Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Κάθε χώρα είναι μέρος μιάς «εταιρείας τού ΠΟΥ».

 Η Astrid Stuckelberger, Ελβετο-Νορβηγίδα ειδικός στη Δημόσια Υγεία και την Επιστήμη, εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπου ειδικεύτηκε στις πανδημίες. Είπε ότι ανησυχεί πολύ γιατί ισχυρίζεται πως οι ενέσεις δεν είναι εμβόλια, «αλλά ένα βιοτεχνολογικό και συνθετικό πείραμα».

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο: οργανισμοί όπως η GAVI (Συμμαχία για τα εμβόλια), η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς, ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με πολλά χρήματα. Από τότε, ο ΠΟΥ έχει γίνει ένα νέο είδος διεθνούς οργανισμού. Η GAVI είχε όλο και περισσότερη επιρροή και πλήρη ασυλία από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα»

«Ο ΠΟΥ κατέχει τεράστια δύναμη στις χώρες. Παλιότερα, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας ‘εταιρείας του ΠΟΥ’. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της ‘επιχείρησης’. Είναι σαν τη σκλαβιά. Οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν σε υποτελείς κυβερνήσεις και μετά σε επιχειρήσεις, υπό πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως η GAVI».

«Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ συνήψαν μια σύμβαση που ονομάζεται IFFM: International Finance Facility for Immunization . Οι χώρες μας, οι λαοί μας, πληρώνουν τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί.»

 «Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, ολόκληρο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι (τηλέ)ειδικοί αγοράζονται με μετοχές σε εταιρείες εμβολίων. Η βιομηχανία ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης, τους γιατρούς… Ο κόσμος έχει εξαπατηθεί. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι προπαγάνδα».

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ