Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.


Το λογότυπο του Πανιωνίου άλλαξε το 2006 όταν η ομάδα πέρασε στα χέρια του Τσακίρογλου
https://el.wikipedia.org/wiki/Πανιώνιος_(ποδόσφαιρο)

Κάτοικος Ψυχικού, θα λέγατε πως δεν είχε ιδιαίτερους δεσμούς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης -με την άλλη άκρη δηλαδή, της Αθήνας. Θα κάνατε λάθος, διότι όπως είχε πει ο ίδιος "έχω τρέλα με τον Πανιώνιο, του οποίου είμαι φίλαθλος 19 χρόνια". Νωρίτερα είχε διαρκείας στον Παναθηναϊκό, για να εγκαταλείψει "λόγω της μιζέριας του κόσμου". "Έγινα Πανιώνιος, γιατί ο παππούς μου ήταν από τη Σμύρνη.

Γεννήθηκα Τσακίρογλου -οικογένεια που άρχισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, έζησαν τον οικονομικό διωγμό του '60 και εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο, όπου και κόλλησαν το μικρόβιο της ναυτιλίας.

Έμελλε να γίνει και κάτι άλλο. "Το 1979 ήταν ο πατέρας μου στο Παρίσι και τον ρώτησε ένας σε εστιατόριο πώς λέγεται και μόλις του είπε τον ρώτησε αν είναι Τούρκος. Έξι μήνες μετά υπήρχε ένα χαρτί υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που άλλαζε το επίθετο σε Τσακίρης".
http://www.sport24.gr/Columns/longform/o-paniwnios-mana-kaigetai.3524854.html
τσακίρ =γαλάζιο
τσακίρης=γαλανομάτης

Οι τούρκοι ήταν γαλανομάτηδες ή οι εβραίοι;
Χάζαροι
Οι Χάζαροι ή Χαζάροι ήταν ένας ημινομαδικός τουρκικός λαός, που δημιούργησε την ισχυρότερη αυτοκρατορία της Δυτικής στέπας, τη Χαζαρία, από τα τέλη του 7ου μέχρι το 10ο αιώνα μ.Χ.. Πάνω στις σημαντικότερες εμπορικές αρτηρίες μεταξύ Βόρειας Ευρώπης και Νοτιοδυτικής Ασία, η Χαζαρία έγινε ένα από τα κύρια κέντρα
εμπορίου του μεσαιωνικού κόσμου, κυριαρχώντας στο δυτικό τμήμα του Δρόμου του Μεταξιού και έπαιξε βασικό εμπορικό ρόλο ως σταυροδρόμι μεταξύ Κίνας, Μέσης Ανατολής και Ευρωπαϊκής Ρωσίας.

Ο Μουσουλμάνος γεωγράφος Αλ-Ιστακρί του 10ου αιώνα υποστήριζε ότι οι Λευκοί Χάζαροι ήταν εξαιρετικά όμορφοι, με κοκκινωπά μαλλιά, λευκό δέρμα και μπλε μάτια


https://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΗΝΕΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ;
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ-ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ Ή ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΦΟΡΕΙΣ,ΣΤΡΑΤΟ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Κ.Τ.Λ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΦΥΛΗ

ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΤΟΙΚΟ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. με ολο το σεβασμο μηπως κανεις λαθος και ειναι αναγκη να αλλάξεις ντίλερ?
    ΓΤΜΠΣΠ (συντόμευση αρχαιοελληνικού χαιρετισμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε πραγματικα τωρα ,πες αληθεια ,τι πινεις ?και γραφεις ολα τα παραπανω?εκανες καμια ερευνα ?
    Για ψαξου λιγο και θα καταλαβεις μονος σου οτι οχι μονο κανεις λαθος αλλα αναπαραγεις μια εντελως λαθος
    ειδηση και την επεκτηνεις κιολας .Πιστευω με το ιδιο σθενος μωλις ασχοληθεις και διαβασεις να βγεις και να την αποσυρεις ζητωντας συγνωμη .ΓΤΜΠΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΤΜΠΣΠ;!!!!
      ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ {ΒΛΕΠΕ ΠΗΓΗ}

      Διαγραφή
  3. να το κοιταξεις αυτα που παίρνεις σε χαλανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΛΟΚΑΤΖΙΔΕΣ "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ...ΙΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, επειδή γελάει ο κόσμος μαζί σας θα σας πω μερικά πραγματάκια για να μην εκτίθεστε:

    1) Το τωρινό έμβλημα του Πανιωνίου είναι το κλασσικό του εδώ και 30 χρόνια.
    2) Το έμβλημα στο οποίο αναφέρεστε το είχε υιοθετήσει μόνο η ποδοσφαιρική του ομάδα από τα μέσα της δεκαετίας του 90 μέχρι το
    2006 και ήταν ολοφάνερη απομίμηση του εμβλήματος της Μπαρτσελόνα γι' αυτό και αποφασίστηκε η επιστροφή στο κλασσικό έμβλημα.
    3) Το "αστέρι του Δαυίδ" στις φανέλες είναι δένδρο και πρόκειται για το σήμα της Ισπανικής εταιρείας αθλητικών ειδών Luanvi.

    Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να είναι Ελληνική ομάδα, σημαιοφόρος της προσφυγιάς και αποτελεί τη ζωντανή ιστορία του Μικρασιατικού Ελληνισμού! Μην ανησυχείτε, δεν έχουμε γίνει ακόμα τσιράκια των εβραιομασονοσιωνιστών! Επιφυλασσόμαστε όμως αν μας κάνουν κάποια καλή πρόταση οι Δρακονιανοί ή οι Νεφελίμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή κ. Βλάχου... Ο σοφός και θυμόσοφος λαός μας λέει ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Εσείς ξεπερνάτε ακόμα και αυτό, καθώς αναρτήσατε στις 7 Μαρτίου σε άλλο ιστολόγιο (στο Ελεύθερη Ελλάς) μία αναληθή "είδηση" και εν συνεχεία προβήκατε σε περαιτέρω "ανάλυση" εδώ βασιζόμενη στο προηγούμενο αναληθές άρθρο... Έχετε προξενήσει θυμηδία σε εκατοντάδες φίλους του Πανιωνίου, αλλά εγώ αντί να σας ειρωνευτώ, θα σας απαντήσω μπας και σβήσετε την ανάρτηση σας (εκτός αν σας αρέσει να προξενείτε τον γέλωτα)
    Το σήμα του Πανιωνίου δεν άλλαξε ποτέ. Το σήμα με τον κίονα και την ελληνική σημαία δεν ήταν ποτέ το σήμα του Πανιωνίου με την ευρύτερη έννοια. Είχε υιοθετηθεί από την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) που είναι ένα τμήμα του Πανιωνίου (όπως η ΚΑΕ μπάσκετ, Βόλεϊ, Υδατοσφαίριση, Στίβος κλπ.) Χρησιμοποιήθηκε μόνο από την ΠΑΕ στα έτη 1998 μέχρι περίπου το 2006, όταν ο νέος ιδιοκτήτης της Ανωνύμου Εταιρείας κ. Τσακίρης επανέφερε το κανονικό σήμα, δηλαδή την "ασπίδα" με τη διαγώνια γραμμή που γράφει Πανιώνιος ΓΣΣ, σήμα που ο σύλλογος φέρει από ιδρύσεως του. Συνεπώς όλα αυτά που "αναλύετε" είναι ....τι αναρωτιέμαι;;
    Σε ότι αφορά το άλλο φαιδρό για το "αστέρι του Δαβιδ" είναι ακόμα πιο απλό και αν μπαίνατε στον κόπο να το ερευνήσετε και όχι να το κρίνετε εκ μίας θολής φωτογραφίας, θα βλέπατε γιατί έχετε προξενήσει το γέλωτα. Το σήμα αυτό λοιπόν είναι της αθλητικής εταιρείας Luanvi (Ισπανική είναι αν δεν απατώμαι) www.luanvi.gr η ιστοσελίδα της όπου μπορείτε να δείτε ότι το σήμα της δεν είναι καν αστέρι, πόσο μάλιστα του Δαβιδ...
    Νομίζω ότι θα ήταν καλό να διορθώσετε την ανάρτηση, ή καλύτερα να την σβήσετε γιατί αγγίζει τα όρια της γελοιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ άλλο ιστολόγιο δέν έγραψα τίποτα. Τό θέμα καί στίς δύο αναρτήσεις μου { Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 καί Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 } έχουν πηγή...διαβάστε εκεί.

      Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ