Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ναί-ναί υπάρχει μακριά στ΄αστέρια ... Τό Omicron Coronae Borealis !!!!

Το Omicron Coronae Borealis , λατινοποιημένο από το o Coronae Borealis, είναι ένα αστέρι στον βόρειο αστερισμό του Corona Borealis ... ένα αστέρι μόλις ορατό από τη Γη στα 277  έτη φωτός.

ΕΔΩ

Βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι του αστερισμού του Φιδιού. Στο βόρειο ημισφαίριο. Δεξιά και αριστερά, το Βόρειο Στέμμα περιβάλλεται από τους αστερισμούς  Ηρακλής και Βοώτη.

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για αυτόν τον αστερισμό. Υπάρχει ένα αστέρι σε αυτό που εκρήγνυται περιοδικά. Μέχρι στιγμής έχουν παρατηρηθεί δύο εστίες (το 1866 και το 1946), δηλ. σε 80 χρόνια. Το  2026 θα συμβεί το επόμενο ξέσπασμά του. Τότε θα γίνει «νέα» σταρ και θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Το φαινόμενο συνήθως εκλαμβάνεται ως ένδειξη ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ. Από το 2019 έως το 2026, υπάρχουν συνολικά επτά χρόνια. Θυμήσου το.

Στη μυθολογία, αυτό είναι το στέμμα της Αριάδνης, που ο Διόνυσος πέταξε στον ουρανό για να γίνει αστερισμός. Η Αριάδνη βοήθησε τον Θησέα νά βγεί από τόν λαβύρινθο . Εκεί, στην Κρήτη, ο Θησέας σκοτώνει τον Μινώταυρο στον λαβύρινθο του βασιλιά Μίνωα. 

Οι Αθηναίοι υπέφεραν τό βαρύ φόρο τιμής στον βασιλιά Μίνωα για τον φόνο του γιου του Ανδρόγεου και κάθε εννιά χρόνια (3 + 3 + 3) έστελναν φόρο επτά αγοριών και επτά κοριτσιών ως θυσία στον λαβύρινθο του Μινώταυρου. Ο Μινώταυρος είναι ένα τέρας - μισό κτήνος, μισός άνθρωπος.

Μινώταυρος κυριολεκτικά σημαίνει «ταύρος του Μίνωα». Το πιο ιδιαίτερο είναι ότι αυτό το πλάσμα έτρωγε ανθρώπινη σάρκα. Για να ελέγχεται και να μην σκοτώνει όποιον βρεί μπροστά του , ο Δάσκαλος Δαίδαλος κατασκεύασε τον λαβύρινθο από τον οποίο ο Μινώταυρος δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο βασιλιάς Μίνωας έγινε δικαστής των νεκρών στον Άδη μετά το θάνατό του.

Ο Θησέας αποφάσισε να σώσει τους Αθηναίους από αυτή τη δυστυχία θυσιάζοντας τον εαυτό του για αυτούς - είτε για να τον σκοτώσει το τέρας είτε για να τον σκοτώσει. Ο πατέρας του Αιγέας δεν μπορούσε να το δεχτεί αυτό. Φοβόταν για τον γιο του. Όμως ο Θησέας τον έπεισε.

Και επιτρέψτε μου να σας δείξω τώρα τι συμβαίνει υπό το βιβλικό φως.

Πριν από τη δεύτερη έλευση του Χριστού στη γη, υπάρχουν επτά χρόνια τιμωρίας μεταξύ των ανθρώπων. Οι αμαρτίες της ανθρωπότητας εξιλεώνονται μέσω της Θυσίας ενός Θεού Πατέρα, δηλαδή ενός πατέρα που θυσιάζει τον γιο του για να πάρει τη θέση εκείνων που έπρεπε να τιμωρηθούν.

«Διότι τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον μονογενή του Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σε αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή· γιατί ο Θεός δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να μπορέσει ο κόσμος να σωθεί μέσω Αυτού. Αυτός που πιστεύει σε αυτόν δεν καταδικάζεται. Όποιος δεν πιστεύει είναι ήδη καταδικασμένος, επειδή δεν πίστεψε στο όνομα του μονογενούς Υιού του Θεού.  

Ιωάννης 3: 16-17

Στο μύθο, αυτή η αναλογία βρίσκεται στο πρόσωπο του Θησέα. Η σύγκρουση είναι μεταξύ του Αιγέα και του Μίνωα, αλλά λύνεται στη μάχη μεταξύ του θηρίου του Μίνωα και του γιου του Αιγέα.

Η αναλογία είναι η σύγκρουση μεταξύ του Πατέρα και του Σατανά και η τελική μάχη είναι μεταξύ του θηρίου Αντίχριστου και του γιου του Πατέρα, Χριστού. Και αυτό είναι το τέλος της επταετίας . Έτσι τελειώνει η κρίση των ανθρώπων της γης, όπως η νίκη του Θησέα επί του Μινώταυρου καταργεί την καταδίκη των Αθηναίων και τον φόρο επτά αγοριών και επτά κοριτσιών που πληρώνουν.


Επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς ο Minos σε αυτή την περίπτωση είναι μια αναλογία του Σατανά. 
Όχι μόνο γιατί 
 είναι δικαστής των νεκρών στον Άδη. Η εικονογράφηση που βλέπετε είναι του Gustave Doré για την έκδοση του Dante της Κόλασης.Ο Μίνωας απεικονίζεται ως ένας γίγαντας τυλιγμένος σε ένα φίδι και κρίνει τους ερχόμενους νεκρούς στην κόλαση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το όνομα Μίνωας σημαίνει απλώς βασιλιάς. Αλλά επιτρέψτε μου να σας δείξω μια άλλη σύμπτωση.

Η προφορά του ονόματος Minos είναι aɪnɒs, aɪnəs.

Με άλλα λόγια, Minnes, Minos.

Στον Ζωροαστρισμό, η προσωποποίηση του κακού είναι το Angra Mainyu (το καταστροφικό κακό πνεύμα). Και τώρα πρόσεχε! Το αντίστοιχο του Angra Main στα αγγλικά είναι "Anger mind". Ίσως πάλι να είναι σύμπτωση - όχι μόνο ηχητικά, αλλά και σημασιολογικά. Το οποίο δεν είναι απλώς ένα «θυμωμένο μυαλό», αλλά κυριολεκτικά μια Κακιά (καταστροφική) Διάνοια.

Ας επικεντρωθούμε τώρα στο στέμμα της Αριάδνης. Εδώ θα προσθέσω μόνο ότι ο λαβύρινθος του Μινώταυρου συμβολίζει το σύστημα στο οποίο κινείται η τεχνητή νοημοσύνη ή η εικόνα του Αντίχριστου.

Η Αριάδνη είναι κόρη του βασιλιά Μίνωα. Βοηθά τον Θησέα να ξεφύγει από τον λαβύρινθο δίνοντάς του ένα τεράστιο κοφτερό σπαθί και μια μπάλα από ισχυρό λινό (κατά άλλες εκδοχές, μάλλινη) κόκκινη κλωστή. Ένας υπαινιγμός της γραμμής αίματος του Χριστού. Μέσα από το νήμα που δένει ο Θησέας στην είσοδο και ξετυλίγεται μέσα στο λαβύρινθο, αργότερα καταφέρνει να δραπετεύσει αφού σκότωσε τον Μινώταυρο.

Το νήμα της Αριάδνης είναι ένας τρόπος πλοήγησης σε δύσκολες συνθήκες. Μπορούμε επίσης να την ονομάσουμε σωτήρια γραμμή αίματος, με την οποία ο νικητής χαράζει το μονοπάτι της σωτηρίας, που θα οδηγήσει τους καταδικασμένους έξω από τον λαβύρινθο (το σύστημα του θηρίου).

Η Αριάδνη φορούσε στα μαλλιά της ένα υπέροχο στεφάνι από λουλούδια, μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους. Αυτό έγινε αργότερα το Βόρειο Στέμμα .

Πού συμβαίνει αυτή η μεταμόρφωση του στέμματος , που θα γίνει ένας αστερισμός που επηρεάζει ανθρώπινες ζωές και πεπρωμένα; Διαδραματίζεται στο νησί της Νάξου, όπου ο Θησέας σταματά με την πριγκίπισσα Αριάδνη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο νησί του κυκλαδικού αρχιπελάγους. Σε αυτό το νησί πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Διόνυσος. Εδώ παντρεύτηκε και την Αριάδνη. Οι παλαιότεροι κάτοικοι του νησιού είναι οι Θράκες.

Διασχίζεται από βορρά προς νότο από μια κορυφογραμμή βουνών, που είναι σχεδόν παντού γυμνή και βραχώδης, και στα νότια σχηματίζονται δύο ορεινοί όγκοι - ο Δίας (1003 μέτρα) και ο Κορώνας . Θυμάστε ποιανού όνομα ονομάζεται ο δεύτερος πίνακας.

Και εδώ είμαστε πάλι στους ουρανούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι τα ονόματα των αστερισμών και των αστεριών δίνονται από κάποιον σε αυτή τη γη που χαμηλώνει το νόημά τους σαν κομπολόι. Ποτέ δεν επιλέγονται τυχαία.

Το Omicron είναι ένα από τα αστέρια στον αστερισμό "Northern Crown ". Ένα από τα μαργαριτάρια στο στέμμα της Αριάδνης. Γιατί όμως αυτό το στέμμα βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του αστερισμού «φιδιού»;


Ο αστερισμός του φιδιού βρίσκεται στην πραγματικότητα στα χέρια του «φιδιοφόρου», και στην αρχαία ελληνική μυθολογία είναι ο Ασκληπιός.


Ο Ασκληπιός είναι ο θεός της ιατρικής. Το φίδι και το σκήπτρο του Ασκληπιού είναι ένα από τα λογότυπα της ιατρικής. Μπορείτε να το δείτε στο λογότυπο του ΠΟΥ .

Ο Ασκληπιός κάποτε σκότωσε ένα φίδι, αλλά αυτό αναστήθηκε. Επειδή τα φίδια ρίχνουν το δέρμα τους κάθε χρόνο, ήταν γνωστά ως σύμβολο της αναγέννησης στην αρχαία ελληνική κοινωνία και η μυθολογία λέει ότι ο Ασκληπιός ήταν σε θέση να ζωντανέψει τους νεκρούς χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική των φιδιών.


Έμαθε την τέχνη της θεραπείας. 
Όταν απέκτησε αρκετή εμπειρία στη θεραπεία, η Αθήνα του έδωσε το αίμα που έσταζε από τη Γοργόνα Μέδουσα. 

Το αίμα των Γοργόνων είχε μαγικές δυνάμεις - αυτό που έσταζε στην αριστερή πλευρά της Γοργόνας έφερε τον θάνατο, και αυτό που ήταν στα δεξιά χρησιμοποιήθηκε από τον Ασκληπιό για να σώσει τους ανθρώπους. Έγινε διάσημος ως επιδέξιος γιατρός που ανέστησε ακόμη και νεκρούς.

Και τώρα πάλι μερικές βιβλικές αναφορές:

Όσοι έχουν αποδεχτεί το σημάδι του θηρίου λέγεται ότι έφτασαν σε ένα τέτοιο στάδιο στα επτά χρόνια της μεγάλης θλίψης, όταν δεν θα μπορέσουν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας, γιατί ο θάνατος θα τους ξεφύγει. Ζωντανοί νεκροί ή ζόμπι.

«Και όταν ακούστηκε ο πέμπτος άγγελος, είδα ένα αστέρι να πέφτει στη γη από τον ουρανό, και το κλειδί του απύθμενου λάκκου του δόθηκε. Και άνοιξε την άβυσσο. Και σηκώθηκε καπνός από την άβυσσο σαν καπνός από μεγάλο φούρνο. και ο ήλιος και ο αέρας σκοτείνιασε από τον καπνό της αβύσσου. Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στη γη. και τους δόθηκε δύναμη, όπως έχουν δύναμη οι σκορπιοί της γης. Τους δόθηκε όμως εντολή να μην βλάψουν το γρασίδι στο έδαφος, ούτε το πράσινο, ούτε κανένα δέντρο, αλλά μόνο τέτοιους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στο μέτωπό τους. Και τους επετράπη να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. και το μαρτύριο τους ήταν σαν το μαρτύριο ενός σκορπιού , όταν χτυπάει έναν άνθρωπο . Εκείνες τις ημέρες οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά δεν θα τον βρουν. και θα επιθυμούν να πεθάνουν, αλλά ο θάνατος θα φύγει από αυτούς .Αποκάλυψη 9: 1-6

Κοιτάξτε προσεκτικά το επόμενο απόσπασμα ξανά από την Αποκάλυψη.

Μιλάει για την Ιερουσαλήμ, που φυσικά αναφέρεται στους Εβραίους. Η πόλη συγκρίνεται με τη Βαβυλώνα αλληγορικά, αλλά πρόκειται για την Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που θέλω να σας δείξω σε αυτό.

1. Οι   έμποροι της Ιερουσαλήμ έγιναν οι μεγάλοι στη γη, στον πλανήτη, στον κόσμο. Με άλλα λόγια, αυτοί είναι οι άνθρωποι που κυβερνούν τον κόσμο.

2.    Και τώρα κοιτάξτε πολύ προσεκτικά το εξής: από τα μάγια αυτής της πόλης όλα τα έθνη εξαπατήθηκαν . 

 Τι είναι σημαντικό σε αυτό το απόσπασμα; Επιτρέψτε μου να σας δείξω τα πρωτότυπα ελληνικά στα οποία γράφτηκε η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

 στα ελληνικά η λέξη «μάγια» είναι "ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ", που μπορεί να εννοηθεί ως φαρμακευτικά προϊόντα , φάρμακα .

Και το απόσπασμα θα ακουγόταν σαν επικαιροποιημένο: «Επειδή οι έμποροί σας έγιναν οι κυρίαρχοι του πλανήτη - του κόσμου, γιατί μέσω των φαρμακευτικών - φαρμάκων σας εξαπατήθηκαν όλα τα έθνη».

Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι αυτό που βρίσκουμε στον αστερισμό Φίδι. Στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο, τα περισσότερα αστέρια στον αστερισμό του "φιδιού" είναι ένας τοίχος που περιβάλλει την ΑΓΟΡΑ . Τα αστέρια του "Serpens" (φίδι) θεωρούνταν από τους αρχαίους Κινέζους όχι ως φίδι, αλλά ως δύο μισά ενός τοίχου που περιβάλλει την ουράνια αγορά του Tianshi.

Θα πείτε ότι είναι σύμπτωση ότι αυτό που δέσμευσε τον κόσμο εκτοξεύτηκε στην Κίνα από μια βρεγμένη αγορά .

Όχι στο ελάχιστο, θα σου πω. Κάποιος έχει τακτοποιήσει το παζλ με λεπτομέρεια, έχει σχεδιάσει τα βήματα με λεπτομέρεια και ταιριάζουν απόλυτα με τα αστέρια. Και ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες, αγαπητέ!

Εάν υπάρχει το Όμικρον - ένα αστέρι στον αστερισμό της Κορώνας, υπάρχει Δέλτα; Και ω, θαύμα! Υπάρχουν περισσότερα! Ονομάζεται "Delta Coronae Borealis"

Θα πείτε, «Ναι, αλλά αυτά είναι τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου». Και θα σας πω ότι τα στελέχη ονομάζονται επιστημονικά με συγκεκριμένους αριθμούς και γράμματα, αλλά «κάποιος» από τον ΠΟΥ αποφάσισε να τα ονομάσει όπως μας παρουσιάζονται ήδη.

Μην αμφιβολία Lambda Στέφανος Βόρειος υπάρχει επίσης

Υπάρχει επίσης Mu Coronae Borealis .

Συνέβη κάτι πολύ ενδιαφέρον. Ξαφνικά, ο ΠΟΥ αρνήθηκε να ονομάσει δύο από τα στελέχη με τα γράμματα Nu και Xi. Ιδού η εξήγησή τους:

«Στη σειρά ήταν οι « Nu » και « Xi» , αλλά ο ΠΟΥ εγκατέλειψε τη χρήση τους. «Το νέο μπορεί εύκολα να μπερδευτεί με το «νέο» και το «xi» είναι ένα κοινό επίθετο», είπε στους New York Times ένας εκπρόσωπος των New York Times. Πρόσθεσε ότι μέρος της πολιτικής του ΠΟΥ ήταν η αποφυγή «προσβολής πολιτιστικών, κοινωνικών, εθνικών, περιφερειακών, επαγγελματικών ή εθνοτικών ομάδων».

Το επιχείρημά τους είναι απόλυτη κατασκευή.

Ελέγξτε ΕΔΩ

Μερικοί από εσάς μπορεί να πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν τέτοια αστέρια στον αστερισμό του Στέμματος. Από εδώ και πέρα ​​σας λέω -αντίθετα υπάρχουν.

Έχουν όμως κάτι κοινό. Και τα δύο είναι διπλά αστέρια. Ελέγξτε εδώ και εδώ

Μην ανησυχείτε, θα τα χρησιμοποιήσουν επίσης όταν η Delta και η Omicron ενωθούν σε Del-Micron.


Όταν μιλάμε για «εκείνον» τον σεναριογράφο ή τον αρχιτέκτονα που λύνει το παζλ, αναφερόμαστε πάντα στη λεγόμενη «παγκόσμια ελίτ». 
Παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση, βαθύ κράτος ή KABAL.

Και η αναφορά της Καμπάλα είναι το μέρος για να σας δείξουμε κάτι από τον εβραϊκό μυστικισμό, γνωστό και ως Καμπάλα.

Είναι ακριβώς το σύμβολο του φιδιού, πάνω από το κεφάλι του οποίου υπάρχει ένα στέμμα .

Στα εβραϊκά, στέμμα e keter - כֶּתֶר

Από την «Καμπάλα» γνωρίζουμε τις έννοιες των μεμονωμένων «σεφίρ», σχηματίζοντας τις καμπύλες του φιδιού γύρω από το δέντρο της ζωής. Το υψηλότερο σεφίρ ονομάζεται «Κέτερ», δηλ. στέμμα . Ο Κέτερ ενσαρκώνει τη Θεία Υπερσυνείδητη Βούληση. Αυτό το σεφίρ ονομάζεται επίσης « βασιλικό στέμμα » του σεφιρότ. Ο Κέτερ είναι τόσο υψηλός που αποκαλείται στο Ζοχάρ «το πιο κρυφό από όλα τα κρυμμένα πράγματα» και είναι εντελώς ακατανόητο για τον άνθρωπο.

Αυτό που μας συμβαίνει δεν είναι καθόλου τυχαίο. Γιατί επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν ιό που ονομάζεται "στέμμα" ;


Γιατί έτσι πρέπει να είναι. 
Το στέμμα είναι μόνο μια από τις μαρτυρίες, τα σημάδια ότι βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες αυτής της εποχής. Πιστεύετε ότι το στέμμα μας μολύνει με όλα τα στελέχη του; Εφαρμόζουν διάφορα είδη παράλογων τεστ στην ανθρωπότητα για να ανιχνεύσουν την παρουσία ενός στέμματος .

Αγαπητοί φίλοι, αναγνώστες και άγνωστοι. Στην πραγματικότητα, το στέμμα είναι η ίδια η δοκιμή. Το πραγματικό τεστ. Επιτρέπεται, αυτή επιλέγεται. Ήρθε η ώρα της. Αυτή η ενορχηστρωμένη πανδημία επιτρέπεται από τον Δημιουργό. Είναι εν γνώσει του. Σε μόλις δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησαν όλα, έχετε δει πόσο λαμπρά, το  «στέμμα», κοσκινίστηκε το ένα από το άλλο. Ξεχωρίστε το στάρι από την ήρα.

Το άχυρο είναι έτοιμο να δώσει στον εαυτό του όλα τα δικαιώματα να παραδοθεί στη γενετική μηχανική. Αφήστε το ίδιο να γίνει και με τα παιδιά. Να δεχτεί το σημάδι του ΘΗΡΙΟΥ μόνο για να ξαναβρεί την παλιά του ζωή. Να ζεις δηλαδή στις ίδιες κακίες, εθισμούς και αμαρτίες.

Τα άλλα είναι τό στάρι. Ναι, καθαρίζεται, αλλά παραμένει. Δεν φοβούνται το στέμμα ! Το δέχονται, ακόμα κι αν τους σκοτώσει, ξέρουν ότι θα σκοτώσει τη σκωρία μέσα τους, αλλά το πνεύμα και η ψυχή τους θα μείνουν αδιάφθορα, εξαγνισμένα και αγιασμένα.

Σας έκανε εντύπωση που εκείνοι από τους οποίους πρέπει να σωθεί η ανθρωπότητα σας πείθουν ότι πρέπει να «σωθείτε» από το στέμμα ; Και η «σωτηρία» που προσφέρουν για να σε ελευθερώσουν από το στέμμα καταστρέφει κάθε τι ανθρώπινο στους ανθρώπους. Διακόπτει τη σύνδεσή τους με τον Θεό σε γενετικό επίπεδο. {διαβάστε ΕΔΩ}

Συνεχίζουν το σατανικό τους τραγούδι για το «τρομερό» στέμμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το στέμμα το τρομερό , αλλά αυτό που προσφέρουν ως «σωτηρία» από το στέμμα .

Θα τελειώσω αυτή την ανάρτηση με καλά νέα.

Η Αποκάλυψη 6 περιγράφει τους ιππείς της αποκάλυψης. Ένας από όλους τους αναβάτες διαφέρει θεμελιωδώς από τους άλλους. Ετσι.

«Και είδα, και ιδού ένα λευκό άλογο. και αυτός που καθόταν πάνω του είχε ένα τόξο. και του δόθηκε στεφάνι και βγήκε νικητής και νίκησε.

Μπορείτε να διαβάσετε τι και ποιος είναι αυτός ο καβαλάρης σε αυτήν την ανάρτησή μου: «Οι Ιππείς της Αποκάλυψης, η Πανδημία και η Μαύρη Τύφλωση»

Ποια είναι τα καλά νέα;

«Και μετά είδα τον ουρανό ανοιγμένο, και ιδού ένα άσπρο άλογο· και αυτός που κάθισε πάνω του ονομάστηκε Πιστός και Αληθινός, και κρίνει και πολεμά δίκαια. Τα μάτια του ήταν μια φλόγα φωτιάς, πολλά στέφανα στο κεφάλι Του, και έφερε ένα γραπτό όνομα που κανείς δεν ήξερε εκτός από Αυτόν. Και ήταν ντυμένος με ένα ρούχο ραντισμένο με αίμα. και το όνομά του ήταν ο λόγος του Θεού. Και οι στρατιές του ουρανού, ντυμένοι με λευκό και καθαρό λινό, τον ακολουθούσαν πάνω σε λευκά άλογα. Ένα κοφτερό σπαθί βγήκε από το στόμα του για να χτυπήσει με αυτό τα έθνη. και θα τους κυβερνήσει με σιδερένια ράβδο, και θα πατήσει τη γραμμή της άγριας οργής του Παντοδύναμου Θεού. Και στο ένδυμά του και στο μηρό του ήταν γραμμένο ένα όνομα, ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.» Αποκάλυψη 19:11-16

«Και είδα το θηρίο, και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους, να συγκεντρώνονται για να κάνουν πόλεμο εναντίον αυτού που καθόταν στο άλογο και εναντίον του στρατού του. Και το θηρίο πιάστηκε, και μαζί του ο ψευδοπροφήτης, που είχε κάνει μπροστά του τα σημεία με τα οποία εξαπάτησε εκείνους που είχαν λάβει το χάραγμα του θηρίου και που προσκύνησαν την εικόνα του. ρίχτηκαν και οι δύο ζωντανοί σε μια πύρινη λίμνη που έκαιγε με θειάφι. Και το υπόλοιπο σκοτώθηκε με το σπαθί αυτού που καθόταν πάνω στο άλογο, με το σπαθί που έβγαινε από το στόμα του. Και όλα τα πουλιά γέμισαν με τη σάρκα τους  Αποκάλυψη 19:19-21

Οι βασιλιάδες της γης δεν είναι μόνο οι άρχοντες των κρατών, αλλά η ελίτ του κόσμου - "Καμπάλα"

Ο ψευδοπροφήτης είναι είτε μια παγκόσμια «σεβαστή» θρησκευτική φιγούρα, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το Διαδίκτυο   - οι πηγές μέσω των οποίων λειτουργεί ασταμάτητα η φωνή του ψευδοπροφήτη και σπέρνει «ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΕΣ»

Από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ