Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Υποθηκεύστε τα νησιά σας για να γλυτώσετε απο το χρέος" Απίστευτη πρόταση Γερμανου-συμβούλου της Μέρκελ


- Απίστευτη πρόταση από Γερμανό - σύμβουλο της Μέρκελ- Η υποθήκη θα πείσει της αγορές, λένε τώρα οι Γερμανοί- To ίδιο έκανε και η Γερμανία το 1923...
Την απίστευτη πρόταση κάνει ο ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ulrich Blum στο Reuters. Η Ελλάδα θα πρέπει να ασφαλίσει το χρέος της με τα αγαθά που διαθέτει, όπως τα νησιά, έτσι ώστε να πείσει τις αγορές ότι τα χρήματα που δανείζεται δεν θα χαθούν και συμπληρώνει πως το ίδιο έκανε η Γερμανία λίγο μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο... "Αυτό ακριβώς κάναμε και στη Γερμανία το 1923".Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να λέει η Ελλάδα, σύμφωνα με το Γερμανό “σοφό” δεν μπορεί να πείσει τις αγορές ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα δάνεια. Οι αγορές θέλουν κάτι πιο... χειροπιαστό: "¨Τα δημόσια αγαθά αποτελούν σταθερή ασφάλεια. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που θα νικήσει τον ψυχολογικό πόλεμο" αναφέρει. "Τα νησιά πάντα θα αξίζουν περισσότερα από τα χρέη της χώρα, έτσι δεν χρειάζεται να πουληθούν" λέει ο πολύς κύριος Μπλουμ. Αν υποθηκεύσουμε, όπως λέει, τα νησιά τότε ... ως δια μαγείας τα δάνεια θα γίνουν φθηνότερα καθώς δεν θα βασίζονται στην εικασία ότι τα χρήματα θα μαζευτούν από φόρους, αλλά θα είναι ήδη υποθηκευμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ