Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 3 Μαΐου 2021

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει ότι η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κοροναϊού (Β.1.351) επηρεάζει 8 φορές πιο συχνά σε εμβολιασμένους ανθρώπους από ότι σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ δείχνει ότι η νοτιοαφρικανική
μετάλλαξη του κοροναϊού (Β.1.351) επηρεάζει 8 φορές πιο συχνά σε εμβολιασμένους ανθρώπους από ότι σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.
«Βρήκαμε έναν δυσανάλογα υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής της Νότιας Αφρικής μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με τη δεύτερη δόση σε σύγκριση με την ομάδα που δεν εμβολιάστηκε», δήλωσε ο Adi Stern του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ.


«Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο Pfizer-BioNtech, αν και εξαιρετικά προστατευτικό, πιθανότατα δεν παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας έναντι της νότιας Αφρικής (Β.1.351) παραλλαγής του κοροναϊού», ανέφερε η μελέτη.
Πρόσφατα, μια συγκλονιστική μελέτη υπογράμμισε τους τρομακτικούς κινδύνους του mRNA του εμβολίου COVID-19 που προκαλεί ασθένεια που βασίζεται σε πριόν και προκαλεί προοδευτικό εκφυλισμό του εγκεφάλου .
Τα επαγόμενα από το εμβόλιο mRNA επαγόμενα πρίον μπορούν να οδηγήσουν σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες επειδή οι μακροχρόνιες αναμνήσεις υποστηρίζονται από πρωτεΐνες που μοιάζουν με πριόν.
Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο που βασίζεται στο mRNA μπορεί επίσης να προκαλέσει ALS, εκφυλισμό πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες στους αποδέκτες εμβολίων.

{Τα πρίον είναι αναδιπλωμένες πρωτεΐνες με την ικανότητα να μεταδίδουν το αναδιπλωμένο σχήμα τους σε κανονικές παραλλαγές της ίδιας πρωτεΐνης. Χαρακτηρίζουν πολλές θανατηφόρες και μεταδοτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες σε ανθρώπους και πολλά άλλα ζώα.}Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ