Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΡΕΜΟΥΝ τον ΣΤΑΥΡΟ στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ μας....

Τα ερπετοειδή δεν στοχεύουν μόνο την ψυχή μας από την οποία τρέφονται. Καθημερινή ασχολία τους είναι η αλλοίωση παγκόσμιων συμβόλων. Μα αυτό που τρέμουν περισσότερο είναι η αφύπνισή μας. Κομμάτι αυτής και εξαιρετικής σπουδαιότητας, είναι και μία πρωτεΐνη που, ίσως, δεν έγινε τυχαία παγκόσμιο θρησκευτικό σύμβολο…
Η Λαμινίνη (laminin) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη η οποία είναι μέρος της εξωκυττάριας μήτρας σε ανθρώπους και ζώα. Η εξωκυτταρική μήτρα (ECM) βρίσκεται έξω από τα κύτταρα και παρέχει υποστήριξη και προσάρτηση για τα κύτταρα στο εσωτερικό των οργάνων (μαζί με πολλές άλλες λειτουργίες). Η Λαμινίνη είναι ουσιαστικά η «κόλλα» των κυττάρων. «Κρατά» τα κύτταρα στη θέση τους και τους επιτρέπει να λειτουργήσουν σωστά....Η Λαμινίνη έχει σχήμα ασύμμετρου σταυρού με τρεις μικρούς και ένα μεγάλο βραχίονα.
συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ