Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Α ρε Ηλία! α ρε Ηλία! (δις). Στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.

Καλό παιδί. Έριξε και την καρπαζιά στον «Γαβρίλη» και έγινε συμπαθέστερος. Αλλά είπαμε. Δήλωσε αρνητής του Ολοκαυτώματος περίπου όπως το ήθελε ο εβραίος απατεώνας!
Ο Ηλίας συγκεκριμένα είπε ότι, «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης. Είναι προσωπικός θαυμαστής του Αντ. Σαμαρά και κολλητός του Στ. Παπασταύρου και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των σιωνιστών. Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη δικαιοσύνη».

Εν τω μεταξύ, ο φίλος του Μιωνή, ένα παλικαράκι που στο παρελθόν του χάιδευε το κωλαράκι ο Κολόμβος επίσκοπος, έλεγε ότι στη Γερμανία πάς πέντε χρόνια φυλακή άμα σε κατηγορήσει ο λαθρομετανάστης της γειτονιάς σου για αρνητή του «ολοκαυτώματος».

Άντε τώρα να στείλει δια του πρωτοκόλλου επιστολή σε όλους τους συναδέλφους του ο Ηλίας, όπως έκανε και η μανδάμ Μαρία, και να τους λέει ότι η επιστημονική του πεποίθηση είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εβραϊκός εθνικός μύθος και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.

Και ο κ. Γαμπρός, ο κυρ Νίκος ντε, ο σύζυγος Μπενρουμπί , που είναι της γνωστής παρέας του Open Society, του Καρλ Πόπερ, και φίλος του Αβρούρι, ξέρει πολύ καλά την Μαρία και για να την αβαντάρει επαναλαμβάνει τα γνωστά «εβραϊκά».
« Ο Ελληνικός στρατός στη Μικρά Ασία έκανε απίστευτες σφαγές και οι Σουλιώτισσες ήσαν αλβανόφωνες». Λέει και άλλες παρλαπίπες, όπως έχει δικαίωμα.

Για αυτό επαναλαμβάνω: Επιστημονική μου άποψη είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εθνικός μύθος των Εβραίων και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ