Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Τυχαίο;;; Στην Σιγκαπούρη η αρχή, εκεί που θα ξεκινήσει η μεγάλη επανεκκίνηση του πλανήτη

 
Στην Σιγκαπούρη η αρχή, εκεί που θα ξεκινήσει η μεγάλη επανεκκίνηση του πλανήτη.

 

Από την θεωρία συνωμοσίας, στο γεγονός συνωμοσίας…

Οι Αερογραμμές της Σιγκαπούρης (Singapore Airlines – SIA), όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, θα είναι οι πρώτες αερογραμμές που θα συστήσουν το ψηφιακό υγειονομικό πιστοποιητικό, προκειμένου να πιστοποιείται το ιατρικό ιστορικό του κάθε επιβάτη και η κατάσταση εμβολιασμού, στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, από τις 23.12 η SIA ξεκίνησε να δοκιμάζει την διαδικασία του ψηφιακού αυτού πιστοποιητικού Υγείας σε επιβάτες που πετούν στην Σιγκαπούρη από την Τζακάρτα της Ινδονησίας και την Κουάλα Λουμπούρ.

Η εταιρεία εξηγεί πως οι επιβάτες θα κάνουν το τεστ COVID 19 σε τοπικές κλινικές στην Τζακάρτα και την Κουάλα Κουμπούρ και εν συνεχεία θα εφοδιαστούν με ψηφιακά ή χάρτινα πιστοποιητικά Υγείας με ένα κωδικό QR. Τα εν λόγω διαβατήρια θα ελέγχονται από την Ασφάλεια του αεροδρομίου και τις Αρχές Μετανάστευσης της Σιγκαπούρης.

«Αυτός είναι ένας ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για την επικύρωση των πιστοποιητικών υγείας ενός επιβάτη από τα υπάρχοντα πρωτόκολλα, επιταχύνοντας τόσο την διαδικασία check-in στο αεροδρόμιο όσο και την διαδικασία εισόδου ως μετανάστη στην Σιγκαπούρη. Θα διευκολύνει τους πελάτες της SIA να ελέγχουν τις πληροφορίες τους, να μειώνουν την τριβή κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία με την βοήθεια ψηφιακών τεχνολογιών στην νέα κανονικότητα», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Μία ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ λοιπόν, η οποία ξεκινά –ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ- στην Σιγκαπούρη, εκεί δηλαδή όπου μεταξύ 25 και 28 Μαΐου του 2021, θα συνεδριάσει το μεγάλο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ξεκινώντας και επίσημα την μεγάλη επανεκκίνηση του πλανήτη, παρουσία όλων των μεγάλων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.

 

Πηγή:  https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ