Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ»


Τα πράγματα έφθασαν πλέον σε εκείνο το κρίσιμο σημείο , που κάνει επιτακτική την εμφάνιση των «ΕΨΙΛΟΝ». Η Ελλάδα , όχι τυχαία, έγινε το κέντρο των γεγονότων του κόσμου, ενός «στημένου σχεδίου» με συγκεκριμένο σκοπό. Η «φτιαχτή» οικονομική κρίση μάς έβαλε σε ένα παιχνίδι , όχι τόσο οικονομικής διάλυσης , όσο εθνικής. Μια σκόπιμη και καθοδηγούμενη εξαθλίωση, όχι τόσο των οικονομικών της χώρας , όσο της εθνικής κυριαρχίας της. ‘Άλλωστε η Ψαρούδα Μενάκη μας είχε προειδοποιήσει πρίν από χρόνια.
Οι «ΕΨΙΛΟΝ» γνωρίζουν και ξέρουν, πώς ΄’έφθασε η στιγμή της επέμβασής τους. Τώρα η Ελλάδα θα μετρήσει της δυνάμεις της , δυνάμεις του φωτός , μέτις δυνάμεις του σκότους αυτών πού επέβαλλαν την κατάσταση στην οποία σύρετε η χώρα μας. Και όταν αναμετράτε το φώς με το σκοτάδι γνωρίζετε το αποτέλεσμα.
Ο πολιτικός κόσμος έχει πλέον συνειδητοποιήσει πώς πεθαίνει ως οντότητα, ακούγεται ο επιθανάτιος ρόγχος του , αλλά αδυνατούν να το δεχθούν, και αναζητούν τον τρόπο της διαφυγής τους από αυτήν την κατάσταση και της ανασυγκροτήσεώς τους σε μια άλλη μορφή. Και το έχουν συνειδητοποιήσει γιατί, συζητιέται έντονα μεταξύ τους η έλευση μιάς νέας δύναμης που θα αναλάβει το κράτος. Δεν τολμούν να την ονομάσουν και γιαυτό αφήνουν υπόνοιες για νέο κόμμα ή έναν νέο πολιτικό αντίπαλο. Δεν τολμούν να πουν την λέξη «ΕΨΙΛΟΝ» ‘η ΕΛΛΗΝΕΣ, με την έννοια και την βαρύτητα που έχει.
Αυτήν την στιγμή οι «ΕΨΙΛΟΝ» συντονίζονται μεταξύ τους για να βοηθήσουν το μέλλων της Ελλάδας να παραμείνει Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για καμμιά απώλεια. Ούτε για μια νέα Κωνσταντινούπολη, ούτε για μια νέα Κύπρο, ούτε για νέα Ίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ