Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ποιοι κρύβονται πίσω από την αιματοχυσία στην Αίγυπτο;

Ψάχνοντας για το ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την αιματοχυσία, βρήκαμε στην ελληνική έκδοση του βιβλίου του Ροζέ Γκαρωντύ «Ο ισραηλινός σιωνισμός στο εδώλιο» (εκδόσεις «Νέα Θέσις») ένα παλαιότερο δημοσίευμα (υπό τον τίτλο «Στρατηγικά σχέδια του Ισραήλ») του περιοδικού «Kivounim» (Προσανατολισμοί), που εκδίδεται στην Ιερουσαλήμ από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, το οποίο και σας παραθέτουμε, για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας:
«Ως ενιαίο κράτος υπό κεντρική εξουσία, η Αίγυπτος είναι ήδη ένα πτώμα, κυρίως αν λάβουμε υπόψη μας τη σύγκρουση που γίνεται όλο και περισσότερο σκληρή μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών. Η διαίρεσή της σε χωριστές γεωγραφικές επαρχίες πρέπει να είναι ο πολιτικός μας στόχος… Άπαξ και η Αίγυπτος διαλυθεί και στερηθεί κεντρικής εξουσίας, χώρες όπως η Λιβύη, το Σουδάν και άλλες πιο απομακρυσμένες, θα γνωρίσουν την ίδια διάλυση. Η δημιουργία ενός κοπτικού κράτους στην Άνω Αίγυπτο και μικρών περιφερειακών οντοτήτων άνευ σημασίας, είναι το κλειδί μιας ιστορικής εξελίξεως που στις ημέρες μας έχει καθυστερήσει εξ’ αιτίας της συμφωνίας ειρήνης, αλλά αναπότρεπτη μακροπροθέσμως».

Εθνικισμός.net
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ