Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Τα άλλαξε όλα η ΠτΔ: Μετά τον σταυρό και την σημαία ξήλωσε και τα “καριοφίλια” του 1821

 

Ὁ Φαυλόπουλος ἦταν ἕνας ἁπλός μασσωνῖσκος, δέν ἦταν καί Ἱέρεια τῆς Ἑκάτης στό Τρίστρατο. Ἀπ` ὅ,τι ἀκούγεται δέν πέρασε κἄν ὄξω ἀπ` τόν Θόλο γιά βόλτα. Εἶναι ἀμφίβολο ἄν πῇγε στήν Μάλτα τῆς Κατίγκως. Στό κάτω-κάτω οὐ συγχρῷνται οἱ Ναΐται Ῥοδοσταύρους. Μόνο στό Τρίστρατο, μιά φορά τό χρόνο καί παρουσίᾳ τῆς Ἱσραηλῖτ Ἀλλιᾷνζ Γιουνιβερζέλ, τοῦ Βεελζεβούλη καί τοῦ Ἀζαζέλ. (Φῇμες).{ΕΔΩ}

Στην μία φωτογραφία βλέπουμε πίσω από τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, δύο πιστόλες του αγώνος του 1821 να κοσμούν την βιβλιοθήκη του. Δεν τις έφερε όμως εκεί ο τέως Πρόεδρος. Τις βρήκε. .. και ο πίνακας . Ο τίτλος του συγκεκριμένου πίνακα είναι «Παλληκάρια ατενίζοντας την Ακρόπολη».

Στην δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τα απομάκρυνε. Τα αντικατέστησε με κάποια άχαρα και ανούσια διακοσμητικά. Έκανε κάτι που ουδείς Πρόεδρος είχε πριν από αυτήν διανοηθεί....Θέλουμε και πάλι να πιστεύουμε πως ούτε η θέα της Ακρόπολης ενοχλούσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ο συμβολισμός των μαχητών της Ελευθερίας που προσέβλεπαν στο αρχαίο, ιερό σύμβολο του Ελληνισμού. Προτιμούμε να θεωρούμε πως και πάλι δεν αντελήφθη τι ακριβώς έκανε.

Διαβάστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ