Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Είναι γνωστός ο Ένοχος

Στις 20 Μαρτίου 1995, έγινε η επίθεση με το νευροπαραλυτικό αέριο Σορίν στο μετρό του Τόκιο από την θρησκευτική οργάνωση Αούμ Σίνρι Κίο. Άμα μπορούν να το φτιάξουν σε μια κουζίνα στο Τόκιο, μπορούν και οι «εκπαιδευμένοι» σαλαφιστές που έχουν και τον «τσελεμεντέ» της Cia . Άλλωστε πριν 30 χρόνια η Cia βοηθούσε τον Σαντάμ στην παραγωγή του Σορίν, που είναι σχετικά εύκολο στην παραγωγή του.
Ο συριακός Στρατός στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις είχε ανακαλύψει εξω από την Δαμασκό ένα «εργαστήριο» παρασκευής αερίων με υλικά από την Σαουδική Αραβία, στενή σύμμαχο των ΗΠΑ, και οργανωτή των ισλαμιστών ανταρτών και της ισλαμικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Συγκοινωνούντα δοχεία επομένως.
Το Σορίν το έριξαν στη Δαμασκό οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ της Γαλλίας και της Αγγλίας με τη συνεργασία της Τουρκίας της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ.
Επομένως ιδού οι ένοχοι. Ιδού οι δολοφόνοι που θα έπρεπε να βομβαρδιστούν.
Η Δαμασκός με ανακοίνωση που εξέδωσε το συριακό υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτήρισε Ψεύτη τον Τζον Κέρι που έκανε μια «απελπισμένη προσπάθεια» για να δικαιολογήσει, την αμερικανική πολιτική με τα δήθεν «αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία» της Cia, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ιστορίες που διαδίδουν οι σαλαφιστές τρομοκράτες για πάνω από μια εβδομάδα, και οι οποίες είναι «κατασκευασμένα ψέματα».
Η Μόσχα κατήγγειλε τις δηλώσεις Ομπάμα, σχετικά με μια πιθανή «περιορισμένης, κλίμακας στρατιωτική δράση» κατά της Συρίας. «Οι απειλές αυτές είναι απαράδεκτες», ανέφερε από τη Μόσχα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς. «Η μονομερής χρήση βίας που παρακάμπτει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα αποτελούσε παραβίαση του διεθνούς δικαίου». Είπε . Σύμφωνα με τον Λουκάσεβιτς αυτό θα περιέπλεκε και θα καθιστούσε πιο δύσκολη την εξεύρεση πολιτικής λύσης στην κρίση της Συρίας, ενώ θα προκαλούσε πρόσθετες απώλειες.
Η Δαμασκός πάντως μετακινεί συνεχώς τα αντιαεροπορικά και τα αντιπυραυλικά συστήματα προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή προστασία από την επικείμενη βροχή των Tomahawk ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσονται εντός της Συρίας αμερικανικές ειδικές δυνάμεις για να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τα πυραυλικά συστήματα της Συρίας.
Ο Σύρος υπουργός Άμυνας, Φαχντ Γιάσεμ αλ Φράιτζ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων:
«Αναμένουμε επίθεση από τις δυτικές δυνάμεις ανά πάσα στιγμή .Ο στρατός της χώρας μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αποφασιστικά οποιαδήποτε μορφή επίθεσης. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε ισοδύναμα ανά πάσα στιγμή. Θα βρεθούν προ εκπλήξεων οι πάντες».
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ