Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ....

ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ;;
Πότε θα λυθή το μυστήριον;;
------
Εσυνηθίσαμε να βλέπομε γράφιτι (ελληνιστί : ακιδογράφημα) όχι μόνον σε τοίχους κτηρίων αλλά και στα λεωφορεία και στα βαγόνια των σιδηροδρόμων και του μετρό!
Ανερωτηθήκατε τί είναι και ποιοί τα ζωγραφίζουν;;
Υπάρχει μία διεθνής εταιρεία η οποία μισθώνει καλλιτέχνες, σπουδαστές σχολών καλών τεχνών κλπ και τους αναθέτει αυτό το έργο!!
Γιατί γίνεται αυτό;; Πού γίνεται άνευ κέρδους;; Διατί διατίθενται αυτά τα χρήματα;; Μυστήριον!
 

Μεγαλύτερον μυστήριον είναι η συνδρομή των κατά τόπους υπευθύνων! Τα αμαξοστάσια και του ΟΣΕ, και του μετρό και του ΟΑΣΑ είναι χώροι κλειστοί με φύλακες! Πώς εισέρχονται και εργάζονται επί ώρες ανενόχλητοι αυτοί οι άνθρωποι;; Και το πράγμα δεν κρύβεται! μετά το βαμμένο βαγόνι το βλέπουν να κυκλοφορεί οι υπεύθυνοι του μετρό ή του ΟΣΕ, δεν διαπορούν;; Δεν γίνεται μία ΕΔΕ;;
Είδα γιγαντιαίον και μεγάλου μήκους γκράφιτι πάνω στον τοίχο της γραμμής του ηλεκτρικού μέσα στον κλειστόν χώρον τον υποτίθεται καλώς φυλασσόμενον του αρχαιολογικού χώρου και μουσείου της αρχαίας Αγοράς!!
Ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Θησείον και το αμαξοστάσιόν του φυλάσσονται συνεχώς φυσικά, τίνι τρόπω εισέδυσε ο προς τούτο πληρωμένος να έλθη στην Ελλάδα δι' αυτήν την εργασίαν Γάλλος;; Βεβαίως απ' ότι αντιλαμβανόμεθα δεν συνελήφθησαν οι δύο συνεργοί του κι ούτε ο ανακριτής θα ερευνήση την αξιοπερίεργον αυτήν υπόθεσιν! Ομως, δεν είναι όλα τα κράτη καρπαζοεισπράκτορες όπως η Ελλάς!

 
ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Δύο άτομα εταξίδευσαν στην Σιγκαπούρη δι' αυτόν τον σκοπόν και στις 17 Ναΐου 2010 κατώρθωσαν να εισέλθουν εις ένα αμαξοστάσιον διά διαρρήξεως μιάς θύρας και επεδόθησαν εις το έργον των. Συνελήφθη ο ένας εξ αυτών, ο Ελβετός Oliver Fricker, 32 ετών. Η Σιγκαπούρη είναι σοβαρόν κράτος με θεσμούς δεν είναι χώρα καρπαζοεισπράκτορας όπως η Ελλάς. Ο Fricker κατεδικάσθη εις δημοσίαν μαστίγωσιν διά ράβδου ρατάν και εις πεντάμηνον φυλάκισιν! Ήσκησε έφεσιν και το Εφετείον του έβαλε άλλους δύο μήνες φυλάκισιν επιπλέον! 

Παναγιώτης Μαρίνης

Γάλλος γκραφιτάς «κεραυνοβολήθηκε» και σκοτώθηκε στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο...ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ