Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ: Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Ο «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ» ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥ» – ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)


profitria

 Στις αρχές του 2014 διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη εκδηλώσεις μνήμης στην επέτειο των 100 χρόνων από την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου το 1914.
Οι επετειακές εκδηλώσεις δεν περιορίστηκαν απλώς στο στερεότυπο «εξορκισμό» του «κακού», αλλά αντίθετα κυριάρχησε ο προβληματισμός για το γεγονός ότι 100 χρόνια μετά στην ευρωπαϊκή ήπειρο συσσωρεύονται ξανά τεράστιες ποσότητες «εύφλεκτων υλικών».
Μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων ,ο ευρωπαϊκός Βορράς και ευρωπαϊκός Νότος ,βαθιά οικονομική κρίση που καρκινοβατεί, πολύ υψηλή ανεργία-που σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία προσεγγίζει στα επίπεδα του Μεσοπολέμου του 20ού αιώνα- επέκταση της φτώχειας και της κοινωνικής ανισότητας.
Με τα γεγονότα στην Συρία και πρόσφατα στην Ουκρανία οι «προφητείες» απειλούν να κατέβουν από τη σφαίρα των υποθέσεων στη σφαίρα της πραγματικής ζωής.
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:





makeleio.gr
από


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ