Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Τίποτα δέν βγάζει νόημα πιά !

 

«Βᾶλε μάσκα.Θέτεις τήν ὑγεία μου σέ κίνδυνο»
Ζούμε ξεκάθαρα σε έναν ανάποδο κόσμο όπου το σωστό είναι λάθος και το λάθος είναι σωστό, όπου το ηθικό είναι ανήθικο και το ανήθικο είναι ηθικό, όπου το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό, όπου το να σκοτώνεις δολοφόνους είναι λάθος, αλλά το να σκοτώνεις αγέννητα μωρά είναι εντάξει!

του Στίβεν Φίσμαν
(henrymakow.com)

Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω την προοπτική να μην ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικήςτουλάχιστον όχι σε αυτήν που γνώριζα όλη μου τη ζωή.

Ποτέ δεν ήθελα να ζήσω πουθενά αλλού.

Είχα την τύχη να γεννηθώ εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου.

Σήμερα όμως ξύπνησα και καθώς έπαιρνα το πρωινό μου χυμό πορτοκαλιού, συνειδητοποίησα ότι όλα αλλάζουν προς το χειρότερο.
 
Όπως και να ψηφίσω, ό,τι και να πω, όσο κι αν προσεύχομαι, κάτι κακό έχει εισβάλει στο έθνος μας και οι ζωές μας δεν πρόκειται να είναι ποτέ ίδιες.

Έχω μπερδευτεί από την εχθρότητα της οικογένειας και των φίλων.

Κοιτάζω ανθρώπους που γνωρίζω σε όλη μου τη ζωή -- τόσο γεμάτοι μίσος που συμφωνούν με απόψεις που δεν θα εξέφραζαν ποτέ ως δικές τους.

Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να μπήκα στη Ζώνη του Λυκόφωτος.


Γίναμε ένα έθνος που έχει χάσει το συλλογικό του μυαλό! Δεν μπορούσες να φανταστείς αυτή την παραφροσύνη:

    - Αν ένας άντρας προσποιείται ότι είναι γυναίκα, πρέπει να προσποιηθείς μαζί του.
    - Κάπως είναι αντιαμερικανικό να μετράει η απογραφή πόσοι Αμερικανοί είναι στην Αμερική.
    - Οι Ρώσοι που επηρεάζουν τις εκλογές μας είναι κακοί, αλλά οι παράνομοι που ψηφίζουν στις εκλογές μας είναι καλοί.
    - Ήταν ωραίο για τον Τζο Μπάιντεν να «εκβιάζει» τον Πρόεδρο της Ουκρανίας προς όφελος του Πούτιν.
    - Οι εικοσάρηδες είναι πολύ μικροί για να πιουν μια μπύρα, αλλά τα δεκαωκτάρικα είναι αρκετά μεγάλα για να ψηφίσουν.
    - Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ σκλάβους θα πρέπει να πληρώσουν αποζημιώσεις για τη δουλεία σε ανθρώπους που δεν υπήρξαν ποτέ σκλάβοι.
    - Όσοι δεν έχουν πάει ποτέ στο κολέγιο θα πρέπει να πληρώσουν τα χρέη των φοιτητών που πήραν τεράστια δάνεια για τα πτυχία τους.
    - Οι μετανάστες με φυματίωση και πολιομυελίτιδα είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά εσείς πρέπει να αποδείξετε ότι ο σκύλος σας είναι εμβολιασμένος.
    - Οι Ιρλανδοί γιατροί και οι Γερμανοί μηχανικοί που θέλουν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, αλλά κάθε αγράμματος μέλος συμμορίας ή τρομοκράτης που πήδηξε τον φράχτη στα νότια σύνορά μας,είναι ευπρόσδεκτος.
    - 5 δισεκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια των συνόρων είναι πολύ ακριβά, αλλά 1,5 τρισεκατομμύριο δολάρια για τη «δωρεάν» υγειονομική περίθαλψη των παρανόμως εισελθόντων δεν είναι.
  - Αν κάνεις απάτη για να μπεις στο κολέγιο πηγαίνεις φυλακή, αλλά αν κάνεις απάτη για να μπεις στη χώρα πηγαίνεις στο κολέγιο δωρεάν.
   - Οι άνθρωποι που λένε ότι δεν υπάρχει φύλο απαιτούν γυναίκα Πρόεδρο.
   - Ενώ Βλέπουμε άλλες χώρες που γίνονται σοσιαλιστικές και να καταρρέουν, παρ᾿όλα αυτά φαίνεται σαν μια υπέροχη προοπτική για εμάς.
    - Μερικοί άνθρωποι θεωρούνται υπεύθυνοι για πράγματα που συνέβησαν πριν γεννηθούν και άλλοι δεν θεωρούνται υπεύθυνοι για αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή.
    - Οι εγκληματίες πιάνονται-και-ελευθερώνονται για να πληγώσουν περισσότερους ανθρώπους, αλλά το να τους σταματήσεις είναι κακό γιατί αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Και η επισήμανση όλης αυτής της υποκρισίας μας κάνει κατά κάποιο τρόπο «ρατσιστές»!
    - Τίποτα δεν έχει νόημα πια - ούτε αξίες, ούτε ήθος, ούτε ευγένεια. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από έναν κινέζικο ιό, αλλά είναι ρατσιστικό να τον αποκαλούμε Κινέζικο, παρόλο που ξεκίνησε από την Κίνα.

Ζούμε ξεκάθαρα σε έναν ανάποδο κόσμο όπου το σωστό είναι λάθος και το λάθος είναι σωστό, όπου το ηθικό είναι ανήθικο και το ανήθικο είναι ηθικό, όπου το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό, όπου το να σκοτώνεις δολοφόνους είναι λάθος, αλλά το να σκοτώνεις αγέννητα μωρά είναι εντάξει!

Ξύπνα Αμερική, το μεγάλο αβύθιστο πλοίο Titanic America χτύπησε σ᾿ένα παγόβουνο, παίρνει νερό και βυθίζεται γρήγορα.

Εμείς οι Αμερικάνοι πνιγόμαστε.

Μίλα όσο έχεις ακόμα φωνή κι᾿ανασαίνεις γιατί σύντομα δεν θα έχεις τίποτα από τα δύο, αν ήδη δεν έχεις!

Ἀπό : henrymakow.com

Καί τό θέμα εἶναι πώς τραβοῦν τό σκοινί ὅλο καί περισσότερο ! Πόσο καί μέχρι ποῦ θέλουν νά τό φτάσουν; Καί οἱ δικές μας ἀντοχές ; Πόσοι ἀπό ἐμᾶς εἴμαστε ἰκανοί ν᾿ἀντέξουμε καί μέχρι ποίου σημείου ; Ποῦ βρίσκονται τά ὄρια ; 

Γράφει ὁ Μακόου,ὡς εἰσαγωγή στό ἀνωτέρῳ θέμα : 

« Ο Σατανισμός είναι η αντιστροφή της Πραγματικότητας. Το κακό είναι καλό. ο ηλίθιος είναι έξυπνος. Η αρρώστια είναι υγεία, τα ψέματα είναι αλήθειες και το αντίστροφο. Καλώς ήρθατε στην Αμερική του 2022.
 Ο Σατανισμός είναι Κομμουνισμός είναι ο Εβραϊκός Καμπαλισμός είναι η Μασσωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ