Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Παρέδωσαν τον πλανήτη στον… 666

 Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η Ελλάς τυραννείται περισσότερο από κάθε άλλο κράτος στην υφήλιο διότι πάντοτε η Ελλάς έσωζε την αξιοπρέπεια του πλανήτου. Πάντοτε η Ελλάς ήταν το εμπόδιο στα σχέδια των σατανικοτάτων διεθνιστών, όσο ύπουλα και αν ήταν. Τώρα τυραννούν την Ελλάδα ώστε κάμπτοντάς την να την εξαφανίσουν πριν τους ξανανικήσει. Την φοβούνται και το δείχνουν έμμεσα. Όλος ο πλανήτης στην Ελλάδα μέλει να βασισθεί πάλι. Ένας πλανήτης που δόθηκε τελετουργικά στον «θεό» τους, που το άθροισμα των γραμμάτων-αριθμών του ονόματός του είναι 666.

Δόθηκε από την πιστή του ελίτ που επιβάλει την θρησκεία της με πολλούς τρόπους σε όλον τον κόσμο μέσω της δήθεν πανθρησκείας, διότι στην ουσία πανθρησκεία είναι ο νέος μονοθεϊσμός ή σατανισμός, διότι θεός τους είναι ο Σατανάς. Γνωστό. Αυτός όμως μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να κλέψει τα δημιουργήματα του Θεού μέσω των πιστών του. Να σφετερισθεί όλα τα του Θεού και να πείσει τους άφρονες ότι είναι δικά του.

Το έργο αυτό της ανομίας, το ανέλαβαν οι υψηλοί στην Γη και αμετανόητοι απόγονοι των εκπεσόντων. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την δραματική ζωή των ανθρώπων στην Γη. Ουδείς άλλος.

Αυτοί καταστρέφουν τον πλανήτη για να τον ξαναφτιάξουν σύμφωνα με τις διαβολικές εντολές. Αυτοί τον καταστρέφουν με τα γιγαντιαία έργα τους, τα γιγαντιαία κτήρια, τα γιγαντιαία εργοστάσιά τους, τις γιγαντιαίες μηχανές τους, την γιγαντιαία ματαιοδοξία τους. Αυτοί τα κάνουν όλα και ενοχοποιούν τους απλούς ανθρώπους επειδή δήθεν είναι πολλοί, και τους κάνουν να αισθάνονται ένοχοι ώστε να μένουν αδρανείς.

Αυτοί έχουν το μοναδικό προνόμιο να τυπώνουν όσο χρήμα θέλουν από τον αέρα και να το δίνουν στις τράπεζες που ανήκουν στους ίδιους. Οι τράπεζες χρεώνουν τους πολίτες αλλά το χρήμα το δίνουν για επενδύσεις σε εταιρείες που ανήκουν στους ίδιους. Οι εταιρείες παράγουν προϊόντα που πωλούνται από άλλες εταιρείες που ανήκουν στους ίδιους. Με τις νέες ανακαλύψεις από εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα που ανήκουν στους ίδιους δημιουργούν νέες συνθήκες που εξυπηρετούν τους ίδιους. Οι νέες συνθήκες απαιτούν νέα προϊόντα που παράγουν οι ίδιοι. Και η σκλαβιά των ανθρώπων μεγαλώνει μέσω της ύλης. Στο τέλος, οι άνθρωποι φταίνε για ότι συμβαίνει στον πλανήτη και αυτοί πρέπει να «πληρώσουν» ακόμη και με την ζωή τους. Οι μεγιστάνες είναι αθώοι. Μια τρέλα βασιλεύει στον πλανήτη.

Αυτοί μας εκμεταλλεύονται. Αυτοί θέλουν την καταστροφή του πλανήτη μας για να καταστρέψουν το έργο του Θεού και να το παραδώσουν για να το επαναφτιάξει ο… 666. Θέλουν επιτέλους, να φτιάξουν τον «παράδεισό» τους με απάτες, ψέματα, απατεωνιές, κλοπές και οτιδήποτε άλλο μέσο μη αρεστό στον Θεό μας. Πάντοτε έτσι λειτουργούσαν και λειτουργούν. Μας παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο. Πάντα κάνουν τα αντίθετα απ’ αυτά που μας λένε. Πάντα εννοούν τα αντίθετα απ’ αυτά που μας δίνουν να καταλάβουμε. Πάντα ο στόχος των πράξεών τους είναι αντίθετος απ’ αυτόν που μας παρουσιάζουν. Πάντα μας παρουσιάζουν το ψέμα ως αλήθεια.

Μέχρι τώρα ότι κάνουν, το κάνουν κρυφά και σατανικά ύπουλα. Αυτό που θα δούμε εδώ είναι πως έχουν καταφέρει, κρύβοντας την αλήθεια από μας ακόμη και γι αυτά που θεωρούμε απερισκέπτως προφανή, να προσαρμόσουν το 666 στην δημιουργία με τις δήθεν επιστήμες τους, θεωρώντας έτσι ότι ο κόσμος μας είναι έργο του σατανά τους. Έχουν μολύνει τα πάντα.

Επί της ουσίας, λένε στον 666 ότι «ιδού εμείς οι απόγονοί σου αποδείξαμε ότι η δημιουργία είναι δικό σου έργο διότι παντού κρύβεται το 666, το όνομά σου, είσαι πανταχού παρών στην κτίση και πιστεύουμε σε σένα». Ενώ εμείς λέμε στο Σύμβολο της Ορθοδόξου Πίστεως «Πιστεύω εις έναν Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων». Αυτοί λένε το αντίθετο από μας. Είπαμε, κάνουν το άσπρο μαύρο.

Ας δούμε κάποιες «επιστημονικές» παραδοχές που περιέχουν σκανδαλωδώς το 666 σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται ότι έχουν προσαρμόσει τα πάντα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι την Γη, και ότι άλλο την επηρεάζει, τα έφτιαξε ο Σατανάς. Έχουν παραδώσει, όπως νομίζουν, το έργο του Θεού στον Σατανά βάζοντας το 666 παντού.

Μας λένε ότι η απόκλιση του άξονος της Γης από την κάθετο στην τροχιά περιφοράς της γύρω από τον ήλιο, είναι 23,4ο. Βλέπετε που έκρυψαν το 666; Δείτε το. Όταν η απόκλιση από τον κάθετο άξονα είναι 23,4ο, συνεπάγεται ότι η απόκλιση από τον οριζόντιο είναι 66,6ο. Διότι 90 – 23,4 = 66,6. Απλό, αλλά σχετικά δύσκολο να το δει κανείς.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους δύο τροπικούς κύκλους, εκεί δηλαδή που τρέπει ο ήλιος και αλλάζουν οι εποχές, τους κύκλους του Καρκίνου και του Αιγόκερω, οι οποίοι κείνται 23,4ο βορείως και νοτίως του Ισημερινού οπότε αντίστοιχα απέχουν από τους πόλους της Γης 66,6ο.

Μας λένε, ότι η καμπυλότητα της Γης είναι τέτοια ώστε συμβαίνει το εξής. Αν κάποιος φανταστεί μια ευθεία γραμμή μήκους 6 μιλίων και η οποία εφάπτεται στο μέσον της στην επιφάνεια της Γης, τότε στα δύο άκρα της γραμμής αυτής η επιφάνεια της Γης θα είναι πιο χαμηλά, λόγω καμπυλότητος, κατά 6 πόδια. Δηλαδή, 6 πόδια ύψος στο ένα άκρο, 6 μίλια η γραμμή, άλλα 6 πόδια ύψος στο άλλο άκρο, άρα 666.

Αν τώρα η ευθεία γραμμή του προηγουμένου παραδείγματος προεκταθεί και γίνει 20 μίλια, εφαπτόμενη στο μέσον της με την Γη τότε λόγω της καμπυλότητος της Γης η απόσταση της επιφανείας της Γης από τις άκρες της ευθείας θα είναι 66,6 πόδια. Δηλαδή μας λένε ότι το 666 είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την καμπυλότητα της Γης. Πάντως, βρίσκουν ωραία παραδείγματα.

Η καμπυλότητα της Γης είναι 0,666 του ποδός για κάθε τετραγωνικό μίλι. Οπότε όταν βάζουν διάφοροι διάσημοι βάζουν τα χέρια τους σε σφαίρες και βγαίνουν φωτογραφία, όπως π.χ. ο Βαρθολομαίος στις 9 Ιουλίου 2007, το κάνουν οικειοθελώς ή εξαναγκασμένως, αυτό αποτελεί έμμεση παραδοχή του 666 που είναι κρυμμένο παντού στις αναλογίες και καμπυλότητα της Γης και όχι μόνο.

Μας λένε ότι, η Γη ταξιδεύει γύρω από τον ήλιο με ταχύτητα 66.600 μίλια την ώρα ή περίπου 67.000 μίλια την ώρα, αν δεν θέλουν να είναι τόσο σαφείς. Στην λέξη «περίπου» κρύβουν αυτό που εννοούν.

Άλλο ένα «περίπου» με σημασία εδώ. Ο γαλαξίας μας, μάς λένε, ότι κινείται με ταχύτητα 1000 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα της Γης, άρα κινείται με ταχύτητα 666.000.000 μίλια την ώρα ή περίπου με 670.000.000. Με τέτοιες ταχύτητες και δραστικές μεταβολές πως στο καλό μένει για χιλιετίες στην ίδια θέση ο Πολικός αστήρ, μόνο ο «θεός» τους μπορεί να μας το εξηγήσει.

Μιας και αναφέρθηκε ο Πολικός αστήρ. Μας λέει η ΝΑΣΑ ότι ο Πολικός αστήρ απέχει από την Γη μεταξύ 323 και 434 ετών φωτός. Άντε τώρα να βρει κάποιος που κρύβεται το 666. Αν όμως κάνει τις αριθμητικές πράξεις θα βρει ότι η διαφορά που δίνει η ΝΑΣΑ είναι, κατά σύμπτωση, 666.000.000.000.000 μίλια ή 666 τρισεκατομμύρια μίλια.

Υπόψη ότι και το πλήρες όνομα της ΝΑΣΑ, (NASA > National Aeronautics and Space Administration) αν αντικατασταθούν τα γράμματα με τους αριθμούς που τους αντιστοιχούν, αλλά αντίστροφα, μας δίνει άθροισμα 666. Αντίστροφα, διότι στον λογότυπο της ΝΑΣΑ αν θεωρηθεί η κόκκινη καλλιγραφία ως «Τ» διότι μοιάζει μ’ αυτό, διαβάζει κανείς αντίστροφα την λέξη SATAN.

H επιτάχυνση της βαρύτητος είναι g=9,81 (9+8+1=6+6+6), επίσης η περιφέρεια της Γης είναι 21.600 μίλια, δηλαδή 6 x 6 x 6 x 100. Η Σελήνη μας λένε ότι έχει περιφέρεια 2.160 μίλια, δηλαδή 6 x 6 x 6 x 10. Η απόσταση Γης – Σελήνης πάλι είναι παράγωγο του 666 και τελειωμό δεν έχουν τα στοιχεία αυτά. Ανακάλυψαν το 666 παντού. Αυτοί κάνουν ότι μας λένε την αλήθεια και ‘μείς κάνουμε ότι τους πιστεύουμε.

Όλ’ αυτά είναι λίγα συγκριτικά με όσα πραγματικά έχουν κάνει λέγοντας σε μας τεράστια ψέματα, διότι ως Σατανάς μόνο με την εξαπάτηση, την διαβολή και το ψέμα μπορεί να σταθεί. Ψάξτε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει όπως είπε και Χριστός.

Τα ανωτέρω είναι απλά σε σχέση με το μεγαλείο της απάτης τους μέσα στην οποία μας έχουν βουτήξει δικαιολογώντας τις πράξεις τους επιστημονικά. Όλ’ αυτά τα κάνουν οι της ελίτ για να φανούν πιστοί στον θεό τους ώστε να τους βοηθήσει να γίνουν κι αυτοί μικροί θεοί. Και όλοι αυτοί οι συμμορίτες έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Να καταστρέψουν το έργο και το σχέδιο του αληθινού τριαδικού Θεού. Προαιώνιες προσπάθειες χωρίς σταματημό αλλά με διαφορετικά μέσα, ανάλογα με την «πρόοδο».

Παρέδωσαν τον πλανήτη και ετοιμάζουν την παράδοση των ανθρώπων. Γι αυτό φρόντισαν να υπάρχουν τόσοι στον πλανήτη, για να συντελεσθεί και η μεγάλη θυσία. Ο δικός τους θεός ως αιμοχαρής και αιμολάγνος θέλει μεγάλη θυσία. Ζητάει η ελίτ μεγάλα πράγματα, θα πρέπει να θυσιάσει αντίστοιχα μεγάλως. Όλα μα όλα όσα διαδραματίζονται, διαδραματίζονται για θρησκευτικούς και μόνο λόγους. Πολιτική, οικονομία, επιστήμη, τεχνολογία, «τέχνη», κλπ., είναι όπλα στα χέρια τους και τίποτε περισσότερο.

Παρέδωσαν τον πλανήτη στον 666 και η Ελλάς θα τον παραδώσει στον Χριστό μέσω της Ορθοδοξίας.

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ