Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Όσοι θέλουν να αυτοκτονήσουν ας βάλουν το εμβόλιο!

 Ομιλεί  Γιάννης Μπιτζαρακης ερευνητής .

Όσοι θέλουν να αυτοκτονήσουν ας βάλουν το εμβόλιο!
Επίσης μας αποκαλύπτει το πραγματικό λόγο που μας λένε να κρατάμε 2 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο!


3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΑΧΝΩΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.ΖΩ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ Ο Κ. ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί εσύ νά είσαι καλά Ρένα. Σ΄ευχαριστώ. Πιστεύω πώς τό μεγαλύτερο μέρος τής ανθρωπότητος δέν θά εμβολιασθεί διότι ευτυχώς υπάρχει ή πληροφορία γιά τήν σκοπιμότητα τού εμβολίου καί τού κοροϊδοϊού .

      Διαγραφή
  2. Να μας απαντηση ο ερευνητης εαν εχει στην κατοχη του φιαλιδιο με το εμβολιο της pfizer εαν εχει αναλυσει τα συστατικα του εβολιου και εαν εχει βρει στο περιεχομενο του στοιχεια που να πιστοποιουν τα λογια του οτι το εμβολιο περιεχει νανοτεχνολογια να το πιστοποιησει εγγραφως με την υπογραφη του και τοτε θα τον παραδεχτω
    περιμενω μια απαντηση εαν δεν υπαρξει ο ανθρωπος λεει λογια του αερα
    ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ