Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ! ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.


Στο Banner με τίτλο ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ βρίσκονται τα κείμενα των εγγράφων που χρειάζεται να επιδώσουμε στους Αντιπροσώπους μας και τα οποία υπογράφουμε ομαδικά σε μια λίστα ονομάτων.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ


Η ελευθερία σου τελειώνει, όταν χάνεις την κυριότητα χρήσης της γης που σου δόθηκε ως ΔΩΡΟ από τον δημιουργό. Όλα τα υπόλοιπα περί Ελευθερίας είναι άχρηστες θεωρίες και σκουπίδια που φρόντισαν να γεμίσουν το κεφάλι μας από πολύ μικρή ηλικία.

Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ !  ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.
Δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός και δεν χρειάζεται να αιτιολογήσεις σε κανέναν την ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΟΥ. Αν θέλεις μια αιτιολογία απλά λαϊκά ….ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ… ΤΕΛΟΣ!!!
Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ και ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! 
Μετά την ανάκληση της αντιπροσώπευσης το δικαίωμα να δημιουργείς συμβάσεις με άλλους ανθρώπους γυρνά πίσω σε σένα, όπως και η επιλογή να αποφασίζεις εσύ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ για την ζωή σου και την περιουσία σου.

Μόνο έτσι παίρνεις την ζωή σου πίσω και κατ επέκταση και την χώρα σου!
Κανένας αντιπρόσωπος μετά την ανάκληση δεν προστατεύεται από καμία ασυλία έναντι εσού!
Η Ασυλία του ίσχυε όσο τον είχες Αντιπρόσωπο το ίδιο και οι Εντολές του! Δεν μπορεί μετά την Ανάκληση να υπογράψει καμία ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που να βαρύνει εσένα και την περιουσία σου. Κανένα HOT SPOT δεν μπορεί να δημιουργηθεί στην χώρα σου χωρίς την έγκριση σου. Κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να υπογραφτεί χωρίς την συγκατάθεση σου. Γιατί είτε το θέλουν είτε όχι είσαι ο εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτης της Χώρας αυτής που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ σε ποσοστό 100%. 

Διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ