Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Γιατί τά παιδιά; Τί γίνεται στή Ρωσσία μ' αφορμή έναν επικείμενο πόλεμο;


Ρωσσία. Ένα βίντεο από δεκάδες, πού ανεβάζουν απλοί άνθρωποι κάθε μέρα, τραβηγμένα από τούς γονείς απευθείας από τα σχολεία, παιδικούς σταθμούς.
Αυτό το βίντεο είναι λίγων ωρών. Εδω και ένα χρόνο έχουν κάνει νόμο για την υποχρεωτική εκκένωση των περιοχών με την επιτήρηση τού στρατού και της αστυνομίας. Νόμο! Όχι θέλω δεν θέλω! Τελευταίες εβδομάδες λυσσάξαν να κάνουν εκπαίδευση στα σχολεία σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, αλλά όχι θεωρητικά και στα περίπου, κανονικότατα με εγκατάλειψη τού σχολείου, φόρτωμα των παιδιών στα λεωφορεία και μεταφορά τους σε σημεία επιλεγμένα από το κράτος. Σημείωμα: στην διάρκεια της δήθεν εκπαίδευσης τα κινητά των παιδιών μαζεύουν οι δάσκαλοι με την αφορμή μη αποσυντονισμού των παιδιών, με την διάταξη τού πλάνου της εκκένωσης. Απαγορεύεται με το νόμο να επικοινωνούν με τούς γονείς τούς. Οι γονείς την επόμενη μέρα σε όλα τα σχολεία, πού πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση εκκένωσης, έχουν κάνει διαμαρτυρίες προς τα σχολεία. Αυτό το βίντεο είναι από την διαμαρτυρία των γονέων από ένα σχολείο της πόλης Σαμάρα. Ο άνδρας με το μαύρο μπουφάν είναι υπεύθυνος τού σχολείου για την εκπαίδευση. Όταν οι γονείς τον ρωτάνε γιατί δεν ενημερώνονται πιό νωρίς όπως ήταν πάντα πρίν, ότι θα γίνει άσκηση η σε ποιό μέρος μεταφέρθηκαν τα παιδιά η σε ποιά σημεία θα μεταφερθούν, όπως ο κόσμος πάντα ήξερε πού είναι τα καταφύγια σε όλη την πόλη, τούς απαντάει ότι αυτό ξέρουν μόνο οι υπεύθυνοι. Οι γονείς θεωρούνται ανεπιθύμητοι μάρτυρες, πού μπορεί να προκαλέσουν την διασπορά των πληροφοριών. Καταλάβατε, κύριοι??!!! Δεν έχουν δώσει καμία εξήγηση, ούτε τελικά ανακάλυψαν το μέρος κράτησης των παιδιών!!!!! Και νομίζετε έτσι απλά τελείωσε η συζήτηση, έτσι απλά άφησαν τούς γονείς να φύγουν??? Αμ Όχι!!! Όταν οι γονείς βγήκαν από το σχολείο, τούς περίμενε επόμενη "ευχάριστη" έκπληξη, προσφορά της κυβέρνησης της Ρωσίας. Επτά αστυνομικά περιπολικά!!! Για δέκα-δεκαπέντε μαμάδες, πού ήρθαν στο σχολεία να μάθουν απλά λεπτομέρειες της άσκησης!!! Τούς έχουν γράψει όλους σαν εγκληματίες!!!
Ευτυχώς που έχουμε δυνατότητα να μαθαίνουμε νεα, να μιλάμε απευθείας με απλό κόσμο από όλο τον κόσμο μέσα από στις εφαρμογές. Ευτυχώς τώρα και You tube έβαλε την function μετάφραση και μπορείτε να διαβάσετε σχόλια κάτω από το βίντεο και βεβαίως να ρωτήσετε απευθείας κατοίκους της Ρωσίας η άλλων κρατών με άλλες γλώσσες! Ρωτήστε και τι γνώμη έχουν οι ίδιοι κάτοικοι της Ρωσίας ή Ουκρανίας για την κυβέρνηση τούς!!! Με την αφορμή τού θεάτρου τού δήθεν πολέμου, περνάνε διάφορους νόμους, πού και χωρίς πόλεμο, μας σκοτώνουν από μέσα, σαν μαχαίρι στην πλάτη!!! Αυτό κάνουν σε όλα τα κράτη!!!
Και αυτά πιά δεν είναι προφητείες, αλλά η ζωή μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ