Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ε! Ναί, ή Σουηδία έστειλε στήν Εurovision τούς χαρακτηριστικούς αντιπροσώπους τής φυλής της....

Ἡ συμμετοχή τῆς Σουηδίας μέ χαρακτηριστικούς ἐκπροσώπους τῆς Εὐρωπαϊκῆς φυλῆς  !ΕΔΩ 
Πάγια τακτική των ταγών της πολιτικής ορθότητας (Αριστερών και Δεξιών), καθώς και των πάσης φύσεως δικαιωματιστών και αντιρατσιστών, ήταν και είναι η διαστρέβλωση της ιστορίας (και της προϊστορίας), ώστε αυτή να ανταποκρίνεται στην δική τους εγκιβωτισμένη θεώρηση των πραγμάτων. Σήμερα που η αφροασιατική πλημμυρίδα απειλεί να πνίξει την Ευρώπη και τον Δυτικό κόσμο, το φαινόμενο αυτό – όπως είναι αναμενόμενο – έχει ενταθεί. Θύματα αυτής της διαστρέβλωσης έχουν κατά καιρούς πέσει μεταξύ άλλων η Ελληνική ιστορία, η Βρεττανική και, πρόσφατα, και η Σκανδιναβική.
Οι πρόγονοι των σημερινών Λευκών, λοιπόν, παρουσιάζονται συλλήβδην είτε ως καθ᾿ όλα ανεκτικοί προς τους ομοφυλόφιλους είτε ως ομοφυλόφιλοι οι ίδιοι, οι κοινωνίες τους ως πολυπολιτισμικές και ανεκτικές στην «διαφορετικότητα» – και οι γυναίκες τους, φυσικά, ως ανεξάρτητες, δυναμικές και ατρόμητες πολεμίστριες. Το μήνυμα που προωθείται μέσῳ τέτοιων βιαίων ανερείστων αυθαιρεσιών είναι ξεκάθαρο: “Ευρωπαίε, καλά θα κάνεις να δεχθείς αναντίρρητα τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση, καθώς αυτό επιτάσσει όχι μόνο η σύγχρονη «ορθότητα», αλλ᾿ ακόμη και το ίδιο το παρελθόν σου και οι πρόγονοί σου”.

Είναι πάντως τούτο περίεργο εν τούτοις, για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, καθώς όλα τα παραπάνω δεν στηρίζουν και πολύ το άλλο μεταμαρξιστικό αφήγημα, ότι δηλαδή “όλοι οι Λευκοί είναι εγγενώς ρατσιστές”, “όλοι οι Λευκοί άνδρες είναι σεξιστές”, “όλοι οι Λευκοί ετεροφυλόφιλοι είναι ομοφοβικοί” κ.ο.κ....… γιὰ να μη εγκύψουμε στην άλλην εκπληκτική τους ασυνέπεια, καθώς προσπαθούν να παραπέμψουν σε υποτιθέμενες (…) συνήθειες και πρακτικές των προγόνων μας, ώστε να τους μιμηθούμε – μίμηση που σε κάθε άλλη περίπτωση θα στιγμάτιζαν γοερώς ως αρχαιόπληκτη «οπισθοδρομικότητα» καὶ ὅλα τα συναφή! Η σύγχυση στο αντίπαλο στρατόπεδο είναι προφανώς ολοκληρωτική…
Το πιο πρόσφατο κρούσμα είναι ένα ντοκυμαντέρ που θα προβληθεί από την Σουηδική τηλεόραση, το οποίο παρουσιάζει τους “πρώτους Σουηδούς” ως υποσαχάριους νέγρους. Βασισμένοι σε έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι πρώτοι κάτοικοι της Ευρώπης (δηλαδή οι Δυτικοί κυνηγοί- τροφοσυλλέκτες / WHG ”White Hunter/Gatherers”) είχαν σκούρο δέρμα και μπλε μάτια, οι πολιτιστικοί μαρξιστές αποπειρώνται, παραποιώντας με διαβολικό τρόπο τα δεδομένα, να παρουσιάσουν την πραγματικότητα όπως ακριβώς εξυπηρετεί τα ψυχονοητικά τους παθολογικά σύνδρομα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο.  Προσφάτως, με αφορμή την ανακατασκευή προπλάσματος του «ανθρώπου του Cheddar» από εμπειρογνώμονες (υπό την επιστημονική καθοδήγηση του αριστεριστού ”postdoc” παλαιοντολόγου Tom Booth του Natural History Museum του Λονδίνου και του παρομοίας καθοδηγητικής πολιτικής ατζέντας Ασκενάζι Ίουδαίου βιοπληροφοριστού Yoan Diekmann) και την παρουσίασή του με έντονο σκούρο δέρμα (αυθαίρετα κι ενώ κάτι τέτοιο δεν υποδεικνύεται από το ευρύ φάσμα ενδεχομένης δερματικής χροιάς που προκύπτει από το γονιδίωμα), πολλοί αφελείς πίστεψαν ότι αυτή η “αποκάλυψη” θα αποτελούσε “θανατηφόρο χτύπημα” για τον εθνικισμό, πράγμα που προδίδει και την θεμελιώδη έλλειψη κατανόησης του ζητήματος. Λίγο αργότερα όμως ήρθε η διάψευση, με έναν εκ των επιστημόνων που εργάστηκαν στη μελέτη για τον Άνθρωπο του Cheddar να δηλώνει ότι “απέχουμε πολύ από το να γνωρίζουμε τι χρώμα ήταν”...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ