Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Το 2030, όλα τα κινητά θα λειτουργούν με mRNA....

 



O Παιδίατρος Patrick Carlioz υπέρμαχος του εμβολιασμού με mRNA διατυπώνει μια τρομακτική αλήθεια στο sud radio: “το mRNA θα είναι μια δευτερογενής επανάσταση! Το RNA είναι μια μηχανή ένας υπερυπολογιστής, ο οποίος θα σας κάνει να περάσετε από το δυαδικό σύστημα σε έναν τριπλό κώδικα, ο οποίος πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες επί 10 στη δύναμη του 39.. Το 2030, όλα τα κινητά θα λειτουργούν με mRNA και 100 γραμμάρια RNA θα περιέχουν όλες τις πληροφορίες στον κόσμο, όλο το αρχείο της Γαλλίας θα χωράει σε μια βαλίτσα Samsonite!”

Γιατί αυτός ένας παιδίατρος ασχολείται με το mRNA λέει: ”Η παιδιατρική ενδιαφέρεται για τις ορφανές ασθένειες. Αρχικά δεν γνωρίζαμε τίποτα γι’ αυτές. Και σιγά σιγά, με τη γενετική και τη γονιδιωματική, μαθαίνουμε περισσότερα”, λέει στο Sud Radio.”Το mRNA και η διαφορά του από το DNA. “Το DNA έχει δύο έλικες. Το RNA έχει μόνο έναν”…

Toνίζει: ”Στην Υγεία, η έρευνα είναι 450 δισεκατομμύρια στις ΗΠΑ, 30 δισεκατομμύρια στην Ιαπωνία και 7 δισεκατομμύρια στην Ευρώπη! Βρείτε το λάθος !”

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ