Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Στόχος ο πολίτης; Ή ο χριστιανός;



Κατά τον Θουκυδίδη ο άνθρωπος κινείται για τρεις λόγους. Τον φόβο, την τιμή και το συμφέρον.

Στον αστερισμό του κορωνοϊού (φόβος) κινούνται οι περισσότερες χώρες του κόσμου και η Ελλάδα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις. Τα 150 ευρώ πρόστιμο (φόβος + συμφέρον) ή τα 5.000 ή και τα 10.000 έχουν παραλύσει τους Έλληνες. Πριν 60-70 χρόνια οι κυβερνητικές απειλές δεν θα βρίσκανε πρόσφορο έδαφος, σήμερα ναι.

Η υπεργιγάντωση του κορωνοϊού ως μια ασθένεια ανώτερη και από την πανούκλα, μια απάτη πολλών - πολλών μεγατόνων, έχει ήδη αποδειχθεί σε πολλά επίπεδα κυρίως επιστημονικά.

Τι συμβαίνει; Εκ των πραγμάτων εξάγεται ένα συμπέρασμα: Ο πολίτης πρέπει να υπακούει στον κυβερνήτη του, απεμπολώντας τα ατομικά του δικαιώματα. Ως εδώ είναι απλό και ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Εκείνο που πρέπει να ερευνήσουμε είναι το τι επιζητούν; Και όταν λέμε επιζητούν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι αυτοί που επιζητούν: Είναι οι επίγονοι των Φαρισαίων. Τελεία και παύλα. Η Μπίλντερμπεργκ π.χ. ελέγχεται πλήρως από αυτούς. Ένα απλό γκουγκλάρισμα στο βιογραφικό των στελεχών της αρκεί!

Επιζητούν άραγε τον παγκόσμιο έλεγχο των πολιτών; Ίσως... Αλλά κάπου σκοντάφτει αυτό το ενδεχόμενο. Τι θα αποκομίσουν; Την σκλαβιά τους; Την ευχαρίστηση της επιβολής της θελήσεώς τους; Χρηματικό όφελος; Δόξα; Και για πόσο χρονικό διάστημα; Κάποτε θα φύγουν από τη ζωή οι συντελεστές τους. Θα αφήσουν κληρονομιά την ισχύ τους σε παιδιά και εγγόνια; Κάπου θολώνει μια τέτοια εκδοχή.

Αλλά αφού μιλάμε για Φαρισαίους, οι οποίοι είναι πραγματιστές, ας δούμε τη δεύτερη εκδοχή που είναι κρυστάλλινη.

Αφού συμφώνως με τον Ιησού Χριστό είναι παιδιά του διαβόλου, έχουν ένα ξεκάθαρο σκοπό: Να αρπάξουν κάθε παιδί του Θεού και να το στείλουν στο πυρ το εξώτερον! Ένας σκοπός που επί 2.000 χρόνια παραμένει ο ίδιος και ακλόνητος.

Και πώς θα το κατορθώσουν αυτό; Πού βοηθάει ο κορωνοϊός; Στη δημιουργία του φόβου, στη γιγάντωσή του και στη μετατροπή του σε τρόμο με αποκορύφωμα την απελπισία και την πλήρη παραίτηση των ανθρώπων από το προσωπικό τους θέλημα. Και τότε θα δεχθούν αδιαμαρτύρητα ή μάλλον με ανακούφιση ένα εμβόλιο ως λύτρωση. Ένα εμβόλιο που ίσως είναι το προφητευμένο σφράγισμα. Και όχι μόνο αυτό. Θα προσκυνήσουν με λατρεία και τον Μεγάλο Αδελφό. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή βία!

Τι βλέπουμε καθημερινώς στα "μεγάλα" Μέσα Ενημέρωσης: Μια τρομοκρατορία που αυξάνει διαρκώς. Περιμένεις να ακούσεις, να δεις μια αχτίδα φωτός και δεν στην προσφέρουν! Και οι αντιστάσεις πέφτουν κάθε μέρα και πιο πολύ.

Εάν δεν ανέφεραν τα ΜΜΕ εντελώς τίποτα για κορωνοϊό και για περιοριστικά μέτρα, ο άνθρωπος θα αντιλαμβανόταν κάποια διαφορά στη ζωή του σήμερα σε σχέση με το 2019; Απολύτως καμμία!

Καλή λευτεριά!

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ