Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ


 Εάν κάνουμε μία αναδρομή στην ιστορία, θα διαπιστώσουμε ότι οι  πρωταγωνιστές και οι υποκινητές όλων των πολιτικών μεταβολών, όλων των επαναστάσεων, όπως και των πολέμων χρησιμοποιούσαν πάντα μία προπαγάνδα ή μία μέθοδο πειθούς, η οποία βασιζόταν στο να υποδεικνύει ποιος είναι ο εχθρός που πρέπει να αντιμετωπιστεί ή να νικηθεί.

...Στην εποχή μας, για πρώτη φορά, εφαρμόζεται μία νέα μέθοδος προπαγάνδας η οποία δεν βασίζεται στο να υποδεικνύει τον εξωτερικό εχθρό, τον οποίο πρέπει να πολεμήσουμε ή να απομονώσουμε, αλλά στο να δημιουργεί έναν εχθρό μέσα σε κάθε άνθρωπο ή με άλλα λόγια, να κάνει τον κάθε άνθρωπο να ερευνά εάν πάσχει από κάποια συγκεκριμένη (κοινωνική) ασθένεια, οπότε ή θα πρέπει να την θεραπεύσει ή διαφορετικά θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα.

...Τώρα που οι διάφοροι Κυρίαρχοι των εννοιών έχουν διαπιστώσει ότι αυτή η μέθοδος έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, δημιουργώντας ολόκληρες κοινωνίες από κατά φαντασίαν ασθενείς, θα δείτε πως στο άμεσο μέλλον θα επεκτείνουν το εύρος του καταλόγου των ασθενειών. Θα πρέπει να προσέχουμε μήπως είμαστε υπερβολικά αρσενικοί μήπως, αλλοίμονο, κάποιος νοιώθει μόνο άνδρας και όχι και λίγο γυναίκα κλπ. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα μας εξηγούν πως πρόκειται για βαριά ασθένεια, άλλωστε οι φεμινίστριες ήδη έχουν εφεύρει τον τίτλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ‘ασθένεια’ αυτή: testosterone poisoning … Εάν δε, δεν νοιώθετε ένα βαθύ δημοκρατικό συναίσθημα να συνταράσσει την καρδιά σας, σε αυτή την περίπτωση θα διαγνωστείτε πως πάσχετε από ‘ακροδεξιοτίτιδα’. Εάν η κόρη σας αναγγείλει ότι θέλει να παντρευτεί κάποιο άτομο πακιστανικής καταγωγής, τότε έτσι και δεν κυριευτείτε από βαθιά χαρμόσυνη συγκίνηση η διάγνωση θα είναι κακοήθης νόσο της ‘τριτοκοσμίασης’  με πολλαπλές  μεταστάσεις. Τέλος, εάν δεν σας αρκεί ο ταπεινός μισθός σας και δεν χαίρεστε που το κοινοβούλιο αμείβει πλουσιοπάροχα 300 σοφούς, που εσείς επιλέξατε για να σας εκπροσωπούν, μια και εσείς εργάζεστε και  δεν έχετε χρόνο για τέτοια, η διάγνωση θα είναι ‘αχαριστίτιδα’.

Όλοι εσείς, που νοιώθετε ότι πάσχετε από κάποια από τις παραπάνω ασθένειες, μην τρομοκρατηθείτε. Υπάρχει ελπίδα! Συνειδητοποιήστε ότι  απλά είστε ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. 

Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ