Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Αναστάσιος Μαντέλης παραδέχθηκε χορηγία ύψους 200.000 μάρκων από τη Siemens

«Χορηγία» ύψους 200.000 μάρκων από τη Siemens στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σημίτη, Τάσο Μαντέλη, έφερε στο φως η κατάθεση του επιχειρηματία -και κουμπάρου του πρώην υπουργού- Γ. Τσουγκράνη στην Εξεταστική Επιτροπή. Λίγο αργότερα ο κ. Μαντέλης παραδέχθηκε ότι είχε πάρει τα χρήματα από τη Siemens.
Ο πρώην υπουργός κατέθεσε ότι μετά τις δημοτικές εκλογές του 1998 του τηλεφώνησε κάποιος μιλώντας αγγλικά και του είπε ότι επικοινωνεί μαζί του εκ μέρους της Siemens για να του πει ότι η εταιρεία προτίθεται να του δώσει μία χορηγία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από τρεις ημέρες τα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό του κουμπάρου του, αλλά δεν έψαξε από ποιον μπήκαν, καθώς υπέθεσε ότι ήταν από τη Siemens.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαντέλης υποστήριξε πως «πριν δύο χρόνια πρόσωπο υπαρκτό, γνωστό σε κάποιους, Γερμανός πρέπει να ήταν ή αλλοδαπός, διοχέτευσε μέσω του ελληνικού Τύπου μία είδηση η οποία έλεγε ότι εγώ έλαβα από τη Siemens δέκα εκατομμύρια μάρκα τον Ιανουάριο του 1998».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1821419

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ