Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Διηνέκης:"Ξέρετε γιατί οι Σπαρτιάτες έχουν τόσο μακριά μαλλιά ;..Διότι, κανένα άλλο στολίδι (εκτός από την κώμη) δεν κάνει έναν ωραίο άντρα ωραιότερο και έναν άσχημο άνδρα... τρομακτικότερο!!! Άσε που είναι και..τζάμπα"!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΑ!!!
Τι είναι τούτο το πράγμα;
Τόσος μιμητισμός;
Τόσος πιθηκισμός, τόσος μαϊμουδισμός;
Γέμισαν οι παραλίες με ξυρισμένα κεφάλια (που σημαίνει και ξυρισμένα μυαλά), σαν τον σκατότουρκο το Σουλεϊμάν της σαπουνοσειράς!!
Με χιλιάδες τρίχες να κρύβουν κάθε στρογγυλάδα, κάθε λακουβίτσα, κάθε εκφραστική ίνα στο πρόσωπο, και ζωγράφισαν με αηδίες το σώμα τους, με πεταλούδες, καρδιές, φίδια και σαχλαμάρες, αράβικα, αγγλικά, αλαμπουρνέζικα, το θείο ΔΩΡΟ που λέγεται ΣΩΜΑ, που αποτελεί ΣΦΡΑΓΙΔΑ στη θεϊκή αποτύπωση των Αρχετύπων, στη Μήτρα του θείου 'Όντος.
Σημάδι ότι τα σκουπίδια αυτά είναι έτοιμα για τον κάλαθο των αχρήστων και για ανακύκλωση.
Όσα αγοράκια δεν έπαθαν μεγάλη ζημιά, ας διορθώσουν το εσωτερικό τους ρολόι πρώτα και ύστερα η "εμφάνιση" θα διορθωθεί από μόνη της.
 

Είχαν και οι Σπαρτιάτες πολεμιστές μούσια, όχι όλοι, αλλά ποτέ ξυρισμένα κρανία. Το αντίθετο μάλιστα! Ο Διηνέκης, ένας από τους πλέον αγαπητούς και τρομερούς Σπαρτιάτες πολεμιστές, γνωστός και για την ευφράδεια του λόγου του,όταν ένας χωρικός του είπε:
-"Όταν τοξεύσουν οι Πέρσες, τα βέλη θα κρύψουν τον ήλιο"!!!
Αυτός απάντησε:
-"Τόσο καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιά"!!!
Αυτός λοιπόν όταν τον ρώτησε ο Αιγύπτιος ναύαρχος Ψαμίτυχος, "γιατί οι Σπαρτιάτες έχουν τόσο μακριά μαλλιά (κώμη)",ο Διηνέκης του είπε:
"Διότι, κανένα άλλο στολίδι (εκτός από την κώμη) δεν κάνει έναν ωραίο άντρα ωραιότερο και έναν άσχημο άνδρα... τρομακτικότερο!!! Άσε που είναι και..τζάμπα"!!!
 

Η κώμη λοιπόν (το μαλλί, από εκεί βγαίνει και το κομμωτήριο, οι κομμώσεις κλπ) ήταν πάντα και είναι ένα από τα κλασικά γνωρίσματα της φυσιογνωμίας του Έλληνα Άντρα.
Αφήστε παρακαλώ τους πιθηκισμούς και μην ντροπιάζετε άλλο τη Φυλή μας νεαροί Έλληνες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ