Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ...Ήρκεσε η ασθενική διαμαρτυρία του Ωραιοκάστρου διά να αποκαλυφθή το απαίσιον και ενιαίον πρόσωπον της ελληνικής εξουσιαστικής διαπλοκής!...ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ της Ελλάδος!!!!!

Ήρκεσε η ασθενική διαμαρτυρία του Ωραιοκάστρου διά να αποκαλυφθή το απαίσιον και ενιαίον πρόσωπον της ελληνικής εξουσιαστικής διαπλοκής!
Πέταξαν την μάσκα των δήθεν διαφωνιών τους, απεκαλύφθησαν, η ελληνική εξουσιαστική τάξις, τα πολιτικά κόμματα όλα [εκτός την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ], η ιντελλιγκέντσια, τα ΜΜΕ κι όλοι οι άλλοι διαβόλοι, μας έδειξαν καθαρά ότι είναι ένα άτομον, μία βούλησις και ενας και μόνος είναι ο σκοπός τους: 

ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ της Ελλάδος!
Μας θεωρούν ΗΛΙΘΙΟΥΣ και λέγουν ότι τους κατεβεί!
="Είναι όμορφο νάσαι με τον πρόσφυγα" λέγει ο κ. Φίλης! ΟΧΙ, κύριε υπουργέ διόλου ωραίο να βλέπω τον Μωαμεθανό που επί 1.400 χρονάκια με σφάζει, με εξευτελίζει, με έχει ραγιά! Και κάτι άλλο κύριε υπουργέ: Είναι πρόσφυγες από την Συρία, μας λέτε, ΟΜΩΣ ήδη στην Συρία έγινε εκεχειρία, οσονούπω επιστρέφουν! 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;
="Είναι άνθρωποι, έχουν ψυχή", λέγουν άλλοι! 

ΟΧΙ, κύριοι! Αυτός που το Ιερόν του βιβλίον, το Κοράνιον, προστάζει να με δολοφονήση διότι είμαι Πολυθεϊστής ΔΕΝ είναι άνθρωπος! Βδέλυγμα της ερημώσεως είναι!
="Οι παππούδες μας ήλθαν πρόσφυγες, οι πατέρες μας μετανάστευσαν, κι εμείς ήμαστε ρατσιστές!" ωρύονται αυτοί που μας παιρνούν γιά 100% ανοήτους! 

ΟΧΙ, κύριοι! Οι παππούδες μας ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ κι ήλθαν πρόσφυγες διωγμένοι και σφαγμένοι ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ, διότι εδογμάτισε ο Κεμάλ ότι στην Μικρασία θα μείνουν μόνον οι Μωαμεθανοι! Οι πατέρες μας μετηνάστευσαν, ΝΟΜΙΜΑ και μετά από εξαντλητική διαδικασία προς χώρες υποδοχής μεταναστών με μεταναστευτικούς νόμους! Εμείς ΝΑΙ ήμαστε ρατσιστές! Ήμαστε ρατσιστές, πολύ μεγάλοι ρατσιστές, διότι πιστεύουμε ότι η ράτσα μας είναι ΑΝΩΤΕΡΗ από την ράτσα των Μωαμεθανών! Θέλετε να το συζητήσουμε;;
 ΠΗΓΗ



2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει ράτσα μωαμεθανών. Υπάρχει το Ισλάμ, που είναι θρησκεία και όχι ράτσα. Οι ακόλουθοι του Ισλάμ λέγονται μουσουλμάνοι και όχι μωαμεθανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σε ρήξη οδηγούν την διαπραγμάτευση οι δανειστές - Απέρριψαν τις προτάσεις της κυβέρνησης"

    http://www.pronews.gr/portal/20160916/economy/elliniki-oikonomia/3/den-dehontai-oi-thesmoi-akatasheto-ton-epaggelmatikon

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΥΤΟ "ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΆΝΑΛΑ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗς, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑ ΚΟΣΟΒΑΡΟ/ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ