Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Προπαραμονή της γιορτής του Αγίου Γέροντα Παϊσίου άρχισαν τα προεόρτια των γεγονότων που ο ίδιος αποκάλυψε!


Προπαραμονή της γιορτής του Αγίου Γέροντα Παϊσίου άρχισαν τα προεόρτια των γεγονότων που ο ίδιος αποκάλυψε ως μελλούμενα…Στις 10 Ιουλίου ο Ερντογάν υπέγραψε διάταγμα προεδρικό με το οποίο μετατρέπει το ναό της Αγ. Σοφίας Κωνσταντινούπολης σε τζαμί και το παραδίδει σε ισλαμική λατρεία..


Στις 12 Ιουλίου αύριο γιορτάζει ο σύγχρονος προφήτης του Γένους ο Αγ. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης που προέβλεψε τα γεγονότα που θα οδηγήσουν ως και στην απελευθέρωση της Πόλης…..Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε ο χρόνος μετρά αντίστροφα από χθες….Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…. Η προφητεία δεν είναι λαϊκή μούσα ή θρύλος…..
Kαι το δεύτερο βήμα του Ερντογάν που όρισε ως ημερομηνία πρώτης προσευχής στην Αγία Σοφία ως τζαμί την 24η Ιουλίου είναι προς την ίδια κατεύθυνση αφού 24 Ιουλίου 1923 είχε υπογραφεί η Συνθήκη της Λωζάνης την οποία κι αμφισβητεί….
dimpenews.com

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ