Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τι θα γίνει με τα χρέη της χώρας. Πως θα επιστρέψουμε τα 420 δις ευρώ που χρωστάμε;

Ερώτηση> Γιατί πηγαίνει ο Παπανδρέου στο Erzurum;
-Γιατί έχει ενημερωθεί από τις Βρυξέλλες, ότι μας πετάνε από το Ευρώ (Ευρωζώνη)-άρα επιστρέφουμε στη δραχμή-και φοβούμενος μην μπουκάρουν οι Τούρκοι σε κάνα νησί, σπεύδει να κατευνάσει τον Οθωμανό γείτονα, προσφέροντάς του την συνεκμετάλλευση του ……….Αιγαίου.
Τι θα γίνει με τα χρέη της χώρας. Πως θα επιστρέψουμε τα 420 δις ευρώ που χρωστάμε;
-Ήδη ο Λουκάς Παπαδήμος, συνομιλεί με τις Αγορές, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και τους ξένους τραπεζίτες για ένα πρόσκαιρο κούρεμα του ελληνικού χρέους. Λέμε πρόσκαιρο γιατί το ξιπασμένο ελληνικό κράτος της ατιμωρησίας, υπόσχεται στους δανειστές του, ότι θα μοιράσει τα κοιτάσματα του Αιγαίου και του Ιονίου σε σχήματα πολυεθνικών εταιρειών στα οποία θα μετέχουν και οι δανειστές μας! Έτσι θα κονομήσουν πολύ παραπάνω από όσα τους χρωστάμε.
Θα έχουμε μόνο τη δραχμή, ως νόμισμα;
-Αυτό που προσπαθούν οι δικοί μας είναι να πετύχουν έναν συνδυασμό των δύο νομισμάτων ως εξής: Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στο δημόσιο και σε εταιρείες του δημοσίου να πληρώνονται σε δραχμές, ενώ σε κάποιες πολυεθνικές να δοθεί η δυνατότητα να πληρώνουν σε ευρώ. Θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα και τα δύο νομίσματα. Η δραχμή θα είναι για την εξαθλιωμένη φτωχολογιά.
Πότε θα γίνουν εκλογές;
Την Άνοιξη του 2011, με επιδιωκόμενο σκοπό την δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης. Ναι, ο Σαμαράς θα συμμετάσχει με αυξημένο ποσοστό σε ρόλο αναπληρωτή πρωθυπουργού!
Θα πάρουμε τη τέταρτη δόση του Μαρτίου;
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πήραμε ολόκληρη ούτε καν την τρίτη δόση. Τα πράγματα έχουν ζορίσει επικίνδυνα. Όσο αφορά την τέταρτη δόση, η Τρόικα δύσκολα θα δώσει πάνω από τα μισά-7, 5 δις γι αυτό και πάμε με χίλια σε πρόωρες εκλογές.
Μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα με Οικουμενική κυβέρνηση;
Όχι, γι αυτό και τον Οκτώβριο του 2011, θα έχουμε ξανά εθνικές εκλογές κι αυτή τη φορά θα τις πάρει ο Σαμαράς, χάρη στον Φαήλο Κρανιδιώτη. Ναι, ο Κρανιδιώτης θα κάνει πρωθυπουργό τον Σαμαρά και πάμε και στοίχημα.
Τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ;
Αν η χώρα εξακολουθεί να υπάρχει, τον χειμώνα του 2011, οι Πασόκοι θα στήσουν κάλπες με 4 υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος: Χρυσοχοίδης, Ραγκούσης, Λοβέρδος, Βενιζέλος-αρχικά θα είναι υποψήφια και η Βάσω Παπανδρέου, αλλά θα αποσυρθεί στη συνέχεια, υπέρ κάποιου από τους 4.
Αυτά.
http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ