Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ἐπέτειος Ἐθνεγερσίας 1821: ἡ σιωπηρά (νέα) Ἅλωση καί οἱ ἐκφάνσεις τοῦ (νεο-)γενιτσαρισμοῦ στήν σύγχρονη ὀρθοπολιτική Τυραννία!

Η Ελλάς τιμά την επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821, μιας επαναστάσεως του λαού μας εναντίον των Οθωμανών κατακτητών και παραλλήλως εναντίον του ιδεολογικού-θρησκευτικού οχήματος της κατακτητικής των ορμής, του Ισλάμ. Οι Τούρκοι δεν ήταν όμως ούτε οι πρώτοι εξ ανατολών φυλετικοί εχθροί που επέδραμαν εναντίον του Ελληνισμού, προαιωνίου ασπίδος της Ευρώπης και διαχρονικού κυματοθραύστου των βαρβαρικών εναντίον αυτής εισβολών, ούτε, καθώς φαίνεται, θα είναι οι τελευταίοι…. Των Τούρκων είχαν προηγηθεί, ως καταστροφικοί εισβολείς, οι Άραβες, εναντίον των οποίων οι Έλληνες, στο πλαίσιο της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο), χρειάστηκε να δίδουν επί αιώνες αδυσώπητες μάχες και αιματηρότατους αγώνες, υποφέροντας τα πάνδεινα, ήδη επό την εποχή του αυτοκράτορος Ηρακλείου, οπότε (οι Άραβες), με την ορμή των νεοφωτίστων φανατικών του Ισλάμ, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δυναμικώς στο ιστορικό προσκήνιο, απειλώντας τους Βυζαντινούς και καταλαμβάνοντας, πρώτα τις ανατολικές βυζαντινές επαρχίες και, αργότερα, τα μεγάλα νησιά της Μεσογείου, Κύπρο, Κρήτη και Σικελία. Οι γενναίοι αγώνες των Ελλήνων πολεμιστών των ανατολικών βυζαντινών επαρχιών εναντίον των Αράβων ήταν άλλωστε που ενέπνευσαν την λαϊκή μούσα για να πλάσει τα αξεπέραστα ακριτικά τραγούδια, όπως το πασίγνωστο “έπος του Διγενή Ακρίτα”. Από τότε και μέχρι την εποχή κατά την οποία την βυζαντινή εξουσία ανέλαβαν οι αυτοκράτορες της λεγομένης μακεδονικής δυναστείας, οι οποίοι τελικώς συνέτριψαν τους Άραβες, οι αραβικές επιδρομές υπήρξαν για το Βυζάντιο πραγματική μάστιγα. Οι Άραβες, αφού κυριάρχησαν στον χώρο της Μέσης Ανατολής, επεξέτειναν το Χαλιφάτο τους και στην Βόρειο Αφρική, για να κατακτήσουν ακολούθως την Ιβηρική χερσόνησο. Ήταν δε έτοιμοι να καταλάβουν ακόμα και την Γαλλία και πιθανώς ολόκληρη της Ευρώπη, αν δεν τους σταματούσε, με τρόπο ηρωικό, ο θρυλικός μαγιορδόμος των Φράγκων, Κάρολος Μαρτέλος, στην ιστορικής σημασίας μάχη του Πουατιέ.
Σε συνάρτηση με τις αραβικές κατακτήσεις, μία από τις μελανότερες πτυχές της βυζαντινής ιστορίας και ειδικότερα της ιστορίας της Θεσσαλονίκης υπήρξε η – άγνωστη σε πολλούς – άλωση της Θεσσαλονίκης (τον Ιούλιο του 904) από Σαρακηνούς (Άραβες) πειρατές, οι οποίοι, αφού εκπόρθησαν την πόλη προέβησαν σε απίστευτες δηώσεις και σφαγές και τελικά στον εξανδραποδισμό 22.000 Θεσσαλονικέων (!!!) και την μεταφορά τους σε σκλαβοπάζαρα της ανατολής (ακριβή περιγραφή της φρίκης της αραβικής εισβολής διέσωσε εις εκ των Θεσσαλονικέων που απήχθησαν τότε αλλά που τελικώς κατάφερε να διασωθεί, ο Ιωάννης Καμενιάτης).
Η μικρή αυτή ιστορική αναφορά δεν είναι τυχαία. Έχει την σημασία της σε σχέση όχι μόνο με την επέτειο ενάρξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως που οδήγησε στην αποτίναξη του μακραίωνης κυριαρχίας των Οθωμανών και του Ισλάμ, αλλά και σε σχέση με την διαφαινόμενη νέα άλωση που συντελείται, σιωπηρώς αυτή την φορά, την άλωση των ελληνικών πόλεων από την πληθυσμιακή διείσδυση Ασιατών και Αφρικανών εισβολέων με όχημα και πάλι το Ισλάμ! 
Η αναφορά στην Θεσσαλονίκη επίσης δεν είναι τυχαία, διότι, εκεί είναι που βρίσκεται εν εξελίξει ένας εκπληκτικώς γοργός εξαραβισμός! Το πρόσφατο περιστατικό, που έλαβε κάποια (μικρή) δημοσιότητα, κατά το οποίο Αλγερινός ληστής, μετά την ανεπιτυχή προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα μίας Ελληνίδος, στο πάρκο απέναντι από τον Λευκό Πύργο, προσπάθησε εν συνεχεία να αρπάξει το μωρό που κρατούσε άλλη Ελληνίδα (συγγενής της πρώτης) που καθόταν δίπλα της στο παγκάκι, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, διότι ο πολλαπλασιασμός των Αράβων που περιφέρονται πλέον στην Θεσσαλονίκη, ιδίως στο κέντρο, την παραλία και την δυτική είσοδο της πόλεως είναι εκπληκτικός!
Η κατάσταση είναι χειρότερη στην περιοχή πλησίον του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και ακόμα χειρότερη εντός αυτού! Η κατάσταση είναι απολύτως απελπιστική! Πέραν πάσης φαντασίας! Τουλάχιστον στα αλσύλια πάνω από το χώρο της νομικής και πέριξ της φιλοσοφικής, περιφέρονται καθημερινώς δεκάδες ρυπαρά αραβόφωνα αποβράσματα (εκ βορείου Αφρικής κυρίως) με εικόνα και λειτουργία συμμοριών, διεξάγοντας απροκαλύπτως εμπόριο ναρκωτικών! Ερωτηθέντες κάποιοι τύποι με κίτρινα γιλέκα που βρίσκονται περίπου στους ίδιους χώρους του πανεπιστημιακού campus, παριστάνοντας τους φύλακες, αν είναι εις γνώσιν των πρυτανικών αρχών και της αστυνομίας αυτή η αδιανόητη κατάσταση και αν κάνουν οι ίδιοι κάτι για να την αντιμετωπίσουν, με ειλικρινή τόνο μεγάλης απελπισίας οι φύλακες απαντούν: “Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Απλώς τους διώχνουμε από μία περιοχή του ΑΠΘ και σε δέκα λεπτά μπαίνουν από άλλη πύλη. Όσες φορές έχει συλλάβει κάποιους η αστυνομία, το βράδυ είναι πάλι έξω. Τους βλέπουμε, ξέρουμε τις φυσιογνωμίες τους”. Ερωτώμενοι πάλι “από που είναι όλοι αυτοί;”, η απάντηση είναι εντελώς συγκεκριμένη: “Αλγερινοί”. Ερωτώμενοι εκ νέου “μα καλά, πριν λίγο καιρό, όταν αυτό το πρόβλημα είχε γίνει πρώτο θέμα στα κανάλια, δεν υπήρξαν – υποτίθεται – κάποιες ενέργειες εκ μέρους των αρχών;”, η απάντηση είναι: “πράγματι τότε κάτι έγινε, εντελώς προσωρινά όμως. Εξαρθρώθηκε μία συμμορία Αλβανών. Εκείνοι πράγματι δεν ξαναφάνηκαν. Ήρθαν όμως οι Αλγερινοί που είναι μάλιστα χειρότεροι. Αυτοί, όσο ήταν οι Αλβανοί, δεν έρχονταν, διότι οι τελευταίοι τους έδιωχναν. Αλλά και οι Αλγερινοί να φύγουν, είναι μάταιο (εννοώντας αν συνεχίσει να ακολουθείται η ίδια πολιτική του κράτους), θα έρθουν άλλοι, μαύροι, Κινέζοι, ξέρω ‘γώ, οτιδήποτε…”. Και παλαιότερα βεβαίως υπήρχε καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας εντός του campus και άκουγε κανείς, μεταξύ των ναρκοσυμμοριτών που λυμαίνονται το Α.Π.Θ. και τις πέριξ αυτού περιοχές, να μιλούν και αραβικά και ρωσικά (κάτι ταταρόφατσες…) τώρα όμως βλέπεις και ακούς μόνο Άραβες (και μάλιστα, ως επί το πλείστον, των χωρών του Μαγκρέμπ, που είναι και οι χειρότεροι, σκληροί και αδίστακτοι. Λέγεται ότι ούτε οι υπόλοιποι Άραβες τους αντέχουν)!
Βρίσκεται λοιπόν εν εξελίξει μία νέα άλωση της πόλεως της Θεσσαλονίκης – όπως στον Μεσαίωνα από τους, προγόνους των συγχρόνων εισβολέων-εποίκων, Σαρακηνούς – αλλά σιωπηρή άλωση αυτή την φορά, διά της πληθυσμιακής διεισδύσεως κι έτσι η πόλη (και η χώρα ολόκληρη, διότι η αυτές μεταβολές συμβαίνουν σ’ όλη την Ελλάδα) πίπτει αμαχητί!

Κι αν ευλόγως απορεί κανείς, για τον τρόπο με τον οποίο έρχονται όλοι αυτοί (π.χ. οι Αλγερινοί που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν “πρόσφυγες”) που καταλαμβάνουν, μέρα την μέρα, μήνα τον μήνα, την πόλη, η απάντηση είναι απλή: παίρουν μία φτηνή πτήση της Turkish Airlines προς Κωνσταντινούπολη και κατόπιν ένα λεωφορείο για την Αδριανούπολη. Από εκεί με την πρώτη ευκαιρία απλώς περνούν τα σύνορα μέσω του ποταμού Έβρου. Κανείς δεν τους ελέγχει, ούτε τους ενωχλεί. Κανείς δεν τους αποτρέπει, κανείς δεν τους σταματά. Εν συνεχεία, βρίσκουν μεταφορικό μέσο για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να προστεθούν στο διαρκώς διογκούμενο αλλόφυλο μουσουλμανικό στοκ  
Μα καλά, θα αναρωτηθεί κανείς, στρατός δεν υπάρχει; Δεν φρουρούνται τα σύνορα; Πώς περνούν τόσο εύκολα όλοι αυτοί οι εισβολείς-έποικοι; Η απάντηση είναι ένα απόλυτο ΟΧΙ! Τα σύνορα έχουν πάψει να ελέγχονται, ακόμη και τα χερσαία σύνορα του Έβρου, απ’ όπου εισέρχονται πλέον εύκολα και χωρίς κανένα κίνδυνο κατά χιλιάδες οι λαθροεισβολείς! 
Άλλωστε, κατά πώς φαίνεται, ο κομματικώς αλωμένως στρατός έχει άλλες προτεραιότητες και συγκεκριμένα την “περιποιητική” φροντίδα των λαθροεισβολέων-εποίκων, δίκην καμαριέρας και φιλιππινέζας, όπως ευθέως προκύπτει από αποκαλυπτικό και απολύτως εξωφρενικό κείμενο που περιήλθε εις γνώσιν μας, το οποίο εξέδωσε ο Δ/τής (;) της ΑΣΔΕΝ, με το οποίο ασκείται προληπτική λογοκρισία στα στελέχη του στρατού, ώστε να μη χρησιμοποιούν “αδόκιμους” όρους (όπως ίσως τον όρο “λαθρομετανάστες”), αλλά, αντ’ αυτού, τον “δόκιμο” και “ανθρωπιστικώς (ορθοπολιτικώς) “πρέποντα” όρο “πρόσφυγες/μετανάστες”! Με τέτοιες εκδουλεύσεις στους ανθέλληνες κομματικούς προϊσταμένους τους, είναι που παίρνουν “πόντους” για καλή καριέρα οι κατάπτυστοι… Ντροπή και αίσχος! Δειλοί και άκαπνοι οσφυοκάμπτες που κατήντησαν καμαριέρες των εισβολέων!




Ωστόσο η κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού και η άσκηση προληπτικής λογοκρισίας εκ μέρους του φαύλου και τυραννικού καθεστώτος, μπροστά στο οποίο θα ωχριούσαν ακόμα και τα πιο στυγνά δικτατορικά καθεστώτα είναι καθολική, στοχοποιώντας ιδιαιτέρως τους δημοσίους υπαλλήλους και δη τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους απεστάλη προσφάτως το εξής “ενημερωτικό”-απειλητικό φυλλάδιο που αποτελεί την πλέον παροξυσμική έκφραση επιθετικής ορθοπολιτικής δικτατορίας που έχει επιβληθεί! 
Προσέξτε σε δύο κυρίως σημεία την διατύπωση του φυλλαδίου που αποτελεί εφαρμογή του αισχρού, ανελεύθερου και ανθελληνικού “αντιρατσιστικού νόμου”: (1ον) ως προς την προαγωγή και ενθάρρυνση πρωτοφανώς γενιτσαρικού χαφιεδισμού και (2ον) ως προς τα γενναιότατα κίνητρα που δίδει στους προστατευομένους μετανάστες να καταγγέλουν (ψευδώς) δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις ή διακρίσεις εις βάρος τους, πράγμα που αυτομάτως τους ανοίγει όλες τις, θεσμικές και μη, πόρτες (παράταση της αδείας παραμονής, συνδρομή Μ.Κ.Ο., κλπ)!

2 σχόλια:

  1. Όταν θα δουν όμως το λεπίδι και το καλάσνικοφ στα χέρια του "κακόμοιρου πρόσφυγα" θα φάνε καλά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΩΣΤΑ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Ή ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;!!!!

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ