Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο κορυφαίοι Ιταλοί τραπεζίτες δείχνουν το χάρτη της καταστροφικής μόλυνσης αν η Ελλάδα πτωχεύσει

XRIMANEWS.GR

Δύο Ιταλοί κορυφαίοι τραπεζίτες, ο Federico Ghizzoni, επικεφαλής της UniCredit Italia και ο Attila Szalay-Berzeviczy, Head of Global Securities στην ίδια τράπεζα, δημιούργησαν ένα χάρτη της πορείας που θα ακολουθήσει η καταστροφική μόλυνση στην περίπτωση που η Ελλάδα αφεθεί να πτωχεύσει ανεξέλεγκτα και εξηγούν γιατί κάτι τέτοιο η Ευρώπη των 17 δε θέλει ούτε να το σκέφτεται. Αντίθετα, σύμφωνα με τους Ιταλούς τραπεζίτες πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση ειδάλλως οι συνέπειες δε θα είναι μοιραίες μόνο για το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.
Το σημαντικότερο συμπέρασμα των Ιταλών τραπεζιτών είναι πως μία ανεξέλεγκτη ελληνική πτώχευση θα διασπάσει την ευρωζώνη και το χειρότερο θα είναι πως η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί δε θα είναι αποτέλεσμα κοινών αποφάσεων κάποιων ευρωπαϊκών χωρών αλλά μία πραγματικότητα που θα έχει επιβληθεί στην Ευρώπη από μία κρίση που ήρθε ως απρόσκλητος επισκέπτης.
XrimaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ