Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ vs ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 


Η διεθνής δικαιοδοσία του Ναυτικού Δικαίου της Θάλασσας, είναι ο υφιστάμενος νόμος του Τέως Μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας, και του Τραπεζικού Συστήματος του Βατικανού. Κάτω από αυτό, όλοι και όλα αναγνωρίζονται (για την ώρα) ως βάρκα ή σκάφος που επιπλέει σε μια «Θάλασσα του διαστήματος». Είμαστε Νεκρές Οντότητες για αυτούς.

Έχουμε συλληφθεί/αιχμαλωτιστεί ... ως «Πλοία», στο Παγκόσμιο ΜΑΣΟΝΙΚΟ Εμπορικό Σύστημα του Τέως Στέμματος, που αφορά στην Ναυτιλία και την Διακίνηση του κάθε ενός και του κάθε τι, πάνω στον Πλανήτη. Μεταφερθήκαμε κρυφά και με ΔΟΛΟ, από το Νόμο της Γης (Και των Αναφαίρετων Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων), στο Νόμο της Θάλασσας (Χωρίς Δικαιώματα).
Σύμφωνα με τον Νόμο της Θάλασσας, οι χώρες είναι «ΠΛΟΙΑ ». Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΤΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΦΟΡΤΙΟ. Μέσω του ΜΗ Νόμιμου Συστήματος Πιστοποιητικών Γέννησης, είμαστε «Αποθέματα» κατά τη Γέννηση μας... Για διαπραγμάτευση στην Εταιρεία τους!
Είμαστε η Εγγύηση για το Χρέος των Χωρών μας, μέχρι την ημέρα που πεθαίνουμε - Μέχρι την μέρα εκείνη που μας εκδίδουν το «Πιστοποιητικό Θανάτου»...!
Δείτε στον πίνακα τις διαφορές μεταξύ των Δικαιωμάτων που προβλέπει για τους Ανθρώπους, ο κάθε ένας από τους δύο Νόμους.
Εξ' αιτίας των πιο πάνω, το αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, δεν έχει να κάνει απλά με το ποιός κερδίζει - που ασφαλώς ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ εκ των υποψηφίων μπορεί να κερδίσει, ΑΛΛΑ, με ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της Ανθρωπότητας!

Έχει να κάνει με την Απελευθέρωση του Ανθρώπου και της Γης, από την δουλεία της Χαζαρικής Μαφίας/Cabal, την κατάργηση του Νόμου της Θάλασσας και την αντικατάσταση του απο τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!
Έχει να κάνει με την επανάκτηση των Ανθρωπίνων μας Δικαιωμάτων και της Κυριαρχίας μας - Εθνικής και Ατομικής!
ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ από τους υποψήφιους Αμερικανούς Προέδρους, μπορεί να διασφαλίσει το Μέλλον της Ανθρωπότητας. Είναι αυτός που τυγχάνει να είναι Ζωντανός Άνθρωπος με Ψυχή, και φέρει το όνομα DONALD TRUMP.
Ο άλλος δεν είναι παρά ένας Άψυχος και προβληματικός Κλώνος, το εγκληματικό πρωτότυπο του οποίου έχει εκτελεστεί!
Τα πιο πάνω, σε απάντηση σε όλους όσοι ακόμα και σήμερα ρωτούν, προς τι η τόση υποστήριξη στον Trump...!ΕΔΩ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Οι Κυβερνήσεις είναι Εταιρείες και σαν τέτοιες δεν μπορούν να αλληλοεπιδρούν με πραγματικούς ανθρώπους, παρά ΜΟΝΟΝ με "Φανταστικούς/Fiction" ανθρώπους.
Για να μπορούν να αλληλοεπιδρούν με τους πραγματικούς ανθρώπους, εφηύραν τον "Αχυράνθρωπο", ο οποίος καθότι δεν έχει ψυχή θεωρείται πνευματικά νεκρός.
Οι γονείς δηλώνουν βάση του Νόμου τις γεννήσεις των παιδιών, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για παρανομία. Με βάση τις "δηλώσεις/καταγραφές" των γεννήσεων οι κυβερνήσεις εκδίδουν 2α αντίγραφα με Κεφαλαία Γράμματα - Μετατρέποντας τους Ανθρώπους σε ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αργότερα εκδίδονται ταυτότητες κοινωνικών ασφαλίσεων, τις οποίες οι Κυβερνήσεις/Εταιρείες χρησιμοποιούν ως εγγύηση για απόκτηση δανείων. Οι άνθρωποι, η δουλειά τους, ο χρόνος και η ενέργεια τους είναι η κάλυψη των Εθνικών Δανείων!
Έτσι "Παίζουν τις Ζωές των Ανθρώπων στα Χρηματιστήρια"..! Γιατί για τις κυβερνήσεις οι Άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από "Αποθέματα/Εμπορεύματα"
Αυτή η Εκμετάλλευση θα τερματιστεί με την εφαρμογή του Νόμου της Γης. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ