Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Στρατόπεδα συγκέντρωσης γιά μή εμβολιασμένους καί ό πρώτος υποχρεωτικός εμβολιασμός μέ απόφαση Πούτιν στήν Ρωσσία!!!

  Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Φαίνεται ότι, σύμφωνα με τις αρχές,  ο γενικός μαζικός εμβολιασμός ξεκινάει. Όμως ο Πούτιν και το Κρεμλίνο του Κάγκαλ ψεύδονται με ανόητο και σκόπιμο τρόπο. Γνωρίζουν απόλυτα ότι το covid δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό.

Αυτοί οι μη άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν ακόμη πιο ενεργό  καθαρισμό του πληθυσμού όταν εκείνοι που έχουν πάρει το εμβόλιο αρχίσουν να πεθαίνουν μαζικά. Γι 'αυτό, στο πλαίσιο των νικηφόρων δηλώσεων του Κρεμλίνου, ο Πούτιν και οι Zhidomishustins του μέ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζουν να χτίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης . Το σχέδιο του Πούτιν και των covid-φασιστών του για την εξάλειψη του «πλεονασματικού πληθυσμού» σε δράση.

Αδερφοί και αδερφές! Εάν κάποιος ελπίζει ότι αυτοί οι υπηρέτες του αντιχρίστου θα έρθουν στα συγκαλά  τους και δεν θα μας καταστρέψουν, τότε αυτή είναι μια θανατηφόρα αυταπάτη. Σύμφωνα με την κατεύθυνση της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα έχουν νά κάνουν μαζί μας  έως τόν  τελευταίο Ρώσο. 
Στρατόπεδα συγκέντρωσης για γενοκτονία και εξόντωση του πληθυσμού χτίζονται σε όλο τον κόσμο. 
Τα ίδια νέα προέρχονται από όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι οι νικηφόρες δηλώσεις των αρχών σχετικά με την επικείμενη πλήρη νίκη επί του covid μετά τον μαζικό εμβολιασμό ακούγονται από όλες τις πλευρές, οι αρχές του Αντίχριστου, υπό την καθοδήγηση της παγκόσμιας κυβέρνησης, έχτισαν και συνεχίζουν να χτίζουν πραγματικά στρατόπεδα συγκέντρωσης για δεκάδες χιλιάδων ανθρώπων. Και είναι κατασκευασμένα όχι για τη θεραπεία ανθρώπων, όπως το σκέφτονται σχεδόν όλοι, αλλά για τη φυσική καταστροφή και διάθεση των σωμάτων!

Χτίστηκαν και χτίζουν, συμπεριλαμβανομένης  
της περιοχής της Μόσχας , και σε ολόκληρη τη Ρωσία ... Επιπλέον, εκδίδεται νόμος  για τη μαζική εκκένωση ατόμων από οποιαδήποτε περιοχή όταν κηρύσσεται ζώνη έκτακτης ανάγκης . Και αυτό θα γίνει βίαια!

Επιπλέον, θυμόμαστε πολύ καλά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κρεματόρια της FEMA στις Ηνωμένες Πολιτείες και πλαστικά φέρετρα για δεκάδες εκατομμύρια πτώματα. Πολλές ταινίες και αναφορές γυρίστηκαν για αυτό, και όλοι αναρωτήθηκαν για ποια περίσταση είχαν προετοιμάσει οι αρχές αυτά τα στρατόπεδα θανάτου. Και τώρα δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ερωτήσεις για το τι, και για ποιον χτίστηκαν, και χτίζονται. 

Μετά τον εμβολιασμό, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο μαζικός λοιμός των ανθρώπων θα ξεκινήσει με όλες τις επακόλουθες συνέπειες. Οι υπηρέτες του διαβόλου προετοιμάζονται ακριβώς για αυτή τη στιγμή, όταν αρχίζει η μαζική καταστροφή και η χρήση του "επιπλέον" πληθυσμού του πλανήτη. Είθε ο Κύριος να τους απαγορεύσει!

PS παρακάτω είναι ένα βίντεο από το Ουζμπεκιστάν. Δώστε προσοχή μέ τί   χαρά αναφέρεται για την ταχεία κατασκευή αυτού του στρατοπέδου συγκέντρωσης από εμπορευματοκιβώτια για 10 χιλιάδες άτομα. Είναι σαν να χτίζεται ένα νέο σχολείο ή ένα σανατόριο για τους κατοίκους της δημοκρατίας. Κύριε δείξε έλεος!


...
00:00
00:00



    ΠΛΑΣΤΙΚΆ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ...

    ...
    00:00
    00:00




      Και εδώ οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν σε ποια περίπτωση προετοιμάζονται στρατόπεδα συγκέντρωσης και φέρετρα για 4 άτομα το καθένα ...!!!!



      ...
      00:00
      00:00



        Κατά παράβαση τού Συντάγματος καί τής νομοθεσίας, οί αρχές τού Πούτιν στό Γιακουτία εισήγαγαν υποχρεωτικό εμβολιασμό κατοίκων κατά τού COVID-19. Σέ περίπτωση αδικαιολόγητης άρνησης εμβολιασμού, ενδέχεται νά μήν επιτρέπεται στόν εργαζόμενο νά εργαστεί καί ό εργοδότης θά έχει πρόστιμο 200 χιλιάδες ρούβλια. !!!
        καί ΕΔΩ


        Δεν υπάρχουν σχόλια:

        Δημοσίευση σχολίου

        Τό Ναύπλιον

        ΠΛΑΤΩΝ

        ΘΕΜΑΤΑ

        Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

        .

        .

        ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ