Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ο Νεοναζισμός μετέτρεπε την Ορθοδοξία σε αίρεση...ο αυτοανακηρυχθείς «Πατριάρχης» Φιλάρετος της Ουκρανίας «ευλογεί» μια τεράστια «εικόνα» του Αγίου Γεωργίου με δαιμονικό συμβολισμό!!!

 


12 Οκτωβρίου του 2018, ο αυτοανακηρυχθείς «Πατριάρχης» Φιλάρετος επισκέφθηκε τον «Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως» στην περιοχή Τερνοπόλ της δυτικής Ουκρανίας για να «ευλογήσει» μια τεράστια «εικόνα» του Αγίου Γεωργίου.

 Ωστόσο, η εν λόγω «εικόνα» δεν είναι μια πραγματική εικόνα αλλά ένα μνημείο ιεροσυλίας στην αμαρτία του εθνοφυλετισμού και του ναζισμού και έχει περισσότερα κοινά με δαιμονικό συμβολισμό παρά με την Ορθόδοξη εικονογραφία.

Η τοιχογραφία απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο ο οποίος αντί να πατάει έναν δράκο -σύμβολο του διαβόλου- κάτω από το άλογό του, λογχίζει έναν μεγαλοπρεπή δικέφαλο αετό -σύμβολο όχι μόνο των χρισμένων μοναρχών και της Ρωσικής Αυτοκρατορίας αλλά και της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και πολλών άλλων Ορθόδοξων πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένου του Οικουμενικού Πατριαρχείου!.[1]

Στο βάθος της πάνω δεξιάς γωνίας απεικονίζονται τα καμένα ερείπια του Διεθνούς Αεροδρομίου Donetsk Sergei Prokofiev. Η υποστηριζόμενη από τη Δύση επανάσταση Μαϊντάν (που εκτελέστηκε με τη βοήθεια των νεοναζί) απεικονίζεται στην πάνω αριστερή πλευρά. Πολλά ναζιστικά σύμβολα, συμπεριλαμβανομένου του αγκιστριού του λύκου [Wolfsangel] που χρησιμοποίησαν τα SS, καθώς και η κοκκινόμαυρη σημαία της «Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών / Ουκρανικού Αντάρτικου Στρατού», η οποία κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου πολέμησε μαζί με τον στρατό του Χίτλερ και τα SS. Απεικονίζονται επίσης τουφέκια.
Υπάρχουν πολλά προβληματικά σημεία σε αυτήν τη δαιμονική τοιχογραφία: εθνικιστική, ναζιστική, δαιμονική, σατανική, είναι περιγραφές που έρχονται στο νου.

Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ