Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ... ΤΟΥΣ ΕΣΒΗΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Έσβησε η φλόγα στη Βρετανία. Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν το περιστατικό δίνοντας τη δικαιολογία ότι αυτό συνέβη επειδή το καζάνι στο οποίο φιλοξενείται η φλόγα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο μέρος του σταδίου.

Η φλόγα «έσβησε» γύρω στις 1.14 τα ξημερώματα. Για την ακρίβεια είχε φυλαχτεί σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας προκειμένου το καζάνι να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του σταδίου. Η φλόγα όμως έσβησε και το περίτεχνο καζάνι, άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 (ώρα Ελλάδος). Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου.


Η Ολυμπιακή φλόγα παραδοσιακά καίει στη διάρκεια των αγώνων και μάλιστα τοποθετείται σε σημείο που να είναι ορατή και από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του σταδίου.


Ο Jackie Brock-Doyle, διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι όντως το καζάνι είχε σβήσει, προκειμένου να μπορέσει να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα του σταδίου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ