Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος Τρίτο – Υπόθεση Μαντλίν, Μαρκέλλας και η Άνγκελα Μέρκελ.



ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Πρώτοι είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας (διαβάστε εδώ) για την σχέση της Deutsche Bank, ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομικής βιομηχανίας και μακρύ χέρι του Γερμανικού βαθέως Κράτους, με τον Έπστιν. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην τράπεζα, πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαίωσε, όχι μόνο την αξιοπιστία των αποκαλύψεων του The Flag Report, αλλά και τις βαθιές του γνώσεις και στοιχειοθετημένες πληροφορίες του, πάνω στο διεθνές κύκλωμα σατανισμού και παιδεραστίας, που είχε συγκροτήσει ο Έπστιν και το σύστημα Ομπάμα –Κλίντον – Μπάιντεν.


{Ο Έπστιν, ήταν φίλος και κολλητός, όλης της παγκόσμιας άρχουσας τάξης. Από τους Κλίντον, τον Πάπα, τον πρίγκιπα Άντριου, τον Μπιλ Γκέιτς, το διάδοχο του Σαουδαραβικού θρόνου, Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν, τον Ισραηλινό Εχούντ Μπάρακ, τον Ίλον Μασκ, ήταν κολλητός με τραπεζίτες και επιχειρηματίες παγκόσμιου βεληνεκούς και φυσικά, με όλο το τζετ σετ του πλανήτη. Ο Έπστιν, επαγγελματικά, ήταν ένας άχρηστος και αποτυχημένος χρηματιστάκος, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια και με γνωριμίες σε κάθε άκρη του πλανήτη. Μαντέψτε επίσης, ποια τράπεζα ήταν δανειστής του Έπστιν. Deutsche Bank.]
Έχει πολύ μεγάλη σημασία και τεράστιο Ελληνικό ενδιαφέρον, η συμμετοχή του Γερμανικού παράγοντα, της Άνγκελα Μέρκελ, σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, διότι αυτό το σύστημα, επέβαλε τα Μνημόνια στην Ελλάδα, υποθήκευσε την περιουσία του Ελληνικού δημοσίου για τα επόμενα 100 χρόνια και ελέγχει στον απόλυτο βαθμό, όλες τις πολιτικές, εκδοτικές και Μιντιακές δυνάμεις της πατρίδας μας.
Ας αρχίσουμε να ξεμπλέκουμε, ακόμα περισσότερο, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, όσο πιο συμπυκνωμένα μπορούμε. Έχουμε στοιχεία, ονόματα και εταιρίες στα χέρια μας, που για να τα αποκαλύψουμε όλα, χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα 20 αφιερώματα, στην υπόθεση που κρύβει το μεγαλύτερο πολιτικο – οικονομικό παγκόσμιο κύκλωμα ελέγχου και εξουσίας, επί εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.
Ας ξεκινήσουμε με την εμπλοκή των αδελφών Ποντέστα. Όπως θα διαπιστώσετε, η ισχύς τους, ήταν και παραμένει τεράστια στο διεθνές στερέωμα.Τα αδέλφια Ποντέστα, Τόνυ και Τζον, έχουν Ελληνοαμερικανίδα μητέρα και είναι ίσως, οι πιο σημαντικοί παίκτες αυτού του συστήματος. Ο Άντονυ (Τόνυ Ποντέστα), μεγάλος λομπίστας στην Ουάσινγκτον, Πρόεδρος του Ποντέστα Γκρουπ, μπλεγμένος στο σκάνδαλο της Ουκρανίας, εκπροσωπούσε εταιρείες κολοσσούς, όπως η Google, Boeing, Wells Fargo και τις κυβερνήσεις της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ.
Ο αδελφός του, Τζον Ποντέστα, είναι το μεγάλο και σκοτεινότερο μπουμπούκι αυτής της ιστορίας. Διετέλεσε προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, επί Μπιλ Κλίντον, σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα και διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, το 2016. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, ότι όχι μόνο είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, αλλά και χωμένος μέχρι τον λαιμό, σε δύο Προέδρους των ΗΠΑ και στο διεθνές κύκλωμα. Στενός φίλος του Δημοκρατικού, πρώην βουλευτή, Antony Wiener, καταδικασμένου για σχέσεις με ανήλικες, κολλητού της Χίλαρι Κλίντον και σύζυγος της Ούμα Αμπεντίν, στενής συνεργάτιδος και, όπως φημολογείται έντονα, ερωμένης της Χίλαρι Κλίντον. Επίσης, ήταν στενά συνδεδεμένος, σύμφωνα με τα e-mails που διέρρευσαν από το WikiLeaks, με την αρχιέρεια του σκότους, Μαρίνα Αμπράμοβιτς.
Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ