένα τεράστιο σπηλαίο.

Σε εκείνο το μέρος, υπάρχει ένα μικρό χωριό, στο οποίο το ογδόντα τοις εκατό (80%) των κατοίκων, είναι προϊόν αιμομιξίας. Σας θυμίζει κάτι αυτό σε σχέση με την κυβέρνηση ;

Στο σπήλαιο αυτό, υπάρχουν κρύσταλλοι. Εκεί γινότανε οι θυσίες, όπου γνωρίζουμε ότι θυσιαστήκανε τέσσερις χιλιάδες (4000) Ελληνόπουλα.

Κάθε μεγάλη πανσέληνο του Αυγούστου, μαζευότανε αρκετοί από την Ελληνική Ελίτ, όπως πολιτικοί, δημοσιογράφοι κτλ, πηγαίνανε με μεγάλα σκάφη, σε ένα λιμανάκι εκεί από έξω και με ειδικές βάρκες, προσεγγίζανε το νησί.

Όλα ήτανε κανονισμένα. Τα παιδιά που ήταν για τις θυσίες ήταν ήδη εκεί. Οι άνθρωποι της ΕΛΙΤ, πηγαίνανε στο σπίτι εκείνο, όπου από εκεί, κατεβαίνανε στο σπήλαιο αυτό.

Ο “σκύλος”.

Από αυτό το νησί, ελήφθησαν οι περισσότερες πληροφορίες, όπου ήταν αποτέλεσμα, έρευνας εννέα ετών, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «σκύλος».

Εδώ πρέπει να συμπληρώσουμε ότι το παρατσούκλι αυτό δεν έχει βγει τυχαία, διότι η δουλειά του σκύλου δεν είναι μόνο να μας φυλάει, αλλά και για να αναγνωρίζει τα ρυπαρά γένη, τους αβάπτιστους και άλλα άτομα γεμάτα αρνητική ενέργεια και κακία.

Τον «σκύλο» δεν τον γνώριζα τότε, αλλά η γνωριμία έγινε όταν ήρθε στην Καβάλα, όπου βοήθησε και εδώ κάποιες οικογένειες, για να τις αποτρέψει από τους κακούς, αλλά προσωπικά και εμένα από τον «φάρο» της Καβάλας, ο οποίος με είχε προσεγγίσει.

Ο Μακαριστός, έδωσε δύο ευχές στον φίλο μου, πρώτον να μάθει στον κόσμο για όλα όσα γίνονται με τα παιδάκια και δεύτερον να βρει τον ηγέτη της Πατρίδας !

Τα γνώριζε και αυτά ο Μακαριστός.

Μετά από τον θάνατό του και χάρις των επιχειρήσεων, οι εξαφανίσεις των Ελληνόπουλων σταματήσανε και έτσι η ΕΛΙΤ, έστησε το κύκλωμα με τους λαθρομετανάστες, για να φέρνει παιδάκια από το εξωτερικό, με το πρόσχημα του πρόσφυγα πολέμου.

Τα περισσότερα παιδιά που μπαίνανε στην χώρα μας, δεν συνοδευότανε από γονείς. Οι περισσότεροι που τα συνοδεύανε ήταν έμποροι λευκής σαρκός, που τα πηγαίνανε για πούλημα.

Τέλος, έχει μείνει στην ιστορία του Χριστόδουλου, η φράση «σας πάω», μια φράση που χρησιμοποιούσε, γιατί ήθελε να τραβήξει τους νέους στην εκκλησία.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, ότι η ιδέα για την προτροπή του Αρχιεπισκόπου στα παιδιά να έρθουν στην εκκλησία, ήταν του κ. Σταύρου Πλουμιστού, ενός ακόμα εξαίρετου ανθρώπου, πού ήταν ο επικοινωνιακός του σύμβουλος.

Αν υπάρχουν αμφιβολίες, ας βγει ο κ Πλουμιστός να με διαψεύσει !

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο Σταύρος Πλουμιστός, αλλά και ο φίλος μου, ήταν τα μόνα άτομα εμπιστοσύνης, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, τα οποία γνωρίζανε τα πάντα, για το έργο του !

Ας ελπίσουμε ότι η απελευθέρωση της ανθρωπότητας, θα γίνει πολύ σύντομα, αλλά και η αλήθεια θα βγει στο φως.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ