Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2012


Ο κόσμος μας αλλάζει.
Όλα αυτά που γίνονται γύρο μας δεν είναι τυχαία. Μια καινούργια κατάσταση διαμορφώνεται .
Το 2012 δεν είναι μακριά. Προφανώς κάτι ετοιμάζετε . Αυτό που ετοιμάζετε είναι η μεγάλη αλλαγή του κόσμου.
Για τους «Αρχαίους» αυτούς που επιδιώκουν την τελειότητα του ανθρώπινου γένους, ο κύκλος αυτού του πειράματος έχει κλείσει.
Οι « Αρχαίοι» είναι οι «Παγκόσμιοι Εκπαιδευτές» όπως τους ονομάζουν πού διαδίδουν την γνώση. ‘Έχουν ζήσει στην Ατλαντίδα και την Λεμούρια και σε όλες τις εποχές που πέρασαν από το πλανητικό μας σύστημα και σήμερα ονομάζονται «Λευκό Αδελφάτο».
Είναι οι Αθάνατοι.
Ο κύκλος έφθασε στο τέλος του και βρισκόμαστε μπροστά στην οδό μιάς νέας εποχής. Κατά τους μυημένους έχει ήδη αρχίσει η έναρξη της έλευσης του Παγκόσμιου Εκπαιδευτή . Αυτός θα διδάξει την «νέα ανθρωπότητα» που ετοιμάζουν για τον πλανητικό άνθρωπο , αυτόν της 7ης ακτίνας.
Από τις μυστικιστικές γραφές μαθαίνουμε πώς, «Ο κόσμος μας κυβερνάται από μια αδελφότητα Μυστών οι οποίοι αφού έφθασαν στην ένωση με τον Θεό, τώρα παραμένουν στην γή για να βοηθούν και να καθοδηγούν την ανθρωπότητα.»
Κατά τον Ησίοδο, « 3000 αθάνατους ο Δίας έχει αφήσει ανάμεσα στους ανθρώπους για να παρατηρούν τά έργα τους και να τους ελέγχουν.»
Λέγετε πώς το 13500 π.Χ. ήρθαν οι Άρειοι . Μια νέα φυλή ανθρώπων όπου θεοί και ημίθεοι τους κυβερνούσαν.
Όταν ο Δίας πήρε την εξουσία από τον Κρόνο, {αλλαγή εποχών} , εξαφάνισε το παλιό γένος ανθρώπων και νέο έπλασε δικό του. Οι θεοί λέει ο Πλάτωνας κυβερνούσαν τους ανθρώπου σε κοπάδια, σαν τα πρόβατα , και έριχναν κλήρους για ποιες περιοχές θα εξουσιάζει ο καθένας.
Ο Προμηθέας λέει πώς ο Δίας καθόλου δεν νοιάστηκε για αυτούς πού δεν έπρεπε πιά να υπάρχουν και κοίταξε δική του γενιά να δημιουργήσει.
Οι Αθάνατοι, οι Αρχαίοι αυτοί όλων των εποχών, αυτοί πού ανανεώνουν τα σώματά τους μέσα από ενσυνείδητη γνώση του εαυτού τους μέσα στον χρόνο, εκ των οποίων προήρθε και η θεωρία της μετενσάρκωσης, όταν έρχεται η κατάλληλη εποχή, « σβήνουν» από τον πλανητικό χάρτη την ανθρωπότητα που δεν κατάφερε να φθάσει στον τέλειο άνθρωπο και εμφανίζουν έναν νέο. Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει εξευγενιστεί περισσότερο προς τον σκοπό των θεών. Αυτοί «σώζονται» από την επικείμενη καταστροφή του προηγούμενου γένους για να αποτελέσουν τον σπόρο της νέας γενιάς.
Από τους προηγούμενους , κάποιοι καταφέρνουν να επιβιώσουν χάρις κάποιου Προμηθέα και να συνεχίσουν να υπάρχουν στην νέα εποχή.
Όταν ο Δίας έφτιαξε την δική του ανθρωπότητα, αυτοί ήταν με θεϊκό σπέρμα μας λέει ο Πλάτωνας, αλλά κατά την πορεία αναμείχθηκαν με τους «άλλους» και έχασαν την θειότητα τους.
Έτσι, τώρα ήρθε το τέλος των πραγμάτων για την γενιά του Δία.
Αν κάνουμε μια αντιπαράθεση ανάμεσα στις βασιλείες που επικράτησαν πάνω στον πλανήτη σύμφωνα με μυθολογικά στοιχεία, αυτές που είναι γνωστές είναι η βασιλεία του Ουρανού, του Κρόνου, και του Δία.
Όμως, αν το συσχετίσουμε με το πλανητικό μας σύστημα θα δούμε πώς οι εξωτερικοί πλανήτες κατά σειρά είναι , ο Δίας , ο Κρόνος, ο Ουρανός , αλλά πιο πέρα είναι ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.
Η μυθολογική Ατλαντίδα από ότι γνωρίζουμε , ονομαζόταν πρώτα Ποσειδώνια. Άρα θα πρέπει να ήταν ακόμα αρχαιότερη από την βασιλεία του Ουρανού.
Ποιοι θα είναι οι νέοι διαμορφωτές λοιπόν του κόσμου πού έρχεται;
Μάλλον κάποιο από τους εσωτερικούς πλέον πλανήτες. Και πρώτος κατά σειρά προς τα μέσα είναι ο Άρης.
Ετοιμάζετε ο Αρειανός άνθρωπος;
Ίδωμεν.
Η επιδίωξη του όλου σχεδίου είναι να φθάσει η ανθρωπότητα στον Ηλιακό άνθρωπο. Τον τέλειο Άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ