Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!!!


ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ και απήντησα:
Το λάθος που κάνετε ΔΕΝ είναι η υπόθεσις της μιάς ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης - εδώ πάντοτε εγίνετο η έκτρωσις με τρόπον σιωπηλόν! Είναι αντιθέτως, ότι η κοινωνία προάγει να μην παντρεύεται η κοπέλα στην ηλικία γάμου, αλλά μετά τα 40, στην ηλικίαν την μη-γόνιμον και εν τω μεταξύ έχοντας σεξουαλική ζωή να καταφεύγη σε αντισύλληψι, σε εκτρώσεις! Λοιπόν, επειδή ακόμη δεν έχει τελειοποιηθή η εκκολαπτική μηχανή και η γυναίκα το παιδί το κάνει , η ΑΙΣΧΡΗ αυτή προπαγάνδα, σχέσεις από τα 15 αλλά γάμος στα 45, φέρνει το δημογραφικό πρόβλημα που θα το λύσουν οι λαθρομετανάστες Μωαμεθανοί!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ: Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!!!
Ένα ασυνήθιστο δημοψήφισμα έλαβε χώρα προχθές στην Ιρλανδία. Η παραδοσιακά ρωμαιοκαθολική αυτή χώρα ψήφισε για το αν πρέπει να καταργηθεί η συνταγματική τροπολογία που απαγορεύει τις αμβλώσεις. 
Κάθε τόσο οι αγγλόφωνες εφημερίδες δημοσίευαν περιπτώσεις γυναικών από την Ιρλανδία που ‘αναγκάστηκαν’ να ταξιδέψουν εκτός συνόρων για να διακόψουν μια ανεπιθύμητη γι’ αυτές εγκυμοσύνη. Το αποτέλεσμα: 67% υπέρ των αμβλώσεων, 33% κατά (εξαίρεση η κομητεία Ντόνεγκαλ που ψήφισε 52% κατά).
     Θα ήταν βέβαια άξιο συζητήσεως κατά πόσο ένα θέμα που άπτεται της ευρύτερης ηθικής τάξεως και δεοντολογίας μπορεί να γίνεται αντικείμενο ψηφοφορίας. Με αντίστοιχη λογική, μπορεί κανείς να βάλει σε δημοψήφισμα π.χ. την επαναφορά της θανατικής ποινής, την καθιέρωση της δουλείας, την παιδική εργασία ή την αγοραπωλησία παιδιών, την θανάτωση των ανιάτων και των υπερηλίκων κι ένα σωρό άλλα ζητήματα, που αποτελούν άχθος για την κοινωνία. Σε μια πιο ‘τραβηγμένη’ εκδοχή, μπορεί μια μέρα να δούμε και δημοψήφισμα για καθεμία από τις Δέκα Εντολές! («Τι θα πει ‘τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου’ στις μέρες μας;»).
     Οπωσδήποτε, σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο, «δικαίῳ νόμος οὐ κεῖται»: όσοι θεωρούν την διακοπή της κύησης ανθρωποκτονία δεν πρόκειται να καταφύγουν σ’ αυτήν επειδή θα αλλάξει ο νόμος. Είναι όμως ανατριχιαστικά τραγικό δείγμα της ανθρώπινης πορείας οι εικόνες νεαρών γυναικών (και όχι μόνο) που πανηγυρίζουν έξαλλες την ‘ελευθερία της επιλογής’ να σκοτώνουν τα έμβρυά τους που θα απολαμβάνουν από εδώ και μπρος. Να την χαίρονται...
Κάνουν τοὺς ἀνθρώπους νὰ «μάχονται» γιὰ τὴν καταστροφή τους, τὴν δική τους, τῆς κοινωνίας ποὺ τοὺς μεγάλωσε καὶ τοῦ μέλλοντος τοῦ ὁποίου δὲν θέλουν, διότι ἔχουν χάσει πλέον τὸν προσανατολισμό τους. Εἶναι ἀκριβῶς τὸ ἴδιο σύμπτωμα ποὺ ἐμφανίζουν καὶ οἱ ὀπαδοὶ τῆς ἀθεΐας· δὲν ἔχουν σκοπὸ ὑπάρξεως, δὲν ἔχουν ἐπιδίωξη, δὲν ἀντιλαμβάνονται τὴν ἐξέλιξη σὲ ὅποια μορφὴ αὐτὴ νὰ ἐπιτελεσθῇ ποὺ στὴν προκειμένη εἶναι ἡ ἐξέλιξη τῆς ἀνθρωπότητος. 

Αὐτὸ περιέργως μοῦ θύμισε τὸ πῶς εἶχαν κατευθυνθεῖ οἱ ἄνθρωποι σὲ λανθασμένη κατεύθυνση νὰ παρακινοῦνται γιὰ νὰ καπνίζουν προκειμένου νὰ ἐξυπηρετηθοῦν τὰ τότε συμφέροντα, ἐνῷ σήμερα αὐτὰ ἔχουν ἀντιστραφεῖ. 

Ἔτσι θὰ γίνῃ καὶ μὲ τὶς ἐκτρώσεις ἀλλὰ τότε θὰ ἔχῃ καταστραφεῖ ἡ δομὴ τοῦ πληθυσμοῦ καὶ θὰ ψάχνουν νὰ βροῦνε σὰν μεσσίες ἐκπροσώπους τῆς λευκῆς φυλῆς καὶ θὰ τοὺς κρύβουν καὶ θὰ τοὺς φυγαδεύουν γιὰ νὰ διατηρήσουν τὴν ἔγκυο λευκὴ μητέρα ποὺ θὰ ἔχῃ μέσα της τὸ σπάνιο λευκὸ ἔμβρυο ἀπὸ αὐθεντικὸ λευκὸ πατέρα.


Tasos Paterakis 

1 σχόλιο:

  1. Γίνεται της Πόπης σε όλα τα επίπεδα. Η Δύση έχει πάρει την κατρακύλα. Μόνο μια κλωτσιά από τον Θεό, για να πέσουμε μονομιάς στο τσουρούφλισμα, θα μας "σώσει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ