Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιά είναι αυτή ή Federica Mogherini πού θέλει τό καλό μας καί λέει «Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί η εισβολή μεταναστών»;....!!!!

Σύμφωνα με την ίδια, είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτική των μαζικών μετακινήσεων των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη να συνεχιστεί....
Η 43χρονη Ιταλίδα ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Ύπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας στις 1η Νοεμβρίου 2014, ύστερα από πρόταση του «καλού παιδιού» της Bilderberg, Matteo Renzi.
eu-foreign-policy-chief-federica-mogherini-684549Πίσω στο 1988, η Mogherini είχε γίνει μέλος της ιταλικής κομμουνιστικής ομοσπονδίας νέων (Federazione Giovanile Comunista Italiana) της νεολαίας δηλαδή, του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος (Partito Comunista Italiano, PCI, επισήμως διαλύθηκε το 1991) και το 2001 εντάχθηκε στο συμβούλιο των Δημοκρατών της Αριστεράς. Το 2007 έγινε κεντρικό μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ρέντσι και τον Φεβρουάριο του 2014 εντάχθηκε στην κυβέρνηση τους ως Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας.
Η Federica Mogherini είναι αυτή που συνέταξε το σχέδιο «Παγκόσμια Στρατηγική για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφάλειας», δημιουργίας δηλαδή, στρατού της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο δημιουργίας ευρωστρατού κρατήθηκε κρυφό – εντελώς δημοκρατικά – από τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας για το Brexit, για ευνόητους λόγους....Η πρώην κομμουνίστρια Mogherini δηλώνει θαυμάστρια των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 2014, δήλωσε στο Reuters ότι μια μέρα θα ήθελε να εργαστεί εκεί.
Η Mogherini έχει δηλώσει δημοσίως ότι το Ισλάμ είναι «μέρος της ιστορίας και του μέλλοντος της Ευρώπης».Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ