Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Οἱ προστατευόμενοι “τζιχαντιστές” τοῦ Σύριζα συνεχίζουν τόν πόλεμο κατά τῆς ἐκκλησίας: Ἔριξαν βόμβες μολότωφ στήν Μονή Πετράκη!

Οι προστατευομένοι “τζιχαντιστές” του Σύριζα συνεχίζουν τον πόλεμο κατά της εκκλησίας: Έριξαν βόμβες μολότωφ στην Μονή Πετράκη!

Το ότι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο τα... καλόπαιδα των Εξαρχείων και χαϊδεμένα παιδιά του Σύριζα το γνωρίζουμε καλά. Αυτό όμως που διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό είναι ότι οι αναρχικοί "τζιχαντιστές" και προστατευόμενοι του Σύριζα έχουν κηρύξει έναν λυσσαλέο πόλεμο κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας με συνεχείς βανδαλισμούς και εμπρηστικές επιθέσεις. Φυσικά οι δράστες αν και γνωστοί στις αρχές, παραμένουν ασύλληπτοι και ανενόχλητοι.
συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 9-8-2016;...
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ 300 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΘΡΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΑΓΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΙΪΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΠΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΕΖΟ/ΡΩΣΟ/ΙΡΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ Ή ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΡΟΝΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Γ'ΠΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΔΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    TΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ. «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ».

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ