Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΡΤ:. Ο Αγγελιοφόρος δολοφόνησε την Αλήθεια..

Το  1989  επιτέλους έφθασε  στην Ελλάδα..το 2013

Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Το μεγαλυτερο και πιο δηλητηριωδες κεφαλι της λερναιας υδρας  του τελευταιου σοβιετικου κρατους στην μετα- σοβιετ-ευρωπη   απεκοπη. Το αριστεροκρατουμενο κρατικο καναλι που ακουγε στο ονομα ΕΡΤ ετελευτησε.
Αφου ο λαικισμος, η δειλια, η γνωστή πειθηνια στασι στον στον σταλινικο κομμουνισμο εξεθρεψαν και γιγαντωσαν  την ΕΡΤ σ αυτό το  τιτανικο καρκινωμα,   η  επιτυχής ολοκληρωσις του   εργου της..εσημανε  την μετα θανατον ζωη
Το έργο της ΕΡΤ.....
Ο μονοπωλιοκος ελεγχος στον λογο και η σιωπη στην αλλη αποψι. 
Αυτο το πετυχε η ΕΡΤ και μπορει να καμαρωνη,, εστω και μετα το κλεισιμο της.
Απ ακρου εις ακρον της αχανους Βαλκανοταλιμπανιας  η Εθνικη Ιδεολογια , η μεγαλη του Εθνους ιδεα επιτελους κατεστη:
Ο Κρατισμος, ο σοσιαλισμος,  ο αντιαμερικανισμος η διαστρεβλωσις η παραχαραξις της ιστοριας..Η οσιοποιησις των εγκληματιων του ΚΚΕ ενώ τα θυματα τους υβριζονται.Η περιθεριοποιησις η καταφρονια προς κάθε επιχειρηματικη δραστηριοτητα η ανηλεης καταδιωξις του ιδιωτη δημιουργου..και βεβαιως η ενοχοποιησις του κερδους.. Ως εάν οι σοφοι παντογνωστε ςτης ΕΡΤ αμοιβονται με στραγαλια..…
Ετσι αφου ολοκληρη η  η Ελλαδα  ιδεολογικως είναι  απεραντο  σοβιετικο κρατος στην νοοτροπια της σκεψεως και  στην ιδεολογια. ι καταληξαμε εδω.. Στο Ταλιμπαν των Βαλκανιων ..Ολοι είναι  υπερ του κρατισμου,.Ολοι είναι αντιαμερικανοι..Ολοι είναι κατά των δημιουργων του πλουτου που τους θεωρουν ¨¨ εκμεταλλευτές» του δημοσιου πλουτου..
Κλασιικες περιπτωσεις η επενδυσις της εξορυξεως του Χρυσου στις Σκουριες, η απεργια των χαλυβδουργειων , οπου ειδαμε και θαυμασαμε ..Τους Εθνικιστες  να φερονται ως -νέο-κομμουνιστες και τους κομμουνιστες- να παριστανουν τους  νέο-Εθνικιστες
Επρεπε να χρεοκοπηση η Ελλαδα, να καταρρευση η σοβιετικη μας οικονομια να επιβληθουν αυθαιρετοι ανηθικοι παραλογοι φοροι σε ανυπαρκτα εισοδηματα  για να διατηρηθη  αυτό το ανελεητο  διεστραμμενο τερας , το τελευταιο σοβιετικο παραμορφωμα της Ευρωπης.
Όμως η χθεσινη αποφασις αυτης της κυβερνησεως  να κλειση την ΕΡΤ  είναι μια ιστορικη γενναια αποφασις.Οριοθετει  ότι το 1989 -η καταρρευσις του σοβιετισμου στην Ευρωπη και η απελευθέρωσις των ανατολικων κρατων που σημερα ευημερουν- ηλθε στην Ελλαδα το 2013.
Αν η κυβερνησις και τα κομματα που την στηριζουν καταλαβουν ότι ετσι κτιζεται η πραγματική αλλαγη εχει καλως Ἄν όχι  την απαντησι θα δωση ο Ελληνικος λαος στις καλπες.
Επιπλεον τα δυο μεγαλα κομματα θα πρεπει καποτε να κανουν την αυτοκριτικη τους. Να ομολογησουν την ενοχη τους όχι μονο για το οικονομικο έγκλημα της και την κατασπατάλησι του χρηματος των φοροληστευομενων και χθες και σημερα  και τωρα  στην χωρα μας.
Αλλα ακομη περισσοτερο για την ιδεολογικη πλυσι εγκεφαλου  στα τζαμια των ΜΜΕ που τοσα χρονια ανηλεως υφισταται ο Ελλην 
Ιασων
Υ.Γ: Ο  Θ. Παπακωνσταντινου, διανοουμενος , κοινωνιολογος  και δημοσιογραφος τροτσικιστης στα νειατα του , στο βιβλιο του «Ἑθνικη Περιπετεια»( Ekδοσις Κακτος)  αναφερομενος στο βιο και πολιτεια του Θειου Καραμανλη και Ανδρεα Παπανδρεου  γραφε
Σελις :156
Αφανταστα δειλος και αναδρος ο Καραμανλης όπως και  ο Α.Παπανδρεου επελεξεν ως γοριλλας του τους κομμουνιστας , στους οποιους παρεχωρησε τα παντα και χωρις ορους φανανταζομενος  οτι ετσι θα τους εκαμνε υπηρετας του 
Σελις 229
«...Σταμάτησε εγκληματικώς κάθε ιδεολογικό αγώνα εναντίον της άκρας αριστεράς. Η χώρα μας είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης, που έχει αφοπλισθή ιδεολογικώς γιατί μόνο εδώ το παράλυτο κράτος παρέδωσε το λαό και ειδικώτερα την νεολαία στην παραπλανητική κομμουνιστική προπαγάνδα. Ο 'αντικομμουνισμός' στην Ελλάδα θεωρείται έγκλημα, ενώ ο κομμουνισμός έχει εξασφαλίσει ασύδοτος όλα τα μέσα διαδόσεως του χάρις στο Καραμανλή... Ετσι εγκαταλειφθηκε απροστατευτος ο ιδεολογικος τομευς για να μην ενοχλειται ο κομμουνισμος ο οποιος ομως επιδοθηκε σε λυσσωδη προπαγανδα της δικης του ''ιδεολογιας''.... Στρατολογηθησαν ως συμμαχοι καθε ειδους κομμουνισται με τη ετικεττα του ''προοδευτικου'' εισεδυσαν ως αφεντικα στον κρατικο μηχανισμο γενικως και ιδιαιτερως στην εκπαιδευσι και τα μεσα ενημερωσεως και επεδωθησαν ανενοχλητοι σε εξοργιστικας παραχαραξεις ολοκληρου της ελληνικης ιστοριας.Επαναπατρισθησαν χιλιαδες κομμουνιστικα στελεχη , εκπαιδευμενα για ολας τας μορφας ανατρεπτικου αγωνος , με εξειδικευμενας ικανοτητας, που υπερβαινουν στον καθενα τας ικανοτητας 1000 στελεχων του αστικου κομματος...»
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ