Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Στο πλευρό της Παπαχρήστου οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν ψήφισμα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στο οποίο κάνουν λόγο για «άδικο και παράλογο» αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου.
«Στην Ελλάδα του μνημονίου και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, στην Ελλάδα των αυτοκτονιών και της κατάθλιψης, στην Ελλάδα της υποχώρησης και της εθνικής ταπείνωσης, στην Ελλάδα της πολιτικής μίζας, στην Ελλάδα της διαπλεκόμενης συναλλαγής και της ασφυκτικής αναξιοκρατίας, βρέθηκε ο ένοχος στο πρόσωπο μιας νεαρής αθλήτριας του στίβου», αναφέρουν στο ψήφισμά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Κάνουν επίσης λόγο για «υποκρισία και ψεύτικη ευαισθησία» που οδήγησε στον αποκλεισμό της αθλήτριας στον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «για ένα αστείο σχόλιο στο twitter» με απόφαση «των άμεμπτων ιεροεξεταστών της ΕΟΕ».
«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον άδικο και παράλογο αποκλεισμό της πρωταθλήτριάς μας από το όνειρο της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της ΕΟΕ», καταλήγει το ψήφισμα.
http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ