Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: Προς επίδοξους προφήτες της "Νέας Εποχής"...



Όπως έγραψαν κάποτε οι Μάγιας, όσο θα φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του μεγάλου κύκλου, τόσο θα αυξάνεται η πληροφορία με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου. Δηλαδή σε πολύ λίγο χρόνο, θα δεχόμαστε πάρα πολλές πληροφορίες(με συνέπεια βέβαια και κάποια πνευματικά black outs λόγω υπερσυσσώρευσης πληροφοριών).
Δυστυχώς μέσα σε όλες τις πληροφορίες που δεχόμεθα, υπάρχουν και οι επίδοξοι προφήτες της Νέας Εποχής. Είναι όλοι αυτοί που γέμισαν το διαδίκτυο με μηνύματα καθησυχαστικά, μηνύματα που ομιλούν για ελεύσεις σωτήρων μεσσίων, στόλων, αστροστόλων, προφητειών από κάτι γέρους, αυτών που πάντα ήταν εδώ και περιμένουν πότε θα επέμβουν, που θα έρθουν και θα αποκαταστήσουν την τάξη, θα ανοικοδομήσουν τον πλανήτη, θα μας δώσουν λεφτά και τεχνολογία, θα καθαρίσουν την κοπριά και μετά όλοι θα τραγουδάμε μες στην καλή χαρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Επί της ουσίας δηλαδή, αυτό που λένε είναι να αράξουμε στα αυγά μας και να περιμένουμε, γιατί από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστούν. Άλλοι λένε ότι μεταβαίνουμε σε άλλες διαστάσεις(!!!) αλλά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε διότι είμαστε ακόμα στον τρισδιαστατο κόσμο μας αλλά η συνείδησή μας βρίσκεται ήδη στην 4η διάσταση και πάει με γκάζια για την 5η διάσταση όπου θα πάνε οι άξιοι και όλοι οι υπόλοιποι, μαζί με όσους από εμάς δεν χάφτουμε αυτές τις ιστορίες ας μείνουν στο 3d να βασανίζονται... Τους λες "μα ρε παιδιά, δεν σας βλέπω αραιότερους αφού ανεβαίνετε σε μία διάσταση παραπάνω. Ίδιους σας βλέπω, το ίδιο σκληρό πετσί ακουμπάω, δεν περνάω από μέσα σας, δεν σας βλέπω με ένα βήμα να φτάνετε από το Πέραμα στη Σαλαμίνα, τί στον κόρακα;;;" και αρχίζουν τα mumbo jumbo περί σταδιακής ανόδου προς την 4η και την 5η και ότι ούτε οι τίγρεις θα χρειάζεται να τρώνε άλλα ζώα, τα ηφαίστια θα πάψουν να ανεβάζουν λάβα, οι σεισμοί θα σταματησουν και όλα τα σκατά που ζούμε θα μείνουν στην 3η διάσταση. Δηλαδή πάλι διαχωρισμός. "Οι από 'δω(της 4ης) γαμάνε τους από 'κει(της 3ης)"...
Θα θέλαμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε αλλά και να ενημερώσουμε όλους αυτούς τους προφήτες για κάποια πράγματα που είναι απαραίτητο να γίνουν προτού έλθουν τα διαγαλαξιακά συμβούλια, οι 8 διαστάσεις, τα όντα φωτός, η επανένωση με το Όλον, η δευτέρα παρουσία, που θα αναστηθούν τα ζόμπι από τους τάφους και θα μας κυνηγάνε(αλλά το λέει η Καινή Διαθήκη, η Καινή Διαθήκη έιναι ...ο Λόγος ενός μουσάτου κακομούτσουνου σαδιστή που εμείς τον λέμε Θεό, γκέγκε;;;;)
Καταρχάς ας δούμε τα τοπικά, τα της Ελλάδος. Ας δούμε ορισμένα θεματάκια κάποιας μικρής σημασίας τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν αν μη τι άλλο ώστε να πάμε και λίγο μπροστά.
Λοιπόν, η Ελλάδα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά αλλά τα δελτία ειδήσεων και οι ψευδοπροφήτες σου λένε, έχει ο θεός αντέχουμε. Ωραία, για να δούμε: Φάρμακα. Δεν υπάρχουν πλέον. Είναι γεγονός, δεν είναι απεργία των φαρμακείων, δεν είναι ότι είναι ακριβά, είναι ότι δεν υπάρχουν. τελεία. Οι φαρμακαποθήκες είναι άδειες, οι ξένες εταιρίες δεν προμηθεύουν πλέον βερεσέ, μάζεψαν το στοκ τους παρανόμως(διότι υποχρεούνται από τον νόμο να διαθέτουν τρίμηνες προμήθειες αλλά λόγω LOMBARDO Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε καμία αγορανομία, κανένας ΕΦΕΤ, κανένα κράτος), τα φαρμακεία έχουν καταρρεύσει λόγω συσσωρευμένων χρεών από τα ταμεία, άρα δεν μπορούν να παραγγείλουν και να πληρώσουν τους προμηθευτές που απαιτούνε cash πλέον για να δώσουν φάρμακα, από τα ταμεία δεν υπάρχει σωτηρία διότι και αυτά έμειναν άδεια εντελώς με το ...σωτήριο PSI που τους κούρεψε μέχρι και τις κωλότριχες, ο ΕΟΠΠΥ δεν υπάρχει, απλά ένα όνομα είναι, ο οργανισμός είναι φάντασμα, τα νοσοκομεία δεν έχουν στοκ πλέον και αν έχουν το κρατάνε για τους δικούς τους, οι ασθενείς που πλήρωναν τα ταμεία, είδαν τα ταμεία να αδειάζουν και οι τσέπες των αρμοδίων να γεμίζουν, λεφτά ο ασθενής δεν έχει, το φάρμακο είναι πανάκριβο, πάπαλα ο ασθενής, τέρμα. Σαν το σκυλί στην άκρη του δρόμου. Ε, πιστεύω ότι πρέπει να το λύσουμε αυτό προτού έρθουν οι σωτήρες, τί λέτε;
Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ