Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!! ---ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ (και καταφανούς) ΕΞΟΥΣΙΑΣ: ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ) ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ (και καταφανούς) ΕΞΟΥΣΙΑΣ: ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ) ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!
...παραπομπή εκ μέρους του γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου στην Εισαγγελέα κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου. Αφορμή για αυτή την εξέλιξη στάθηκαν δημοσιεύματα που έφεραν τον Μητροπολίτη να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του.
Εγκαλείται για ρατσιστικό μίσος!!!

 Η ΕΠΙΜΑΧΟΣ ΦΡΑΣΙΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
--------
Εμείς εγράφαμε καθημερινώς διά την δολιότητα του Αντιρατσιστικού Νόμου! Και τώρα δίδεται το σύνθημα: «Εδώ εγκαλούμε τον Δεσπότη, να ιδής εσένα τί θα σε κάνουμε!»
-----

Εγκαλείται για ρατσιστικό μίσος ένας ιεράρχης που άνοιξε τις εκκλησίες για τους πρόσφυγες κι έκανε συσσίτια μαζί με το ΚΚΕ - Τι απαντά ο ίδιος με ανακοίνωση του και γιατί υπάρχουν νέοι φόβοι αναφορικά με καλλιέργεια αντικληρικαλικού μίσους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ