Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υπαινίσσεται ότι θα υπάρξει παγκόσμια «κυβερνο-πανδημία» αυτό το καλοκαίρι για να διευκολυνθεί η «μεγάλη επανεκκίνηση»


Natural News/ ΚΟ

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία «Cyber ​​Polygon 2020», η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα την προκαλούσε μια παγκόσμια «πανδημία στον κυβερνοχώρο».

 

Όπως και το «Event 201» του δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς πρόβλεψε τον κορανοϊό της Wuhan (Covid-19) πριν να συμβεί, το Cyber ​​Polygon 2020 προγραμμάτισε προγνωστικά μια επερχόμενη κυβερνοεπίθεση εφοδιαστικής αλυσίδας παρόμοια με την επίθεση SolarWinds που συνέβη νωρίτερα αυτό το έτος.

Το Cyber​​Polygon 2020 είναι μέρος του προγραμματισμένου great reset, της «μεγάλης επανεκκίνησης» του WEF, που ανακοινώθηκε δημοσίως αρκετούς μήνες πίσω ως απαραίτητο ερέθισμα για τη μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ