Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το παράνομο ΚΚΕ

Και ενώ όλα τα υπαλληλάκια ασχολούνται με την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν να βρουν τρόπο να την πετάξουν έξω από την βουλή με γνωστές "δημοκρατικές" τακτικές που αντιπροσωπεύουν τον ΣοσιαλοΚομμουνισμό του τύπου "είμαι δημοκράτης, αν συμφωνείς είσαι δημοκράτης αν διαφωνείς είσαι κακός φασίστας", παραβλέπουν την εξόφθαλμη αντισυνταγματικότητα του ΚΚΕ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων!
Για να δούμε μερικά πράγματα:
Μέχρι το 1974 το ΚΚΕ ήταν παράνομο λόγω αντιΕθνικών θέσεων και πράξεων (έχουν αναρτηθεί άπειρα άρθρα στο knossopolis με απόλυτες αποδείξεις), εως ότου ο "Εθνάρχης" Καραμανλής το 1974 νομιμοποίησε το ΚΚΕ (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) με έναν μαγικό (δημοκρατικό) τρόπο όπως συνήθιζε να κάνει...
Το Σύνταγμα στο άρθρο 120 λέει:

Για να δούμε τι λέει ο Βενιζέλος για την ΧΑ, τι λέει το ίδιο το ΚΚΕ για το Σύνταγμα:


Σύμφωνα με της δηλώσεις του ίδιου του ΚΚΕ λοιπόν και σε συνδυασμό του άρθρου 120, το ΚΚΕ είναι αντισυνταγματικό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο κοινοβούλιο. Βέβαια ούτε τα άλλα κόμματα θα έπρεπε να είναι στο κοινοβούλιο αφού την Πατρίδα την έχουν ξεπουλήσει 100 φορές και σε οικονομικό επίπεδο και σε λίγο σε εδαφικό (θα γίνει η αρχή από την Θράκη).

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτό το Σύνταγμα είτε είναι φτιαγμένο από εντελώς ηλίθιους είτε από πολύ πονηρούς, αφού οι ασάφειες και οι ασυμβατότητες είναι πολλές.
http://knossopolis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ