Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Και όμως λήστεψαν τον χρυσό της Ουκρανίας! “Ρωτήστε τον Ουκρανό Προβόπουλο”!

Kiev_Airport_Ukraine_CRG
Η πληροφορία που είχε βγει στην δημοσιότητα όχι μόνον δεν διαψεύσθηκε αλλά ακολούθησε η απάντηση – σοκ από εκπρόσωπο της FED!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στις 2 το πρωΐ της 7ης Μαρτιου, στο αεροδρόμιο Μπόρισπολ Ανατολικά του Κιέβου ένα μεταγωγικό αεροσκάφος χωρίς διακριτικά βρισκόταν στον αεροδιάδρομο. Πριν ακόμα την προσγείωση του αεροσκάφους, 4 φορτηγά και δύο μίνιβαν “VW” χωρίς πινακίδες είχαν εισέλθει στο… αεροδρόμιο.
15 άνδρες με μαύρες στολές και αλεξίσφαιρα βγήκαν από το αεροσκάφος, κάποιοι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και άρχισαν την φόρτωση. Το περιεχόμενο των φορτηγών ήταν 40 βαριά κιβώτια. Λίγο πριν το πέρας, ένας άγνωστος άνδρας κατέφθασε και εισήλθε στο αεροσκάφος. Όλα έγιναν με μεγάλη ταχύτητα ενώ σύμφωνα με το προσωπικό εδάφους, το αεροσκάφος απογειώθηκε με όρους “έκτακτης ανάγκης”. Αργότερα, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών της Ουκρανίας ανέφερε πως “την προηγούμενη νύχτα, σύμφωνα με διαταγές της καινούριας κυβέρνησης, οι ΗΠΑ ανέλαβαν την φύλαξη όλων των αποθεμάτων χρυσού της Ουκρανίας”!Κανένα δυτικό μέσο δεν διέψευσε την είδηση. Αντίθετα, εκπρόσωπος της FED που ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς έδωσε την αφοπλιστική απάντηση: “Κάθε ερώτημα σχετικά με λογαριασμούς χρυσού, πρέπει να απευθύνονται στον κάτοχο του λογαριασμού. Γι’ αυτό το θέμα θα πρέπει να ρωτήσετε την Κεντρική Τράπεζα της Ουκρανίας”!!! Τον Ουκρανό Προβόπουλο δηλαδή.Έτσι, μέσα σε μία νύχτα το φασιστικό πραξικόπημα πέτυχε τον σκοπό του. Διέλυσε μία χώρα καταληστεύοντας την. Και η δύση μιλά ακόμα για “δημοκρατία”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ